Перейти до змісту

Яка малолітражка є недорога типу Черрі КУКУ?

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Яка малолітражка є недорога типу Черрі КУКУ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

З мінівеном не зрослось?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайомий має ОКА, дик каже під роботу супер (возить коробок інколи стільки, що й повірити важко що помістилися у неї) і по обслузі доступно, і по пальному - багато з/ч від 2108 підходить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

daewoo matiz. Однак буде дорожчий за chery.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fiat 500 або Kia Picanto

Або щоб вписалося в бюджет то Geely LC, позитивна машинка :lol:

foto_001.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З мінівеном не зрослось?)))

врахувавши усі отзиви вирішив купити Мітцика Grandis, але грошей ще наназбирав, а їздити на чомусь треба, от і вирішив зараз взяти недорогу малолітражку і назбирати на Грандіса...

Sanver, Бюджет?

бюджет я писав в темі мінівена 7000 - 8000тис, але головне щоб авто з салону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візьміть фіат уно. Є з моторами 0.9. Розхід бензину 4.5-5л траса, до 6 по місту. Взагалі може й менше, в нас з 1.3 стільки брав. 3а 3,5 тисячі долярів можна взяти в досить пристойному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді вже бери Geely. А не Chery. Останніми мав змогу їздити доволі багато. Смердять чортом! Поки вивітряться...

Хоча я б, на Вашому місці, взяв би потриманого VW Golf.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правда це не з салону))) взагалі не бачу сенсу купувати нове авто на трошки поїздити, це марне викидання коштів. Хіба що гроші на міцика будете років 5 збирати. скористайтесь пошуком на авторіа, в кожної марки є маленька машинка, заодно й ціни побачите.

Кіа Піканто з названих найкраща, колись на автозаводі каталась на такій. Все продумано й зручно. Але це швидше дівчача машина. Хоча це моя особиста думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правда це не з салону))) взагалі не бачу сенсу купувати нове авто на трошки поїздити, це марне викидання коштів. Хіба що гроші на міцика будете років 5 збирати. скористайтесь пошуком на авторіа, в кожної марки є маленька машинка, заодно й ціни побачите.

Кіа Піканто з названих найкраща, колись на автозаводі каталась на такій. Все продумано й зручно. Але це швидше дівчача машина. Хоча це моя особиста думка.

купуючи з салону - я не буду викидати гроші на ремонт, як взявши з ринку. І буду мати змогу підзбирати, а не думати як полагодити ту що купив, а так поїзджу 2 роки і продам, тоді докладу і візьму те що хотів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купуючи з салону - я не буду викидати гроші на ремонт, як взявши з ринку.

при виїзді з салону, авто одразу втрачає -10-15-20% вартості, на це варто зважати також

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не буду викидати гроші на ремонт,

груба помилка. Якщо потрібно буде пройти ТО - то на тому ж Волинь-Авто, здеруть як за рідну маму, бо авто гарантійне. А який-небудь дядя Вася / Пєтя / Коля, зробить те ж саме, тільки краще, швидше і ЗНАЧНО дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при виїзді з салону авто одразу втрачає -10-15-20% вартості

Авто втрачає щороку 7-10% вартості на протязі перших трьох років експлуатації, - статистика страхових компаній.

[на тому ж Волинь-Авто, здеруть як за рідну маму, бо авто гарантійне.

Зі знайомого "дерли" по 800 грн. за заміну масла на Авео.

Враховуючи всі фактори, нове авто варто брати з розрахунку експлуатації не менше 4-5 років, ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо взяти б\у то ту ж суму я на ремонт і потрачу, а так голова взагалі не буде боліти за ремонт...

а заміна мастила і фільтрів, не сильно вдарить по бюджету, і через 2-3 роки в ідеальному стані продам і візьму мітцика))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто з салону , привілей багатих людей, переплачуєш на всьому.Хіба що можна в розмові з кимось похизуватись.

