Перейти до змісту

Дитячі іграшки

romaxa11

35 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незважаючи на величезну кількість дитячих магазинів, базарних контейнерів, інтернет-магазинів, з на перший погляд широчезним асортиментом різнопланових іграшок, вибір іграшки для хлопаки є завданням не простим (з дівчатками ще важче). Пройшовся сьогодні по дитячому в ЦУМі і враження таке, що гіперінфляція вже відбулась. Ціна-якість починається в районі 150-200грн і це маленька, гарно зроблена китайська іграшка. Свого я вже давненько присадив на легоподібні конструктори. І хоч ще не читає, слабо рахує (до книжки так просто не затягнеш), зате які він тачки-катера-ракети-танки з цих систем валить, я в шоці. Для себе я ще помітив, що це єдиний спосіб зайти в будь-який магазин з іграшками, потратити відносно невеликі гроші ( 8-150грн за різнопланові набори), щоб пацанчик розвивався, при цьому був задоволений і не кричав "ви болвани ненАвидите мене!":) (Інтерес до зробленого своїми руками довго не згасає, на відміну від вже готових іграшок, які стають нецікаві через півгодини.)

В моєму дитинстві було повно різнопланових дешевих якісних іграшок (солдатиків, різнопланової зброї, потужних конструкторів), щось робили самі, як от рогатки, луки з індіанськими стрілами, духові трубки з голками, рушниці на скобках, дерев'яних коників на палицях, всяких паяциків-гімнастів. Зараз ціна іграшок протирічить здоровому глузду, викидати 200-300-500грн за річ, яка 99,99% часу буде припадати порохом - це жесть.

Опубліковано

Мене особисто радують м'ячики чи будиночки для річних діток, які коштують стільки, скільки в мене в місяць на бензин уходить.... )

Опубліковано

я ще з дерева висікав ножем мечі різні) Але це ще в тебе попереду :D

А так в дитинстві любив солдатиків. В мене їх було дуже багато.

Опубліковано

Якщо врахувати вагу іграшки відносно ціни, то дешевий токсичний пластік в Україні - це напівцінний матеріал.

Опубліковано

Суть посту не зрозумів, так як ринок іграшок фактично нічим не вирізняється серед інших товарів народного споживання: за якість треба платити.

Якщо шукаєте непитові якісні іграшки за доступну вартість, можу порекомендувати "точку" у Фуршеті. Багато оригінальних розвиваючих дерев'яних іграшок, які приємно взяти в руку і які вимагають певних навиків, вмінь, смикалки. Середній ціновий діапазон 30-80 грн. P.S. Не реклама. З власниками/продавцями не знайомий. Просто постійний клієнт.

Опубліковано

народ вы не сравнивайте копеечный китай с базара и нормальными фирменными вещами

LEGO стоит от 130 грн (примерно) согласен что дорого но это качество

понятно что покупать такие игрушки каждый день не каждый позволит себе

но на праздники можно побалывать ребёнка (ну и себя за компанию)

Опубліковано

Маю певне відношення до торгівлі іграшками, я бачив багато різної іграшки. Був на останній виставці в Києві.

Про лего-подібні конструктори скажу так: якості такої як в оригінального лего - нема в жодного аналога. Ті хто купили Лего іншого не хочуть... але виникає питання чи можуть. На ютубі дивився фільм: "Мегазаводи: Лего" - зрозумів чому він такий дорогий. Як би моя доця фанатіла від лего-подібного конструктора, купував би лише Лего.

Крім Лего конструкторів є багато оригінальних конструкторів, але популярності в межах Луцька в них немає, тому і завозу відповідно нема.

По китайскій іграшці можу сказати що бувають ідентичні одиниці товару а ціна різнится у двоє.

З виставки скажу так: Майже вся іграшка виготовляється в Китаї. Тільки одна брендова (Дісней, тачки і т.д.), виготовляється під замовлення, офіційна і дорога, а інша - так званий аналог. Якість аналога коливається від прекрасного до жахливого - вгадати неможливо. Купити не Брендову іграшку через інет небезпечно: на фото одна, а береш в руки і тихо плачеш.

