Перейти до змісту

Правильне харчування

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Миф о пользе меда http://fitseven.ru/p...if-o-polze-meda

"Желтее" только "СПИД-инфо", наверное. Статья, в которой ссылаются о вреде фруктозы на англоязычную Википедию о пользе фруктозы - это пять... нет, это ПЯТЬ!
  • Відповідей 135
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я практикую цукрозамінник - мід, не до всього, але більшість проблем вирішує.

Ну мід це янсно))) я теж таке діло люблю... але цікаво по суті... бо мід це фактично той же цукор в плані вуглеводів.... не чіпаю звісно інших властивостей..

Опубліковано

"Желтее" только "СПИД-инфо", наверное. Статья, в которой ссылаются о вреде фруктозы на англоязычную Википедию о пользе фруктозы - это пять... нет, это ПЯТЬ!

А никто и не пишет о вреде, просто его полезность преувеличена.

Опубліковано

Цікавий сайт для тих хто переживає що і скільки вживає, все розкладено по полочках по кожному продукту

Кулинарная энциклопедия + социальная сеть о еде http://findfood.ru/category/ovoshi/

Опубліковано

уууу, на цю тему приколюватись можна безкінечно

atkritka_1372145686_225.jpg

atkritka_1362082206_515.jpg

І ще моя мама колись казала: - я не для того стільки в себе вклала, щоб тепер це все втрачати :_07:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Значить так, знайшов вєщагу сегйозну:

CrossFitGames2009 переміг Мікка Сало:) з Фінляндії

CrossFitGames2012

Ці змагання найкраща стимуляція до змін, я вже й скакалочку прикупив, зараз кільця олімпійські собі буду робити (внутрішній діаметр кільця - 18см, товщина обода - 2,8см). Ціни на них космічні - більше 700грн, думаю в столяра замовити плюс карабіни, канати (на змінну довжину, для підтягувань і різних віджимань), в 200грн маю вкластись. Штука унікальна, укріплює цілу систему плеча, грудей, спини. Має бути в кожного.

Опубліковано

А хто що знає про цукрозамінники (сахарозаменители)? Їх є дуже багато...і багато інфи в мережі про їх користь з одного боку і про шкоду з іншого...

Сам дуже полюбляю солодке і часто просто не можу втриматись :_07: Але лишні калорії ще й з простих вуглеводів...нічого хорошого скажем так..

Спробуйте екстракт стевії

Опубліковано

Спробуйте екстракт стевії

Мені стевія гірчить :(

Зупинилась на поширених цукрозамінниках для діабетиків. Читала купу відгуків, що надзвичайно шкідливі вони для здорових людей(((( Проте, зважаючи наскільки рідко я вживаю страви з цукром, вибрала їх.

Опубліковано

О, доречі, ще про цукрозамінники для діабетиків.

Сестра чоловіка приїхала з Данії де на пмж. То розповідала, що вони там вживають ті замінники всі, як "добрий день"))) Так, що все відносно.

хоч, може вони там інші?

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Приклад однакової ваги 56кг при зрості 168см в дівчат одна з яких ходить в качалку, а друга просто багато не їсть:

a501a18681817ffc68fdd80437877a8f.jpg

51f4a8544702b7da6281553804ff782c.jpg

Опубліковано
Приклад однакової ваги 56кг при зрості 168см в дівчат одна з яких ходить в качалку, а друга просто багато не їсть:

Раз вже порівнюють, то на першому фото - Катерина Усманова, і вона (ой!):

Эта девушка родилась в городе Крымске Краснодарского края в 1988 году. С детства увлекается спортом, с 13 лет пошла на занятия в секцию тхэквондо, позанималась там два года — доросла до «зеленого пояса». После школы окончила Всероссийский заочный финансово-экономический институт в городе Краснодаре по специальности «Маркетолог». На данный момент замужем. Профессионально занимается спортом уже на протяжении 6 лет.

Эта хрупкая девушка занимается не только выступлениями в категории «Фитнес-Бикини», она также является многократной победительницей чемпионатов юга России по жиму лежа, чемпионка мира-2012 по версии IPA, является призером Ростовской области и Краснодарского края по фитнесу в номинации «Фитнес-Бикини».

