Перейти до змісту

Гетто, земля тобі пухом.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ех, Вовка, Вовка.

image.png

Це вже другий бордівець, який помер. Може, зробити групу? "Тролів" для нього ж спеціально створили.

• Відповідей 234
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ех, Вовка, Вовка.

image.png

Це вже другий бордівець, який помер. Може, зробити групу? "Тролів" для нього ж спеціально створили.

Или что то типа мемориальной доски. Что бы память о нем жила вечно в сети.

Опубліковано

Кстати, а кто нибудь будет собирать деньги? Возможно родственникам нужна будет помощь с похоронами.

Він, здається, був єдиним сином. Мами давно немає. Напевно, треба в бібліотеці питати. Дайте хтось знати що і як.

І ще. Дуууже шкода, що ця темка є популярнішою за цю.

Якщо одне-два добрих слова можуть зробити людину щасливішою, то треба бути повним дурнем, щоб відмовити їй у цьому.

Не забуваймо про це.

Опубліковано

ЙОПТ!!!!!!!!!!!!!!!! Це я цю новину ставила.. і навіть подумати не могла, про кого це... (((((

Світла пам*ять тобі, Вовка. Тільки от я не розумію, хто тепер буде двіжнячити, веселитись, багато думати, багато курит свої червоні, допомагати рідним і діткам у бібліотеці??? Хто вкінці кінців буде тут у нас головним на Борді, хто буде вносити резонанс серед усіх користувачів... хто буде мені писати: Осєнь, сдєлай про техно музло , ну або про Башлачова.

БЛЯ

Опубліковано

Нехай спочиває з миром!

Світла йому пам'ять!

R.I.P.

:( :( :(

P.S. Доплюсував до -4 його репутацію... Закінчились "+".... Допоможіть вивести його з мінусів....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...