В дешевій іграшці дратує неякісне фарбування (то недофарбують, то очі не там намалюють), великий шанс браку. А купити дорогу, яку дитина закине через тиждень, або в кращому випадку через місяць ми собі дозволити не можемо.

Ось і виходить: Дорогу іграшку купують мало, завозять мало, а якщо завозять то ще й націнка відповідно велика. Якщо дешева - завозять багато, продають багато і націнка відповідно не є великою. Дорога стає ще дорожчою, а дешева - дешевшою.

Хоча ціни на Лего наприклад, що в Україні, що в Польщі приблизно одинакові.

Опубліковано

народ вы не сравнивайте копеечный китай с базара и нормальными фирменными вещами LEGO стоит от 130 грн (примерно) согласен что дорого но это качество понятно что покупать такие игрушки каждый день не каждый позволит себе но на праздники можно побалывать ребёнка (ну и себя за компанию)

Лего за 130? Це на скільки деталей? Я хотів купити доці на день-народження Лего з серії "Друзі", точно не пригадую який, але з к-тю деталей з якою можна гратись (в Лего кубиків має бути багато інакше сенсу немає), мені це влітало в 300-350 грн, оскільки не знав як доця відреагує на конструктор взяв аналог за 100грн з втричі більшою к-тю деталей. Склали замок, тиждень погралися - закинули.

Хоча тим хто фанатіє від Лего - раджу беріть оригінал.

По поводу нормальних фірмових речей: нажаль нормальну фірму я чомусь бачу у людей які скупляються на гуманітарці. Речі куплені у "фірмових" магазинах якістю страждають. Ще один момент по фірмі - сестра живе в Чехії, торгує бергофом. Так ось є бергоф для европи західної а є для східної. Обідно.

В Києві ситуація краща. А в сусідній Польщі - ще краща. Ось і їздимо на закупи в Польщу і купуємо по дешевих цінах справді якісні речі.

Опубліковано

Мій малий теж обожнює складати з деталей всякі "страшиліща" \як каже наша знайома дівчинка :) \ - роботи, монстри і т.п. Постійно купую в однієї жінки на оптовому базарі, в неї Китай, але якісний. Бо і для свого сина бере, то знає що продає. До того ж і замовити можна щось, якщо вже "жизнь немила" саме без цієї іграшки)))

Опубліковано
Суть посту не зрозумів, так як ринок іграшок фактично нічим не вирізняється серед інших товарів народного споживання: за якість треба платити.
Суть посту, що за якість хочуть неадекватні гроші і клієнтів в магазинах все меньше і меньше, я вже звик, що хожу по Тигресу чи Пелікану один, ну максимум двоє. Це вже про щось говорить.

Лего за 130 грн знайти не просто, ми малому купили за 210грн джипик з пріцепиком і два мотоцикли - десь 40 маленьких деталей. Відразу перехотів, якість якістю, але ціна за 150-200гр пластику жесть. В мене біля 6кг аналогів за декілька років назбиралось і на це пішло не більше 1000грн. За таку кількість лего - 1000-1500$.

Опубліковано

Колись я був у відрядженні в Запоріжжі. І коли збирався їхати додому, зайшов купити дитині подарунок у місцевий магазинчик. Типу нашого "Тигрес"-а.

Я купив 2 іграшки відомого виробника Anna Club Plush. За кожну я заплатив по 10 у.о. (на ті часи по 50 грн). На касі мені дали їхню візитівку, де був написаний лозунг фірми-магазину:

"Разочарование от низкого качества длится дольше, чем радость от низкой цены!"

Про іграшки - вони реально якісні. Бо у Нідерландах вимоги до іграшок та усього дитячого - це вам не китай-підвал.... Іграшки були в Криму (доця з собою брала гратися), племінник грається, син також. Пралися неодноразово у пралці.

Але я також не розумію шматка металу із Китаю за 100+ грн. Чи типу Диснеєвські іграшки за 80-100 грн за 7-10 см пластмаси, нехай навіть і якісної. це занадто!