, а не просто "ходить в зал".

І почьті без трусів))

І тут прийшов Ржевський і все спошлив ^_^

Опубліковано

Ну і без фотошопчика не обійшлось. А то якось контрастує ідеальна шкіра першої та родимки і пігментні плямки другої

Опубліковано

Загалом красиво обпаплюжили ідею:) Фотки просто ще раз показують, що для гарної фігури дієти замало, потрібно качатись, що і роблять в кожному випуску учасники "Зважені і щасливі". У них є біг, кардіо, але значна кількість вправ - силові. Бо саме силові вправи підтягують, розвивають м'язи і спалюють жир не гірше за бігові доріжки. За одне тренування, практично без поту, тільки силові вправи, можна похудати грам на 800 чистої енергії:)

В тренажерному залі в який я забігаю, кількість дівчат і жінок, якщо не перевищує, то точно не нижча за кількість хлопців. Ми рухаємось в правильному напрямку.

Опубліковано

Бо саме силові вправи підтягують, розвивають м'язи і спалюють жир

Ага, для додаткової мотивації вправа "присідання-підйоми"

preview-650x390-1379654645.jpg

P.S. Це натяк на те, що ти сам виходиш за межі теми і розділу :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

У мене вже є пунктик на рахунок здорового харчування

Сьогодні вирішила побалувати себе здоровою випічкою

Ось такий рецептик знайшла

Домашні батончики мюслі.

Беремо сухофрукти, цукати - все чого душа бажає.

В мене були:курага, цукати - памела, імбир та журавлина(подрібнюємо все до розміру журавлини).

odbBI.jpg

Все повинно бути мяким, якщо щось твердувате можна залити кипяточком розмякшити.

Беремо горіхи, також хто які любить.

В мене були - кешю, грецькі, лісові та мигдаль.

opgK5.jpg

Горішки кладете на рушник накриваєте і качалкою для тіста трохи подрібнюєте.

Беремо вівсяні пластівці. В мене такі.

DMKEt.jpg

Все змішати в мисочці.

Zk3hV.jpg

Беремо 2-3 банани, збиваємо блендером, вливаємо в миску і ночинаємо помаленько замішувати наче тісто, якщо не дуже склеюєтьмя можна додати водички з медом.

xXe3K.jpg

Форму для запікання застеляєте пергаментним папером, змащуєте маслом і розкачуєте масу.

9GkvK.jpg

Ставите в духовку на 20 хв при температурі 180-200 градусів.

4Acws.jpg

Витягаєте з духовки і ріжете на порційні кусочки поки ще гаряче, потім знову ставите в духовку, поки не вистигне.

h2HQr.jpg

Вистигло - можна їсти, зберігати в холодильнику.

Смачного!

У менше трішки інші складники були: банани, вівсянка, арахіс, грецькі горіхи, курага та родзинки

Смачно та здорово :)

Опубліковано

У менше трішки інші складники було.

Здравствуйте, дорогая редакция, мы готовили суши по вашему рецепту, нам очень понравилось. Правда, вместо японского риса мы взяли картошку, а вместо лосося сало, но вышло тоже очень вкусно

• 1 рік потому...
Опубліковано

Про правильне харчування можна говорити довго.

Я прагну дотримуватися здорового харчування, бо, як казав класик, "ми те, що ми їмо".

При правильному харчуванні буде менше проблем не тільки із зайвою вагою, а й зі здоров"ям.

У багатьох правильне харчування асоціюється з чимось пісним, несмачним та молоестетичним. Насправді, і страви здорового харчування можуть бути смачними та привабливими на вигляд.

Для того, щоб почати правильно харчуватися, не потрібно одразу кардинально перебудовувати своє харчування, для початку буде достатньо:

- їсти менше смаженої їжі або їжі з додаванням великої кількості жирів, більше практикувати варіння, тушкування, запікання, приготування на парі

- їсти більше свіжих овочів та фруктів, молочних продуктів, нежирного м"яса та риби, круп

- солодощі звести майже до мінімуму, надавати перевагу натуральним (сухофрукти, мед)

- виключити з раціону снеки та газовані напої

- пити воду 1-1,5л в день

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...