Перейти до змісту

Яка малолітражка є недорога типу Черрі КУКУ?

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

...на сучасні немає грошей.

Люди бач тут "китайпром" купують по тій же причині :)

розглядаю також щось з фіатів: тіпо чи темпру 1,1І, або того ж гольфа

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
понашим дорогам підвіска летить в обох випадках
Питання в тому як часто вона летить.

З.І. підтримав випадково.

Опубліковано
понашим дорогам підвіска летить в обох випадках
Питання в тому як часто вона летить.

З.І. підтримав випадково.

Одна гарна (наша) ямочка і будь-яка підвіска летить... За цю зиму поміняв 1 зад підшипник, і викинув покришку (гулька вискочила, добре що під кінець зими). В листопаді 2012 купив Гольф 2, так як шукав авто з невеликим розходом. Взимку вкладався в 6л - середній розхід. 5 чоловік в салоні досить комфортно+непоганий багажник, за авто віддав 4тис зелених гривень. По можливості, я думаю краще взяти Гольф 3 диз, і запчастинки не є дорогі, доречі зад гальмівний циліндр 35грн, до ВАЗів 50грн. Це звичайно моя особиста думка... Удачі в покупці!!!!

Опубліковано
Одна гарна (наша) ямочка і будь-яка підвіска летить...

В нашій дорожній ситуації буде корисно переглянути:

Опубліковано

От тільки розхід палива на Ланосах не радує. Сучасні двигуни більш економні.

А який розхід місто/траса у вашого Ланоса? Так, заради інтересу питаю.

І ще, на рахунок підвісок. Вже десь писав, що ще дуже багато залежить від самого водія.

Опубліковано

А який розхід місто/траса у вашого Ланоса? Так, заради інтересу питаю.

В середньому 8-9, по місту/трасі точно не скажу бо без комп`ютера, максимум було 11, мінімум 7. Стиль їзди спокійний.

Опубліковано
я звичайно не вкурсі, якраз хочу купити Ланоса з пробігом. Невже настільки погане авто?

Машина хороша, але дуже низенька навіть порівняно з звичайними машинами, ну а після заза - ))

Треба зразу піднімати, ставити проставки чи що там, якщо попередній власник цього не зробив.

А чому саме ланос, мелітопольский мотор теж непоганий, там тільки коробка так собі...

На рах. розходу, зразу ставити газ... Благо рука в установщиків на сенси ланоси набита я так думаю.

Опубліковано

Машина хороша, але дуже низенька навіть порівняно з звичайними машинами, ну а після заза - ))

Нііііі!

ЗАЗ я не продаю в жодному разі! :D Цієї зими переконався, що лише ЗАЗік проїжджає там де проїжджають лише повноприводні авто.

Я хочу ще авто для тихих, сімейних, культурних поїздок.

Мені імпонує "Дастер", але по б"юджету далеко не потяну :(, хоча на скільки мені відомо - у використанні це досить економічне авто.

Опубліковано

живучі машини робили тільки до 2000 року.

після 2000 року почалось массове наіпалово в плані ресурсу і надійності, ну і всякі китаці та лайноси появились сюди ж. одноразові машини.

купуйте хоть з салону, хоть б/у, сипеться той пластік вонючий абсолютно однаково.

Опубліковано
я звичайно не вкурсі, якраз хочу купити Ланоса з пробігом. Невже настільки погане авто?

Треба зразу піднімати, ставити проставки чи що там, якщо попередній власник цього не зробив.

А чому саме ланос, мелітопольский мотор теж непоганий, там тільки коробка так собі...

На рах. розходу, зразу ставити газ... Благо рука в установщиків на сенси ланоси набита я так думаю.

Низька? 4 людини кожна за 100 кг ваги в салоні + повний багажник кавунів і динь і всякої всячини. І 152000 км наїзджено нормально. І Крим і Рим нею пройдено було.

Опубліковано

ТС купи собі гольфа 3-4 універсала і не будеш мати проблем!

потім підзаробиш, якщо на гольфу їздити добре, вчасно ремонтувати "мелочовку" то продасиш через 2-3 роки за тіж самі гроші щой і взяв!

а вот Китайця... чи ланоса ні!

Опубліковано

Якщо вже брати китайця, то краще вже Geely - у них якість краща, ніж у Chery.

Із недорогих моделей - LC або CK New

Остання - більш підходяща для 5 чоловік.

Та ну цей китай, ваняє всередині все, що хай йому грець!)

Опубліковано

Та ну цей китай, ваняє всередині все, що хай йому грець!)

Сам придумав, чи десь чув?

Сядь наприклад, в новий Рено Логан а потім в нову Джилі. Запевняю, що твоя думка про сморід в китайських авто зміниться. :0151:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...