Опубліковано

<p>

<br />Все більше людей купують в інтернет магазинах. Позавчора замовив в інтернет магазині іграшку вчора забрав на найближчому відділенні Нової пошти. Доставка 10 Грн. Всі новорічні подарунки на Миколая та Дні народження купувались подібним чином, або на Аукро, або на Ebay.Сьогодні купуватиму каркасний басейн для дому. Тигрес і Пелікан "відпочивають".<br />
<br /></p>

Дивишся на картинку - красота, приходить - чо то я не таке хотів... (і так досить часто)

Опубліковано

<p>

<br />Все більше людей купують в інтернет магазинах. Позавчора замовив в інтернет магазині іграшку вчора забрав на найближчому відділенні Нової пошти. Доставка 10 Грн. Всі новорічні подарунки на Миколая та Дні народження купувались подібним чином, або на Аукро, або на Ebay.Сьогодні купуватиму каркасний басейн для дому. Тигрес і Пелікан "відпочивають".<br />
<br /></p>

Дивишся на картинку - красота, приходить - чо то я не таке хотів... (і так досить часто)

Купували малому та й похресникам і моделі машинок звичайні та р/к, і комп"ютер розвиваючий і гараж - парковку в 4 яруси, дещо на Аукро, а дещо просто в магазинах іграшок - приходило все таке, як на малюнку, просто добре треба читати опис і просити реальне фото іграшки (якщо це Аукро), а якщо береш декілька лотів, то ще бонус зазвичай маєш - дрібничка, але приємно.

Опубліковано

Ну про зручність інтернет-магазинів ніхто не сперичається, але як правило ти знаєш, що хочеш і бачив це або в магазині або в знайомих. Але є ще момент коли хочеться щоб малеча вибрала що ïй подобається і малечі краще вибирати в магазині.

Я також замовляв радіокнровані машинки через інет - був розчарований ïх ïздою, хоча до вигляду жодних прмтензій.

Опубліковано

Якщо шукаєте непитові якісні іграшки за доступну вартість, можу порекомендувати "точку" у Фуршеті. Багато оригінальних розвиваючих дерев'яних іграшок, які приємно взяти в руку і які вимагають певних навиків, вмінь, смикалки.

Це просто в тебе дівчинка)))

Я своїм хлопАкам там купувала кілька разів іграшки. І вибирала щопоміцніші - результат однаковий - поламались. І не того, що мої діти аж так нищать іграшки - ні, просто якісь не дуже міцні вони, але гарні.

Десь про той відділ темка на Борді була (від власників). Ось.

Але є в нас один тракторець і одна машинка - гарні кольори, міцна пластмаса - їм вже по 5 років, практично щодня у вжитку - як нові.

Опубліковано

Можу сказати що ціни в більшості інтернетмагазинів відповідають цінам які можна знайти в звичайних магазинчиках. І купуючи в інетмагазині ми просто "економимо час". Тому сказати що в інеті ви купите дешевше ніж в магазинчику як правило однозначно не можна.

Взагалі зараз спостерігається тенденція придбання іграшок які не потребують участі батьків. Купуючи розвивашку батьки забувають що вона сама по собі дитину не розвине. Досить часто коли пропонують придбати конструктор, чи якусь творчість чуєш від батьків "То це мені ще прийдеться дидіти з цим!?! Ні краще дайте ляльку/машинку".

Ось так ми і купуємо прості, дешеві іграшки в інеті і віддаємо дітям як відцепного - щоб не заважали.

Опубліковано

paksivatova, а ще їхній же магазинчик біля Юнацької бібліотеки \недалеко від Собору\ і в Каравані на першому поверсі. Ціни дійсно адекватні і асортимент непоганий.

Опубліковано

Так і "Знайка" на початку Лесі Українки не поганий магазин і біля ТАМ-ТАМу бутік з розвиваючими іграшками є. Магазинів вистачає.

Опубліковано

Если в центре, - то покупаю тока в "Буратино" (это бывший отдел игрушек который находился на втором этаже ЦУМа).

• 7 місяців потому...
Опубліковано

В інтернет-магазинах все ж дешевше, я порівнювала. Звертайтеся до перевіреного інтернет-магазину моєї подруги, в неї якісні іграшки та невисокі ціни - http://bebe.in.ua/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...