Перейти до змісту

Кто за равенство полов?

Sharp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не розумiю, чому в гонитвi за рiвнiстю вони забувають, що МАТИ МОЖЛИВIСТЬ та ПОВИННI це зовсiм протилежнi речi. Навiщо когось щось ЗАСТАВЛЯТИ чи ПРИМУШУВАТИ робити ? Чому хлопчикiв ЗАСТАВЛЯЮТЬ пiсяти сидячи, а не дiвчаток стоячи ? В кожноi людини повинна бути МОЖЛИВIСТЬ зробити свiй вибiр, а не ОБОВЬЯЗОК робити так, як хтось там собi щось придумав

Опубліковано

не розумiю, чому в гонитвi за рiвнiстю вони забувають, що МАТИ МОЖЛИВIСТЬ та ПОВИННI це зовсiм протилежнi речi. Навiщо когось щось ЗАСТАВЛЯТИ чи ПРИМУШУВАТИ робити ? Чому хлопчикiв ЗАСТАВЛЯЮТЬ пiсяти сидячи, а не дiвчаток стоячи ? В кожноi людини повинна бути МОЖЛИВIСТЬ зробити свiй вибiр, а не ОБОВЬЯЗОК робити так, як хтось там собi щось придумав

Повністю підтримую.

Така політика суперечить демократичним цінностям, оскільки заставляти когось робити речі, що суперечать людській природі й сутності. Попри мою симпатію до скандинавських країн, я не бачу в цьому позитиву й ознак цивілізованості.

Опубліковано

Хлопці, у них уже все ок, тому вони можуть публічно обговорювати щоб хлопчики пісяли сидячи і не обсцикали сидіння унітазів:)

Опубліковано

Придурки ці шведи (і всі поборники гендерної рівності докучі). Навіщо зрівнювати статі, якщо чоловіки і жінки від народження різні? Навіть морфологія - чоловік сильний, але його сила вибухова і короткочасна - ми "спринтери". Жінка-ж має набагато менше фізичної сили, зате не стомлюється годинами роблячи хатню роботу - вони "стайєри". Ну а від перспективи монотонної діяльності чоловіків верне, і це природньо :)

Або інший приклад - чому серед жінок практично немає а) воєнначальників б) політиків? Причина криється також у морфології, правда не в будові тіла і м'язів, а радше статевих органів і їх циклів :smoke:

Опубліковано

Тролік, порівняй з списком чоловіків, а потім роби висновки.Може ще список жінок - в чині не ниже полковника сюди притягнеш? ;)

Опубліковано

так, список чоловіків більший, але і цей далекий від "практично немає". ти мошеш як завгодно багато роздумувати про "морфологію статевих органів "(курвознавство і топографія жінок, ги ги), але все одно ціла купа тьолок кручє тебе:)

Опубліковано

Не буду сперечатися, тим більше що нитку ти так і не вловив. Мова йдеться не про "кручє", а, про те, що ми різні :) Взагалі імхо це для взаємного доповнення задумано.

Опубліковано

Хлопці, у них уже все ок, тому вони можуть публічно обговорювати щоб хлопчики пісяли сидячи і не обсцикали сидіння унітазів :)

так от це якраз підкреслює те, що проблема "висосана з пальця", точніше її, проблеми, взагалі як такої не існує. А європейці бісяться з жиру, бо в них все ок.

Але найгірше не це. Ми ніби як в сторонці від цього процесу, але в нас останнім часом знаходяться/зявляються "мудрі" активісти, які вважають, що ближчі до європи за середньостатистичного українця. І вони прослідковують геніальну закономірність: чим краще країна живе, тим більше в них гамасятіни і фемінізму. Це підтверджує статистика. І все би нічого, але така проста логіка стимулює їх до активних дій за математичним принципом "від перестановки доданків ...". Тобто, якщо в нас стане більше фемінізму і гамасятіни - значить в нас скоро все стане ок!

Тут важливо зрозуміти послідовність. Реальність така: спочатку жир, а потім гомо-нізм. Сповтрена реальність: спочатку гомікі і феміністки, тоді жир.

