Перейти до змісту

Неділя.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
(11:01:09 31/08/2008)

Записуйте. Сводки с полей. Мы щас в Стоянави. 8.30 выехальма. Нас троя. Два харда и сосис. Привет односельчанам!

• Відповідей 403
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

• Адміністратори
Опубліковано

Ми культурно 90 км накрутили, на башлики їздили.

В таких гарних місцинах побували просто супер.

Опубліковано

марафончик пройден. Все прошло гладко, по плану. Аж рассказывать нечего. Пройдено 232 км(от выезда из города, до въезда, без доезда из дома и домой). Время в пути 9.25. После Владимира пришлость сделать несколько незапланированных остановок. Доезжали по темну, вследствии чего средняя скорость значительно упала, приблизилась к планируемой :)

Выехали В 8.30, въехали в 21.30.

По приезде, заехали еще в пиццерийку, на чаек и - по домах, вобщем, удовлетворенные

Опубліковано

И не предел, далеко. По моим ощущениям, 300 - реально. Ток выехать раньше. В середине июня, например :)

Чтоб засветло возвращаться. Но это только мои ощущения. Нада Мартенса спросить. Он то впереди стоял, а ветер почти всю дорогу либо боковой, либо встречный. Жуть

Опубліковано

Дадада.

Вітер був піпец.... Я тож всю дорогу перший стояв, за мною 4 велосепедиста ще ключиком крутили. ;)

З вами не поїхав.... бо хотілось нову раму Лідерфокс відтестувати. Відтестував........ 110 км менш ніж за 3 години.... і то мені не давали розкрутитись.... :)

Булига Андрій їхав На своєму байку Лапіре..... і широкими грудьми гальмував так..... що піз....єц. :) Я, менше 28 їхати на шосері просто не міг........ :ok2:

По спідометру 110 км

Опубліковано

Такая идея на воскресенье: ехать провожать велопробег. До Шклиня. А там свернуть и кататься в свое удовольствие: либо на Белосток, либо на Сенкевичивку и Хринныки. Кто не уверен в своих силах, можете не переживать о том, всех дождемся в Шклиню. Место сбора: http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=243011

Опубліковано

блііііін, це ж треба, стільки чекав щоб ви десь біля мну катались, щоб можна було з вами, і тут на ,ви всі будете біля самісінького мене, а я буду з дружиною на весіллі в Іваничах, і це ж треба таке, а ? як говориться - закон підлості )

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Есть идея - в воскресенье сделать совместную покатушку с ровенчанами. Кулинарную :)

Встретится, например, за Дерном и углубиться в леса.

Возмем котел. Плову, иль еще че-нибудь, наварим.

У кого какие мисли по поводу?

• Адміністратори
Опубліковано

Можно и крутнуть.

Но выезд тогда по графику.

В 09:00 Колибрис без опозданий.

9:15 выезд.

Дабы хватило времени.

Опубліковано

Ага...

Дадада.....

тільки от як поїдемо?

Чи лісами туди, чи асфальтом....? :D

Треба визначитися..... :D

Оскільки рано темніє, то пропоную асфальтом..... ну і в ліса без фанатизму. Тоді шосером поїду.

В принципі, якщо не гівно по втулки то мені пох...... :)

Опубліковано

Еще б не забыть ровенчанам об этом сказать. :)

Кстати, еще не все были на озере в Башлаках. Красота.

И почти по трассе.

90 набегает

Опубліковано

Ровенчане не против. Но в их составе тож должно быть много нетренерованных веломанов.

А посему, надо место встречи назначить по справедливости :)

До стрелки по любому надо ехать трассой из соображений экономии сил и времени.

А уже назад - кому как милей.

Знач, предворительно:

Сбор в 9.00 в парке и в 9.15 у Колибриса.

Едем до Джерел на ровенской трассе, там встречаемся с ровенчанами и.... еще не придумала. Мож и на месте решим.

Башлыки, конечно - Башлыки, но там населенка, а тянет в глушь...

Опубліковано

Це орієнтовно десь 80 км асфальту.... (туди/назад) ну і по лісі..... хто вже як.... так?

Десь 100 карочє... ПОТОЛОК.. на скільки я розумію....... ;)

Опубліковано

Привіт з не далекого міста Рівне :)

Про плани зустрітись на межі областей поділився з нашими велолюбителями, наразі чекаю їхніх думок. Взагалі з понеділка в нас було активне обговорення невеликого маршруту по лісі для накатування новачків яких за останню поїздку додалось і на цю неділю має бути ще. Тому важко сказати чи вони погодяться їхати по трасі 30-40 км в одну сторону але заради єднання з однодумцями з Луцьку я б і більше ніж 40 км проїхав ;)

Одним словом до кінця сьогоднішнього дня буде видно, але зустріч в будь-якому разі не відміниться а максимум перенесеться :)

Опубліковано

Ну... 40 км по асфальту.....

То не 40 км по лісах....

Нудно звичайно..... але буде більше часу для "КУЛЬТУРНОГО СПІЛКУВАННЯ" :smile-zachot:

Так що... а переносити.... холодно буде... сцуко. :)

Опубліковано

Вообще-то не вижу ничего страшного в том, чтобы, как инициаторам, нам, пойти навстречу ровенчанам (во всех смыслах).

Тоесть взять на себя большую часть маршрута (нам же не привыкать к марафонам :) ).

Пускай ребята подскажут нам неплохое местечко в радиусе 20-25 км от Ровно, и мы подъедем.

Слабо чтоль?

А в следующий раз - они к нам :smile-zachot:

Опубліковано
Вообще-то не вижу ничего страшного в том, чтобы, как инициаторам, нам, пойти навстречу ровенчанам (во всех смыслах).

Тоесть взять на себя большую часть маршрута (нам же не привыкать к марафонам ;) ).

Пускай ребята подскажут нам неплохое местечко в радиусе 20-25 км от Ровно, и мы подъедем.

Слабо чтоль?

А в следующий раз - они к нам :rolleyes:

Ваш варіант для наших велосипедистів є супер. Ми готові взяти на себе організацію багаття і облаштування місця для пікніку а також створення маршруту по околицям, якщо у вас буде бажання ще десь їздити :). Пропоную зустріти вас біля повороту на Оржів і провести вас до місця дислокації. Як варіант я можу і далі проїхати аби вам не було сумно і прикро що ми не проїхали більше :). По гуглмапс-у виходить 50 км що відповідно дорівнює 2-3 годинам їзди.

RIVNE-LUTSK.jpg

Влаштує вас такий варіант?

p.s. як тільки в нас розкатається народ то ми відразу рушимо до вас у Луцьк на нову зустріч :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...