Перейти до змісту

Розсада суниці

andriy1983

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ягоди гниють-але не так масово. поодинокі випадки. проте слимаків досить багато. хто як з ними бореться?

• Відповідей 233
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ягоди гниють-але не так масово. поодинокі випадки. проте слимаків досить багато. хто як з ними бореться?

В нас нема.Мине вологість-самі втічуть.

Опубліковано

коли були дощі на 10 кущиках були достигшими біля 8 шт. суниць. з них 2 зігнили (. По смаку доречі схожі на клубніку і по розміру- це у всіх так))??

Опубліковано

коли були дощі на 10 кущиках були достигшими біля 8 шт. суниць. з них 2 зігнили (. По смаку доречі схожі на клубніку і по розміру- це у всіх так))??

у мене ніби стигла а на смак чомусь дуже кисла о_О цукор не рятує.. дивно одним словом..

Опубліковано

у мене ніби стигла а на смак чомусь дуже кисла о_О цукор не рятує.. дивно одним словом..

на ринку шукають солодку.всім відповідаю,що кисла зараз уся.звісно,що це від дощу.

Опубліковано

У нас теж кислувата, думала не достигає добре, але вже й добре червоні ягідки були, але всеодно не дуже солодкі.

Опубліковано

У нас теж кислувата, думала не достигає добре, але вже й добре червоні ягідки були, але всеодно не дуже солодкі.

Обіцяють синоптики високі температури-ще посмакуємо солодкої)))То ж бо 3 червня.Фактично сезон почався.

Опубліковано

А як боротися з мурахами?

Отрута їм не допомагає((

Знайома цукор з дріжджами змішує і в мурашник.Не гинуть-тікають з поля.

Опубліковано

Знайома цукор з дріжджами змішує і в мурашник.Не гинуть-тікають з поля.

та вони по всьому полі....

Спробуйте в кількох місцях де найбільше.

Опубліковано

і в нас мурахи, суницю менше псують, а от черешня не знаю чи виживе, листочки аж поскручувались.

Опубліковано

і в нас мурахи, суницю менше псують, а от черешня не знаю чи виживе, листочки аж поскручувались.

це хвороба може бути

Опубліковано

це хвороба може бути

дуже часто це - тля.

мурахи тільки її супутники - вони її "доять".

а листки скручуються від того, що тля висмоктує з них сік

Опубліковано

Преимущества рассады клубники в кассетах:

• высокий процент приживаемости саженцев клубники (99-100%) за счёт закрытой корневой системы
  • при посадке рассады на постоянное место корни не травмируется, и растения быстро стартуют в рост. У таких саженцев не отмирают корни при высадке, и они моментально включаются в работу, снабжая клубнику питательными веществами
  • кассетные саженцы дают возможность высадить рассаду клубники на правильную глубину с помощью не сложного приспособления

Хоч після затяжних дощів,але все ж врожай тішить.Наша "Альба".))

post-9646-0-89097100-1402244793_thumb.jp

post-9646-0-07561600-1402244843_thumb.jp

post-9646-0-37608200-1402244869_thumb.jp

Опубліковано

Важко говорити про стан врожаю в цьому році(спочатку приморозок "вдарив" по цвіту, потім затяжна дощова погода). Перші ягоди були деформовані(напевне через мороз). Щодо "чи солодка?", то перші місця займає,на мою думку, мармелада,пізній флоренс і ще пізніша мальвіна(вчора першу ягоду спробував).Остання має досить незвичний смак)). Флоренс солодкий і за кольором бурдовий.Потім зроблю фото і закину.Він щойно тільки почав плодоносити. Альба говорить сама за себе-збирати приємно,їсти ще приємніше)) Ремонантний Альбіон по чуть-чуть плодоносить.Ягода найтвердіша з усіх, але при достиганні солодка як і мармелада. Вважаю,що його краще тримати лише на осінь, тому на літо обриватиму цвіт.

Опубліковано

Якась ваша мальвіна зашвидка. Моя тільки цвіте... На молінг пандорі ягоди ще зеленючі.

В цьому році все якось швидко. Мальвіна цвіте,лише кілька ягід достигло.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...