А під таку ідеологію знайти аргументи - раз плюнути. Европа тонами тюхає нам цілі трактати про "рівність" через безповоротну фінансову допомогу у вигляді грантів на підтримку жіночих (в т.ч. гамасячих) організацій.

Опубліковано

Рівність? А мені здалося, що хочуть однаковість... В Радянському Союзі схожі ідеї були на початку...

Якщо вже так бажають бути однаковими, нехай повідрізають мужикам і жінкам зайве, та й тішаться

... а взагалі, в кожному дурдомі свої Наполеони. Нам їхніх не зрозуміти

Опубліковано

Тобто, якщо в нас стане більше фемінізму і гамасятіни - значить в нас скоро все стане ок!

Є така приказка: "В чужий монастир зі своїм уставом не пруться". Якщо ви за євроінтеграцію - значить повинні поважати права людини. У них права людини - це головне. Бо з такими поглядами вам треба або в Тайожний або в Африканський союз. Там їх дотримуватись не обов'яково

Опубліковано
Якщо ви за євроінтеграцію - значить повинні поважати права людини. У них права людини - це головне.

Це злизана толерастія, а не права людини. От дивина - геїв захищають, а педофілів чи фетишистів - ні.

Опубліковано

геїв захищають, а педофілів

Читай визначення, що таке "педофіл" і не треба тут поняття підміняти. Педофілія - це насилля над дитиною

Опубліковано
Читай визначення, що таке "педофіл" і не треба тут поняття підміняти. Педофілія - це насилля над дитиною
Педофілія (від лат. padis — «дитя», і грец. philia — «любов») — статевий потяг до дітей, які не досягли віку статевого дозрівання або ж знаходяться лише в ранній його стадії. Статеве збочення.
Опубліковано

Є така приказка: "В чужий монастир зі своїм уставом не пруться". Якщо ви за євроінтеграцію - значить повинні поважати права людини. У них права людини - це головне. Бо з такими поглядами вам треба або в Тайожний або в Африканський союз. Там їх дотримуватись не обов'яково

Ти не зрозумів хто в чий монастир преться. Я тут тільки бекаю на форумі, а їхні гранти в Україні вже працюють. Коли в Україні зявляється зайвий лімон еврів на підтримку фемо-гомо, ймовірсть того, що він буде освоєний - 100,01 %.

Я теж людина і теж маю права. Чого "вони" мають мати якісь інші права? Хай керуються тими правами, що і я. Чи вони інші люди?

Тож сказала тьотка-феміністка: банальна боротьба за владу, під яку знаходяться ду-у-у-у-же різні аргументи. І гамасятіна - це точно те саме: аналітики порахували, що гоміків 10%, а це блін прохідний барєр до парламенту десь там. А ще + сочуствующі, от тобі і партія сформувалась.

А права людини, толерантність - це пафос, яким викликають жалість в отих самих "сочуствующіх".

Опубліковано

Не знаю про що мова в ролику(на роботі заблоковано відео),але судячи з коментів мова про те,щоб чоловіки мочились сидячи.

З точки зору чистоти в туалеті-логічно.

З точки зору медицини-також логічно.Якщо є урологи,хай прокоментують при якому виді,вибачте, мочеспускання відбувається 100%.Особисто мені таку пораду дав уролог.

Але скажу,що сидячи мочиться більшість чоловічого населення Землі.В країнах,де сповідують іслам та індуїзм,в медичних трактатах рекомендується чоловікам мочитись сидячи,це продовжує їхнє статеве життя і зменьшує ризик виникнення простатиту.Що власне в цих країнах і роблять.Крім того рекомендується після цього підмитись,що вони також роблять.Неодноразово спостерігав на власні очі,як чоловіки(й жінки також) йдуть в туалет з пляшкою води.Оце,на мою думку,культура.

Так шо я проблем не бачу.Треба не цим відрізнятись від жінок,а розумом і джентельменською поведінкою.

ЗІ: В громадських місцях,особливо в нас,звісно це робити бридкувато.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...