Перейти до змісту

Інженер-програміст, Інфоком.

imp13

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відкрита вакансія на посаду інженера-програміста.

Вимоги: вища технічна освіта, знання IP мереж, хоча б базові знання UNIX-like OS, бажано FreeBSD, Windows на рівні налаштування мережі та допомоги користувачам в налаштуванні. Якщо дружить з паяльником - теж плюс.

Обовязки: налаштування та встановлення клієнтського обладнання (маршрутизатори, WiFi антени), технічна підтримка користувачів, монтаж нових вузлів мережі (треба вміння роботи з 220В), трохи бумажної роботи (звітів на 10 сторінок і більше не буде).

Влаштування офіційне, ЗП біла, відрядження оплачуються.

Випробувальний термін - 3 місяці. ЗП на випробувальний - 3000грн. Потім більше, точно сам не знаю.

Резюме слати на support (at) lutsk.ukrpack.net

Опубліковано

знання IP мереж, хоча б базові знання UNIX-like OS, бажано FreeBSD, Windows на рівні налаштування мережі та допомоги користувачам в налаштуванні. Якщо дружить з паяльником - теж плюс. Обовязки: налаштування та встановлення клієнтського обладнання (маршрутизатори, WiFi антени), технічна підтримка користувачів, монтаж нових вузлів мережі (треба вміння роботи з 220В), трохи бумажної роботи (звітів на 10 сторінок і більше не буде).

А тепер питання: Нафіга

інженера-програміста.
???

в якому із моментів задіюється саме програміст??

Вибачте, якщо шота не так сказав :)

Опубліковано

я так зрозумів, якшо освіта не техніча то навіть резюме переглядатись не буде?

Чомусь, я думаю, якщо ти даси внятну відповідь, що таке TCP/IP і зможеш пояснити суть запису 127.0.0.1, і при цьому три пред'явиш сертифікат від Cisco systems, навіть без вищої освіти ти матимеш шансів більше, ніж ті, хто із дипломом про вищу освіту вміють ставити Віндовс із диску Zver-DVD.

Якось так.

Опубліковано

де буде сидіти інженер ??? ...

сидять у тюрмі. А інженер не повинен сидіти. Інженер повинен працювати.

Опубліковано

3 на руки чи 3 оклад?

напевно на руки. Бо за такі знання вимоги окладу 3 мало. Тільки не кажи, що тебе це зацікавило! :)

Опубліковано

ставка на випробувальний - 3к. на руки, відповідно, менше - податки, відрахування в пенсійний та інша соціальна фігня...

З.І. якщо прийде Командор - я можу звільнятись ЖВ

З.З.І. народ, для ваших резюме вказана адреса електронної пошти. не треба мені в приват їх слати. небажання здійснити такий простий пункт характеризує вас не з найкращої сторони.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А якщо взяти "студента" на випробувальний термін хоча б на кілька тижнів і вертати йому лише кошти на обід, дечому навчити, дати себе проявити, як вам такий варіант?

Питання несе більше теоретичний характер, аніж сподіватись, що моє резюме зможе чимось зацікавити роботодавця.

Опубліковано

3 на руки чи 3 оклад?

напевно на руки. Бо за такі знання вимоги окладу 3 мало. Тільки не кажи, що тебе це зацікавило! :)

Женя, ти хочеш сказати, що в Луцьку монтажнику клієнтських систем десь платять більше? :)

3 тис на випробувальний термін і білою З/П - заманливо...

Опубліковано

Це ж, по суті, брудна робота, постійно ж...па в милі...

Я от тільки на рахунок 3 тис. чомусь сумніваюсь... не віриться.

imp13, Ну добре, поки є нові клієнти, йде монтаж - може, а коли затихне? "Інженер" просидить місяць-два на місці, ставка лишиться?

Далі, монтажем займається сам, чи є помічник? Авто?

Опубліковано

3 тис на випробувальний термін і білою З/П - заманливо...

3к - це без вирахування податків на випробовувальний. Тобто 2.5К на руки. Потім десь 3.5-4, мені здається, повинно бути.

Але, потрібні знання хоч якісь. Тобто обжимку в руках тримати вміти, і відрізнити Т568А від Т568Б. :)

а коли затихне?

а чого має затихати?? Мережі міняють, (обладнання) вдосконалюють, шукають нових клієнтів. "Сидіти" - не доведеться.
Опубліковано

та хлопців з такими "знаннями" в Луцьку море. І таких, що мережі налаштовують на початковому рівні, і обжимки тримають... Багато з телекому, з Візора, з ... та багато

Дивно, що таку зарплату пропонують...

А чому затихнути може... Це справа така, сьогодні розвиток є, а завтра нема... Конкуренція велика :)

А за "підтримку" таких грошей не платять

Опубліковано

вакансія цікава, відіслав резюме, і вже 2 тижні як нема відповіді, досі чекаю

:0157:

давно хотів працювати з мережами, а в сц сидіти набридло, да є позитивні моменти, але то не те для чого вчився,

хоча досвід, що я там здобув- безціний, особливо цікаво було коли їздили у відрядження до Івно-Франківська, та Чернівців для прокладки мереж та підтрики серверних, але добу не спати- то тяжко, після останьої поїздки, нормально мізки запрацювали лише на 2й день

Опубліковано

звиняюсь за відсутність в темі.

по резюме які зацікавили керівництво проводились співбесіди. якщо не дзвонили - вибачте, не зацікавило.

на даний момент вакансія закрита.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Знову відкрилась вакансія.

Ставка на випробувальний (3 місяці) - 3500.

Вимоги ті ж.

Резюме висилати на support(at)lutsk.ukrpack.net

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...