Ну і є яскравий приклад, як років 3-4 назад одна жінка взяла в салоні грандіс, і скільки вона його здавала на гарантію , і скільки потім судилась з салоном.

Краще взяти гольфа, або фіата з рук, поки ще не ввели мито на продаж ненових машин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто з салону , привілей багатих людей, переплачуєш на всьому.Хіба що можна в розмові з кимось похизуватись.

Ну і є яскравий приклад, як років 3-4 назад одна жінка взяла в салоні грандіс, і скільки вона його здавала на гарантію , і скільки потім судилась з салоном.

Краще взяти гольфа, або фіата з рук, поки ще не ввели мито на продаж ненових машин.

50000грн - це великі гроші за авто?? + 5л/100км , я вважаю краще взяти нову і їздити без задніх мислєй, а потім нехай і дешевше, але в ідеальному стані її продам і куплю ту яку хотів 7-ми місну. та й дивлюся різниця між б\у та новою майже ніяка....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє імхо шо грандіс це взагалі вбивця бензину. а через пару років ти його сам не захочеш як нафта стане по 17грнл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо для "возити дупу" по місту - я для себе взяв би Smart. 2000-2002 р.в.

В 7-8 тис. якраз вписується. Розхід як на мопеді. Якість Mercedes.

Якийсь Петро продає

А до китайського автопрома у мене розвинулась антипатія на клітинному рівні.

Батько їздить на Cherry Tiggo - машина з салона. Ремонтувати не встигає. На 14 тис. заклинив мотор - замінили по гарантії. Через кожні 10 тис. треба ПОВНІСТЮ робити підвіску. Тарабанить все ще гірше як на джигулю.

Моє імхо шо грандіс це взагалі вбивця бензину. а через пару років ти його сам не захочеш як нафта стане по 17грнл.

15 л/100 км. по місту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50000грн - це великі гроші за авто?? + 5л/100км , я вважаю краще взяти нову і їздити без задніх мислєй, а потім нехай і дешевше, але в ідеальному стані її продам і куплю ту яку хотів 7-ми місну. та й дивлюся різниця між б\у та новою майже ніяка....

Я з вами абсолютно згоден. Ті хто їздять на б/у все життя, ті так собі і думають що з салону береть тільки барани і переплачують і т.д. Один раз в 10 - 15 тис.км. заплатити за ТО це не великі затрати. Зате впевненість у авто, та гарантія під боком. Колись теж їздили тільки на б/у. А потім почали брати виключно з салону. Спокій і впевненість це те що я люблю в житті.

З.І.А ще вони думають що б/у автомобілі не дешевшають з пробігом і новими власниками... За 7 000 купив, поїздив без ТО без ремонтів і за 7 000 продав... ага, ага...

15 л/100 км. по місту.

Ну не 15. А якщо і 15 то це з кліматом(переднім і заднім),4-ма пасажирами, та вздючуванням інших водіїв на світлофорах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і на машину з салону здається обов"язково КАСКО (чи це лише при кредиті?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вважаю краще взяти нову і їздити без задніх мислєй,

хибна думка. Ти з тим китайцем з ремонту вилазити не будеш!

Кажуть люди - візьми Гольфа і забудь про проблеми.

З салону можна брати авто любе окрім Жигулів та китайців. Ну і теперішнійх лайносів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хв 20 тому на пр Волі бачив Смартика зеленого з сірим кабріолета

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смарти по причині малого об"єму двигуна - дешеві в розтаможці, габарити та маневренність - люкс.

For 2 - ще та "зажигалка" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене то ставлення оф-сервіса до гарантійного авто в Україні бажає кращого...Всі гарантійні роботи проводяться крізь скриплячі зуби.Ну і космічні гроші вони деруть за елементарне типу поміняти масло,компюторна діагностика і тд і тп.

P.S.Два авто обслуговував на оф сто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...