Перейти до змісту

Неділя.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
МММ

то який маршрут, а?

Я б хотів би через Берестечко по 2-гу рядним дорогах до місця зустрічі їхати,

це буде веселіше ніж тупо по Львівський трасі бо там тільки тупо маслати поки легенями харкати не почнеш :D

а назад через Білосток - але це для ман'яків кончених всі інші спригнуть найкоротшою дорогою.

Тверезо мислячи краще буде по Львівський до місця зустрічі, а назад вже вибрати якусь дорогу бо інакше групою їхати не будем (не всі потягнуть)

P/S:

Я за дорогу через Берестечко туди, бо далі за Боремоль я ніколи не їздив, а хочеться якихось нових доріг

Для заохочення почитайте як київськи в Чернігів і назад 300+км намотали і нічого живі :)

Higway to Hell или обед в Чернигове

мене ця штука вже вдохновила, так шо шукаю ше хоча б одного псіха для майбутньої поїздки у львів і назад за день

• Відповідей 403
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

це конечно на потом а зараз чекаю не дочекаюсь недільної поїздочки, може ше одного лісапедіста прихвачу якшо вдастся його збудити в неділю в 8

Опубліковано

І мене рахуйте) думаю мене чекати неприйдеться якшо виїду нормально.

несильно то і по децки получиться якшо до стоянова 50 звами ше 50 і назад 50 ) в нас мало хто готовий стіки проїхати :) а мерзнути я махав! хоча я пошукаю :101010::)

p.s. захоплю коняк :P який взять?

Опубліковано

2одна)

Думаю вдіватися тре нормально тобто штани і на довгий рукав а підниз футболка і шорти в рукзак + шапка або шолома луче і то і то) я наверно буду в шапчі спочатку валив ато вітер в ті дирки так шашарить шо можна без голови остатися :P ну і тепчі черевики можна валянки :101010::) якби їхав на скуті тоб вдівся як зимою, а тут ше більшменш грієся :)

Може скутериста одного прихоплю якшо захоче бензин попалити і померзнути))

ну нафіг той скут) або буш як капуста або сидіти мерзнути! ровер рулить :)

• Адміністратори
Опубліковано

Холодно буде. Це факт.

не більше 10ти градусів.

Так шо як то кажуть культурна програма повинна бути в Лісі :101010:

Щоб дров було багато!

Опубліковано
Думаю вдіватися тре нормально

правильно думаєш. Але не дуже старайся. Пропоную вдіти речі від вітру на літню екіпіровку, шоб, як тіки стане гаряче можна б було легко скинути і багато не волочити з собою хламу. Бо гаряче буде. Я впевнена. Буде такий собі марафончик

Опубліковано
Або хоча б відстібнути лівчики... Тоді дихати точно буде легше...Дівчаткам :)

Ти знаеш, ти відстібав, ти дихав...

Опубліковано

Вітер намічається західний і неслабий ) темп 7-10 :( такшо настроюйтеся крутити проти вітру) мені може повезе то буде дути в спину :P

так шо там рішили з маршрутом? а то я непоняв куда мені луче їхати до радехова чи до стоянова :(

Опубліковано

Якщо з веліком буде все гут, я їду. Але буду мабуть раніше зригувати, бо в 15.00 маю бути в Луцьку.

Короче процентів 90%

Опубліковано

ну то вже як вийде, поїду назад по львівській трасі. Розкажіть краще що зробити, щоб жопу не намуляти, якщо велотрусів немає. Абе скажіть де можна за завстра купити дешеві б/у велотруси з памперсом?

Опубліковано
Розкажіть краще що зробити, щоб жопу не намуляти, якщо велотрусів немає. Абе скажіть де можна за завстра купити дешеві б/у велотруси з памперсом?

Щоб попку не муляти, треба їздити на роверкові часто, але далеко :( А штанці з паралоном допоможуть не немуляти нетреновану попку хіба на 30-ти кілометровому марафоні (наприклад, Луцьк-Гарадзжа-Луцьк). Така вона жорстока правда

• Адміністратори
Опубліковано

Дупер буде боліти 100% %)

Завжди болить після дорослих покатушок.

Опубліковано
Розкажіть краще що зробити, щоб жопу не намуляти, якщо велотрусів немає. Абе скажіть де можна за завстра купити дешеві б/у велотруси з памперсом?

Щоб попку не муляти, треба їздити на роверкові часто, але далеко :( А штанці з паралоном допоможуть не немуляти нетреновану попку хіба на 30-ти кілометровому марафоні (наприклад, Луцьк-Гарадзжа-Луцьк). Така вона жорстока правда

Дякую конечно, але моя попка не така вже й ніжна, як ти подумала. У всякому випадку такий маршрут для неї вже не вперше. Але все одно кожна маленька деталь є важливою.

Опубліковано
ну то вже як вийде, поїду назад по львівській трасі. Розкажіть краще що зробити, щоб жопу не намуляти, якщо велотрусів немає. Абе скажіть де можна за завстра купити дешеві б/у велотруси з памперсом?

по гумі пройдись або до юри, того шо біля пивзаводу велікі крутить

Опубліковано

Ми сьогодні на гумі СТІКІ викупили, шо то полний абзац!!!

ЙА самий мєгамодний вєлобайкєр в самих мєгамодних вєлоштанах! :(

Опубліковано

Діфота, я тут проглянула карту внимательно, там на твоей не фига не разобрать, так вот: на Берестечко от нас иначе, как через Хрінники и Демидовку, не попасть. Так же и через Радехов - на Берестечко, а там Демидовка и Хрінникі. К чему я? Єто плюс еще де-то 30 км... Лично я тока рада :lol:

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо буде така погода як обіцяє Гризметео то буде супер!

Без сонця і температура порядку 14 градусів.

Ідеальні умови для марафону :friday:

Завтра з самого рання на моїх карті прокреслимо маршрут остаточний маршрут.

Тра йти точити контакти :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...