Перейти до змісту

По пивку???

Seva

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На природі більш душевно, проблем з місцями не буде. В парку чи в Гаразджі- в будь-якому випадку +1. Хоча варіант з Гаразджею більш привабливий. То що, в суботу? :blink:

Опубліковано

Щоб максимальна кількість форумчан могла підтянутися потрібно дійсно проголосувати де збиратися і на котру годину. Оптимальний день- субота, тут я думаю без варіантів. Якщо їхати в Гаразджу, то збір біля Лучеська- там і колібріс, і зупинка. Час збору 10.00-12.00, чим раніше тим краще. По кількості голосів можна буде прикинути скільки шашличку брати.

Опубліковано

В Гаразджу ещё едет 144 автобус, кажись, с Киевской. Но унего только 2 рейса утром и 2 - вечером (спешл фор дачнеги). Зато идёт прямо до озера лагеря "Солнечный". Кстати, от конечной автобуса можно за несколько минут добраться до Электроаппаратного Озера - там есть лавочки, грибочки, волейбольная площадка... за разумные деньги.

А если водителю той же "тройки" доплатить 10 грн, он, думаю, с удовольствием закроет номер маршрута и завезёт прямо на карьер. С ним же можно договориться и про доставку обратно :lol:

Ну и в конце-концов - такси никто не отменял :D

В самом крайнем случае - пешком оттудова идти максимум три часа :D

Опубліковано

Если знать приблизительное количество людей - можно еще в пятницу договориться с маршуртчиками и подогнать к месту встречи парочку маршруток (при надобности) :lol:

Опубліковано

Может тогда в суботу устроим небольшие покатушки на 9,00 утра с расчетом подтянутся на празник часиков на 14.00-15.00

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Щоб не відкривати нову тему, напишу тут :)

Пропоную завтра всім бажаючим йти в на пиво. В "Караблік"....В годин так 19:00. Тобто після роботи. Тим більше завтра п'ятниця :friday: . Якщо згідні, то я, телефоную завтра в Караблік, замовляю столик на чоловік так 10 +/- . В не курящому залі, можна їх (столи) навіть здвинути. І всі дружно будемо пити пиво, знайомитись хто кого незнає, просто приємно проводити час.

Люди, відписуйтесь <_< . А то давно вже незбирались.

Опубліковано

По добрій традиції, запровадженій Шурою і ретельно підтримуваній Зевсом - щоп'ятниці в "Кораблику" і так має місце бордо-адмінський тусняк, в який і я мав честь кілька разів потрапити. Це я до того, що "п'ятниця" відбудеться і без дзвінків та замовлянь столика <_<

Опубліковано

Сам декілька раз замічав, що по п'ятницям вони там засідають <_< . Тобто мені і всім бажаючім теж можна прийти.

Yarchik ти як завтра йдеш ???

Опубліковано
мди..напіццо було б чудово.

ну пити до "патєрі" пульсу я не буду. а бакальчиків з 5-ть вип'ю

А де наші адміни??? До них питання. ВИ ЗАВТРА БУДУТЕ???

Опубліковано

Якщо нормально складуться обставини, то я також приєднаюся.

Дзвонити думаю неварто, бо і так там засідають адміни і я часом бував з ними <_<

• Адміністратори
Опубліковано

Замовити ще один стіл думаю потрібно.

Наш стіл як завжди замовлений, це великий стіл біля стіни і (бувшого роялю) і пустим він ніколи не буває :(

Сева, замовляй великий стіл той що біля нього, і будемо мати шанси вміститись усі :smile3:

Опубліковано

То пропозиція в силі? Здається ніяких фокусів не повинно вискочити і до 19 години буду вільний! І напишіть конкретніше де саме (за яким столиком) збираємось. В кораблику вже дуже давно був :smile3:

post-3173-1197024794.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...