Перейти до змісту

Неділя.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

(11:01:09 31/08/2008)

Записуйте. Сводки с полей. Мы щас в Стоянави. 8.30 выехальма. Нас троя. Два харда и сосис. Привет односельчанам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 403
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

• Адміністратори

Ми культурно 90 км накрутили, на башлики їздили.

В таких гарних місцинах побували просто супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

марафончик пройден. Все прошло гладко, по плану. Аж рассказывать нечего. Пройдено 232 км(от выезда из города, до въезда, без доезда из дома и домой). Время в пути 9.25. После Владимира пришлость сделать несколько незапланированных остановок. Доезжали по темну, вследствии чего средняя скорость значительно упала, приблизилась к планируемой :)

Выехали В 8.30, въехали в 21.30.

По приезде, заехали еще в пиццерийку, на чаек и - по домах, вобщем, удовлетворенные

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

232 км, это по-моему рекорд!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Да. Рекорд 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И не предел, далеко. По моим ощущениям, 300 - реально. Ток выехать раньше. В середине июня, например :)

Чтоб засветло возвращаться. Но это только мои ощущения. Нада Мартенса спросить. Он то впереди стоял, а ветер почти всю дорогу либо боковой, либо встречный. Жуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дадада.

Вітер був піпец.... Я тож всю дорогу перший стояв, за мною 4 велосепедиста ще ключиком крутили. ;)

З вами не поїхав.... бо хотілось нову раму Лідерфокс відтестувати. Відтестував........ 110 км менш ніж за 3 години.... і то мені не давали розкрутитись.... :)

Булига Андрій їхав На своєму байку Лапіре..... і широкими грудьми гальмував так..... що піз....єц. :) Я, менше 28 їхати на шосері просто не міг........ :ok2:

По спідометру 110 км

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на перекурах можна було звукову дорожку до порнушки записувати, гепа німіла добряче :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такая идея на воскресенье: ехать провожать велопробег. До Шклиня. А там свернуть и кататься в свое удовольствие: либо на Белосток, либо на Сенкевичивку и Хринныки. Кто не уверен в своих силах, можете не переживать о том, всех дождемся в Шклиню. Место сбора: http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=243011

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блііііін, це ж треба, стільки чекав щоб ви десь біля мну катались, щоб можна було з вами, і тут на ,ви всі будете біля самісінького мене, а я буду з дружиною на весіллі в Іваничах, і це ж треба таке, а ? як говориться - закон підлості )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Есть идея - в воскресенье сделать совместную покатушку с ровенчанами. Кулинарную :)

Встретится, например, за Дерном и углубиться в леса.

Возмем котел. Плову, иль еще че-нибудь, наварим.

У кого какие мисли по поводу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Можно и крутнуть.

Но выезд тогда по графику.

В 09:00 Колибрис без опозданий.

9:15 выезд.

Дабы хватило времени.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага...

Дадада.....

тільки от як поїдемо?

Чи лісами туди, чи асфальтом....? :D

Треба визначитися..... :D

Оскільки рано темніє, то пропоную асфальтом..... ну і в ліса без фанатизму. Тоді шосером поїду.

В принципі, якщо не гівно по втулки то мені пох...... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще б не забыть ровенчанам об этом сказать. :)

Кстати, еще не все были на озере в Башлаках. Красота.

И почти по трассе.

90 набегает

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нівапрос, аби на голову не лило! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуємо +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ровенчане не против. Но в их составе тож должно быть много нетренерованных веломанов.

А посему, надо место встречи назначить по справедливости :)

До стрелки по любому надо ехать трассой из соображений экономии сил и времени.

А уже назад - кому как милей.

Знач, предворительно:

Сбор в 9.00 в парке и в 9.15 у Колибриса.

Едем до Джерел на ровенской трассе, там встречаемся с ровенчанами и.... еще не придумала. Мож и на месте решим.

Башлыки, конечно - Башлыки, но там населенка, а тянет в глушь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це орієнтовно десь 80 км асфальту.... (туди/назад) ну і по лісі..... хто вже як.... так?

Десь 100 карочє... ПОТОЛОК.. на скільки я розумію....... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт з не далекого міста Рівне :)

Про плани зустрітись на межі областей поділився з нашими велолюбителями, наразі чекаю їхніх думок. Взагалі з понеділка в нас було активне обговорення невеликого маршруту по лісі для накатування новачків яких за останню поїздку додалось і на цю неділю має бути ще. Тому важко сказати чи вони погодяться їхати по трасі 30-40 км в одну сторону але заради єднання з однодумцями з Луцьку я б і більше ніж 40 км проїхав ;)

Одним словом до кінця сьогоднішнього дня буде видно, але зустріч в будь-якому разі не відміниться а максимум перенесеться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну... 40 км по асфальту.....

То не 40 км по лісах....

Нудно звичайно..... але буде більше часу для "КУЛЬТУРНОГО СПІЛКУВАННЯ" :smile-zachot:

Так що... а переносити.... холодно буде... сцуко. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вообще-то не вижу ничего страшного в том, чтобы, как инициаторам, нам, пойти навстречу ровенчанам (во всех смыслах).

Тоесть взять на себя большую часть маршрута (нам же не привыкать к марафонам :) ).

Пускай ребята подскажут нам неплохое местечко в радиусе 20-25 км от Ровно, и мы подъедем.

Слабо чтоль?

А в следующий раз - они к нам :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вообще-то не вижу ничего страшного в том, чтобы, как инициаторам, нам, пойти навстречу ровенчанам (во всех смыслах).

Тоесть взять на себя большую часть маршрута (нам же не привыкать к марафонам ;) ).

Пускай ребята подскажут нам неплохое местечко в радиусе 20-25 км от Ровно, и мы подъедем.

Слабо чтоль?

А в следующий раз - они к нам :rolleyes:

Ваш варіант для наших велосипедистів є супер. Ми готові взяти на себе організацію багаття і облаштування місця для пікніку а також створення маршруту по околицям, якщо у вас буде бажання ще десь їздити :). Пропоную зустріти вас біля повороту на Оржів і провести вас до місця дислокації. Як варіант я можу і далі проїхати аби вам не було сумно і прикро що ми не проїхали більше :). По гуглмапс-у виходить 50 км що відповідно дорівнює 2-3 годинам їзди.

RIVNE-LUTSK.jpg

Влаштує вас такий варіант?

p.s. як тільки в нас розкатається народ то ми відразу рушимо до вас у Луцьк на нову зустріч :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...