Перейти до змісту

Весняний карась

neznakomec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а тепер перечитай п.5

Я, як колишній землевпорядник, і так розумію, що земельний кодекс до вилову риби немає жодного відношення. В тому пункті йде мова про земельні ділянки, а не про рибу.

• Відповідей 292
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Шановний nickel, а не пішли б Ви по цьому адресу http://board.lutsk.u...74-jurisdikcja/ просвіщати своїм знанням законів інших користувачів, а то розвели тут....

Ще один браконьєр детектед. Не вказуй куди мені йти, бо я це також вмію. Ок?

Опубліковано

Розкажіть краще на що бере весняний карась, як, як робити прикормку, а то мелять шонібудь. Тут рибаки а не те що вище написано.

Опубліковано

фраза "з метою рибальства" ні про що не говорить?

Правильно "з метою рибальства", а не "браконьєрства". Вилов риби у нерест - браконьєрство.

п. №5 регламентує виділення землі для рибальства, а не вилов риби, як пише нижче, невже так складно для розуміння?

Согласно ч.5 ст.59 Земельного Кодекса Украины рыбалка на водоемах проводится ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО с согласия собственника или по согласованию с пользователем водоема...

В пруду туводных рыб может и не быть, т.е. там ВСЯ рыба запущена арендатором и является его собственностью, что подтверждается Актом зарыбления и платежными документами.

Тут рибаки а не те що вище написано.

Та ні, тут якраз рибаками і не пахне. Нормальний рибак не ловить рибу у нерест. От в мене тесть правильний рибак - ходить в рейди з рибнадзором на таких "рибаків" як ви, лодка зареєстрована, навіть права на водіння лодкою отримав. Бачив би він цю тему, він би вам розказав які ви рибаки :)

Опубліковано

nickel

Харе тролити тему.Я вже задовбався твої "-" правити. Ти,як Вася Рогов з "Убойная сила" - тесть,тесть... А сам рибак? Чи так просто,а би?

ЗЮ. Я вже й так з останніх сил тримався. Не хочеться на бан нарватися перед св"ятом.

Опубліковано

Ай молодець!!! А я все чекаю,коли ж мені "-" вліпиш :D . Ну тепер і спати можна спокійно лягати,ЧСВ "удовлетворено".Правда?

ЗЮ. тобі мінусувати не буду.

post-11231-0-03893700-1367610700_thumb.j

Опубліковано

Ловили вчора на приватному ставку.На мотиль не дуже...Найкраще на пружину мастирку,на гачки пінопласт.Десь по штук 30 карасів за ранок.Карпів повипускали.

Опубліковано

Ловили в село Мирне, як на Горохів їхати справа.Але там ніхто не ловить, ставок в оренді в нашого знайомого, і він дозволив посидіти за умови що карпа повипускаєм, бо він його тільки запустив.

Тиждень тому клювало на донку на мотиля та опариша.На пінопласт теж не погано.А в цей раз на донку не дуже, а на пружину в самий раз!

Опубліковано

Ставище це я так розумію за Острожцем??? І скільки там хочуть капусти (грн.) за рибалку якщо не секрет? Ліміт удрочок є? Дякую!

А в Ставище вроді тільки один ставок по праву сторону?

Опубліковано

Ставище це я так розумію за Острожцем??? І скільки там хочуть капусти (грн.) за рибалку якщо не секрет? Ліміт удрочок є? Дякую!

А в Ставище вроді тільки один ставок по праву сторону?

50 грн. Кількість удочок необмежена.

Опубліковано

Карась нереститься зара, браконьєри!

Потім плачетесь, що риби нема...

Доречі я взагалі то браконьєрством не займаюсь. що зловив то зловив, був кльв і все, а на рахунок нересту було карасів штук 5 з ікрою було, а інший вже віднерестував.

Опубліковано

Хтось,десь був?Як Вільхівка,є якась інформація?

2 ставки, обидва по 40 грн день (різні власники), палок не рахують карась від долоні і більший.

Я ловив на більшому, з 7 до 12 год десь 3.5-4 кг. Карась смачний, без запаху. Доїзд під самий ставок без проблем.

Опубліковано

Дякую.А на що клювало? Як став,порозший,яке дно?Планую на фідер.

Теж був з фідером і донкою. На обидвох палках бутерброди мотиль\опариш. У сусідів і на хробака клював. Думається, зараз і пружини, пінопласт піде. Чув, що і на кук вже ловиться. Ставки чисті, дно не замулене, для дальніх закидів самоє то. Був там 30 квітня, нересту тоді ще не було, як зараз - не знаю.

Але, що цікаво, ближче до берега клювавли більші екземпляри :). Сторож хвалився, що і коропа там достатньо. Мені не попадався.

Опубліковано

Був перед Пасхою в Марянівці.Ставок безкоштовний.На дві вудочки ловив.На червяка і на мотиля.Карась весь за долоню.Зловив близько 3 кг.Друг зловив біля 4 кг.Риба дуже смачна.

Опубліковано

спробую на вихідних сюди:

Був я там того року

весь ставок заріс кропивкою, (в мене фідера), по одну сторону "камиши" ростуть, по іншу дерева

короч ловили всі на поплавок карасик на лодонь

я не ловив

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...