Перейти до змісту

Гетто, земля тобі пухом.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 234
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кстати, а кто нибудь будет собирать деньги? Возможно родственникам нужна будет помощь с похоронами.

Він, здається, був єдиним сином. Мами давно немає. Напевно, треба в бібліотеці питати. Дайте хтось знати що і як.

І ще. Дуууже шкода, що ця темка є популярнішою за цю.

Якщо одне-два добрих слова можуть зробити людину щасливішою, то треба бути повним дурнем, щоб відмовити їй у цьому.

Не забуваймо про це.

Юзер KOTUK це брат Вовки (так він мені сам колись казав)

Опубліковано

Юзер KOTUK це брат Вовки (так він мені сам колись казав)

Його теж чомусь давно на Борді немає...

Він іменинником був недавно.

Опубліковано

Наш рідний, любимий, неповторний Гетто!!! Всі "плюси" світу віддала б, щоб ти був тут... жив.

Таке враження, що борді ампутували важливий орган.

Хоч тебе не стало, ми завжди будемо відчувати твою присутність.

:_11:

Опубліковано

Отак, ніхто не знає коли прийде його кінець...

Ніби учора писав тут на форумі як треба поводитись із "зіркою" а сьогодні бац і його вже немає... :(

Земля йому пухом.

• Адміністратори
Опубліковано

Шок і страх.

Просто нема слів.

Народ, бержіть себе.

Опубліковано

Світла пам'ять тобі, Вова!

Як би ми інколи не ставились до його постів, але тепер їх бракуватиме...

P.S. Адміни, а створіть будь ласка групу користувачів "Світла пам'ять", нехай для Вови буде створена не лише група "Тролі". Борда -- це вже велика сім'я, а в сім'ях, на жаль, бувають не лише поповнення, а й втрати. Ми вже втратили як мінімум Гетто та Луйчі.

не ставте мені плюсіків, будь ласка. це не той топік, де важлива репутація. дякую.

Опубліковано

Є інформація, що у Вови залишився сам старий татко, який у Ківерцях мешкає.

Можу попросити свого колегу, щоб сходив до нього та й спитав, що треба... Тільки б адресу

Опубліковано

Шкода... дуже шкода... В такі хвилини задумуєшся, що у цьому житті є дійсно важливим, а що просто мішура, дріб'язок... Особисто знайома з ним не була, але сльози все одно навертаються на очі (((

Опубліковано

Його робота була його хоббі. Шкода, що пішов з цього світу, він старався його робити кращим так, як бачив сам.

R.I.P.

Опубліковано

А я знал его прежде всего как Шлёму с чата 1+1... Пересекались еще на чатовках, лет 9-10 назад. Часто замечал его колкий характер, но в мой адрес он НИ РАЗУ ничего подобного себе не позволял. Говорил, что не в праве поднимать голос на "динозавров" чата :)))

Даже моя жена, видев его всего раз в жизни, сегодня вспомнила, кто такой Шлёма, просто по нику. Вот такой колоритный персонаж был...

Жаль...

R.I.P.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...