Перейти до змісту

Підкажіть фільм

MasterSync

Рекомендовані повідомлення

Ще якщо хтось знаю хороші фільми із жанру "психологічний триллер", також буду вдячний, один з таких я колись дивився "Три ключа".

якщо хтось бачив даний фільм "Три ключа", підтримуйте. хто не бачив - раджу подивитись, закінчення і справді непередбачуване.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився "Дзвінок" 2002 року виробництва США. Класний фільм. Мої дітки шарахались. Завтра будем дивитись 2 частину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після таких фільмів діти ШАРАХАНИМИ залишаються... Є фільми, які не варто дітям дивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

oleroy, я X-Files до 15 років боявся дивитися :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Кінгу - класні фільми "Кристина", "Мгла".

Ще забув назву ще 1 його фільму (чоловік з сімєю поїхав на зиму в пансіонат приглядіти за ним поки зима, і там в нього їде дах..... в кінці він з сокирою ганяється по полю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене діти - до 12 років, які здригаються і плачуть від чорнявої жіночки що вивалюється з TV, і вночі репенять бо щось не те приснилось...

В 15 це вже такий собі " бугай ", який може відрізнити реальність від кіношних страшилок. Чесно кажучи сам вчора довго не міг заснути після " Затащи меня в ад " ( до мене бабуля приходила :_17: ) А дитині????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

oleroy, сказав чоловік з качкою на аві :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну-ну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально, те що мене лякає, це звірства, які відбуваються в житті людства. Зокрема, голодомори, знущання, вбивства.

Для ознайомлення можна подивитись:

УВАГА! Людям з вразливою психікою, вагітним і дітям не дивитись:

коротковметрадний

https://www.youtube.com/watch?v=QtqPcRT49Zk

discovery

Дещо не можу знайти у відео форматі, викладаю тестом:

страшная пытка это свинья:

отрезаются руки и ноги по локти и колени, выкалываются глаза, уши, выдираются ноздри, язык... а потом человека выхаживают что бы выжил, и такой обрубок ждала долгая сытая жизнь в свинарнике.

колесование:

Приговорённому к колесованию железным ломом или колесом ломали все крупные кости тела, затем его привязывали к большому колесу, и устанавливали колесо на шест. Приговорённый оказывался лицом вверх, смотря на небо, и умирал так от шока и обезвоживания, часто довольно долго. Страдания умирающего усугубляли клевавшие его птицы. Иногда вместо колеса использовали просто деревянную раму или крест из брёвен.

Повешение, потрошение и четвертование:

приговорённых привязывали к деревянным салазкам, напоминавшим кусок плетёной изгороди, и протаскивали лошадьми к месту казни, где последовательно вешали (не давая задохнуться до смерти), кастрировали, потрошили, четвертовали и обезглавливали. Останки казнённых выставлялись напоказ в наиболее известных публичных местах королевства и столицы, в том числе на Лондонском мосту.

Український жах

Це не флейм, це життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замість ужастіків гляньте краще якийсь детектив, я учора дивився Зодіак, нормальне кіно, правда йде довго...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FenMix ти або ще зовсім не доріс, або не мав діла з кошмарними дітьми. Бажаю не мати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився "Секрет перевала Дятлова" - на 4+.

"Відьма з Блер" - на 3.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Відьма з Блер" - на 3.

мдя.... цей фільм став прообразом усіх сучасних фільмів (а їх більшість) от первого лица!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Відьма з Блер" - на 3.

мдя.... цей фільм став прообразом усіх сучасних фільмів (а їх більшість) от первого лица!

згідний. Але я його оцінював як ужастик в першу чергу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ужастик уже друга частина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FenMix ти або ще зовсім не доріс, або не мав діла з кошмарними дітьми. Бажаю не мати

я коли малим був, мені самому снились усілякі страшні штуки, тому я мабуть був "кошмарною дитиною" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

припинили оффтоп!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для любителів НЛО - фільм "Знаки" (2002).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Посмотрел "1408". Впечатления незабываемые. Всем рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...