Перейти до змісту

"Капець" передній вилці?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я не встречала воздушные вилки на гибриды. На найнеры - да. Такую же, как это можно купить за 300-400 грн.

Чисть, маж, ставь и катай, пока не купишь. Она еще поездит, раз до сих пор ездила. Твоим велом мало пользовались, но хранили небрежно. Возможно, он пережил наводнение.

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось тут до речі було б непогано взяти графітку, ніби це вже проходили... На підприємстві де я працював вона скрізь, навіть на механіках, а води там чимало, думаю не просто так вони відмовились від литола...

Всі направляючі станків, шестерні і черв'ячні редуктори мазались нею... Можливо варто не скупитись і перемазати все де може потрапити вода?

ЗІ Графітка це графітний порошок + литол.

Опубліковано
Я не встречала воздушные вилки на гибриды.

Не всё так плохо, как кажется ;)

Вот, например, тот же SrSuntour, с тем же 63мм-ходом - воздух, масло, локаут, отскок :)

http://www.srsuntour-cycling.com/SID=si7d7ac8a6e799ca4f9b511368142615/index.php?screen=sh.detail&tnid=1593

А ещё есть воздушный изврат с локаутом и внутренней регулировкой отскока от Marzocchi :)

http://www.marzocchi.com/template/detailProdotti.asp?LN=UK&idC=1592&IdFolder=113&idMY=56695&uf=SB&IdOggetto=56800

Ну и RST тоже предлагает своё видение :)

http://www.rst.com.tw/en/ProductInfo.aspx?PID=34

Опубліковано

Я теж думаю, що ще покатає, на всяк випадок можна буде й купить нову, наприклад: http://www.velobazar...tility/fork/339

У нас такая сейчас есть в наличии.

А не встречала я воздушки на гибридах, потому что, как правило, гибридники так не извращаются. Либо ездят, как есть, либо переходят на горники, или найнеры.

Опубліковано

"Капець" - відкладається!

І знову в строю:

post-5408-0-43679100-1369166139_thumb.jp

1. проведено чистку, мийку, сушку, на скільки це можливо, всіх елементів вилки

2. після чого було проведено змазку, високоякісним, світлим солідолом (не літолом).

3. зібрано деталі в зворотньому порядку.

4. замінено обидва підшипники вилки

Ну ніби все

поки не катався, тому оцінити роботу вилки не можу

Опубліковано

Правильний вчинок, ато купити нове - найлегше, якщо стан вилки дозволяє ще кататись, то для чого купувати нову?

Опубліковано

Правильний вчинок, ато купити нове - найлегше, якщо стан вилки дозволяє ще кататись, то для чого купувати нову?

але я вже з вчорашнього дня почав відкладати на нову :0056:;)

Опубліковано

Та я ще на цій сезон спробую докатати, а там вже буду дивитися, що купувати.

Планую щось не дуже "одіозне", так щось масляне з бокуванням ходу і до 100$

Вона біла. Глянь опис - ЦВЕТ Gloss white зовсім не вписується на твій ровер. Чорну шукай.

Андрюха, не переживай, це я просто для прикладу показав, а купувати буду звісно що чорну! :)

Опубліковано

Планую щось не дуже "одіозне", так щось масляне з бокуванням ходу і до 100$

рок шокс дарт 3. Не пантове, з блокуванням ходу і до 100 вічнозелених

Опубліковано

А чим вона краща за наведений сантур?

сам не так багато вилок перепробував а точніше 2. Сантур на команчі і теперішній рокшокс. Ну з того що я читав на форумах рок шокс надійніше сантура буде

Опубліковано

дай посилання на магазин де є вилка під 28" колеса, заявленого тобою виробника і головне до 100$ з аналогічними характеристиками?

Опубліковано

дай посилання на магазин де є вилка під 28" колеса, заявленого тобою виробника і головне до 100$ з аналогічними характеристиками?

а в тебе 28-і колеса :0162: недогледів, ну тоді пропозиція знімається, прошу вибачення за оффтопік

Опубліковано

Ога! Зробив 2 кола по району.

З"їзди з бровок, гравій, ямки і на останок трава.

А далі дощ почав сильніше моросити...

Вилка як вилка. Різниці під час руху особливої не відчув: що до, що після.

Субєктивно, лише коли тиснеш на вилку немає якогось такого пригальмовування, чи може сказати: ніби моментного упору чи затримки ( затримки на 0,5с).

Також під час сильного натиснення зараз пропав скрегіт (звук змінився з скреготу на тихий звук нормального механічного тертя). Ні м"якшою, ні жорсткішою вона не стала.

Опубліковано

Я тобі скажу.. що та вилка, що ти вибрав те ж саме Г.......

Не варто, якщо ти любиш більше пересічну місцевість, вкладати гроші у амо вилку на гібриді.

Краще встанови на нього жорстку.. більше буде користі.. і по чуть збери собі байк...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...