Перейти до змісту

Порадьте депозит на 3 місяці

oleroy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить короткостроковий депозит без поповнення з максимальними відсотками. Який банк обрати враховуючи репутацію фінустанови?

Такий варіант http://www.ideabank.ua/uk/private-clients/deposits/?productid=134&tab=details

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Десь 5 місяців тому почав працювати з Приватом. Все добре, але сервіс вбиває. Іноді виникає думка, що ти не людина, а тварина(( Вже другий рік поспіль тримаю депо у банку Хрещатик. Все стабільно, але ставка не найбільша.

Опубліковано

Навіщо взагалі такий депозит. Це не засіб заробітку. Невже такий великий прибуток можна отримати, враховуючи ризик, що є на сьогодні. Якщо сума достатня краще нерухомість (але тут теж треба обирати, куди вкладати). Можливо вкласти в бізнес чи ще щось. Я б не радив депозит. ЩЕ раз подумайте чи варто.

Опубліковано

Це не засіб заробітку.

Це засіб компенсації інфляції.

Якщо в доларах, то так.

Оо в доларах 7-8%, в гривні 17-22%. Вклад в доларах компенсує інфляцію, вклад в гривні - ні? Поясніть, будьте добрі, Вашу "економіку" - я її не розумію. оО
Опубліковано

В минулову році в Україні була дефляція (0,2%), а за три місяці цього року інфляція становить аж 0,1%???

http://index.minfin.com.ua/index/infl/

В реальності все зовсім не так.

Несмотря на отсутствие официальной инфляции ставки акцизов все равно повысят до уровня правительственного прогноза роста цен.

Министерство финансов в рамках предусмотренной Налоговым кодексом ежегодной процедуры индексации акцизов, предлагает повысить их на прогнозный уровень инфляции и роста цен производителей промышленной продукции в 2013 году, или соответственно на 4,8% и 5,5%.

"Ставки акцизного налога, сбора за первую регистрацию транспортного средства, экологического налога, налога за земельные участки, нормативная денежная оценка которых не проведена, и сбора за пользование радиочастотным ресурсом Украины с учетом прогнозного индекса потребительских цен в 2013 году увеличены на 4,8%", – говорится в законопроекте, размещенном на сайте Минфина.

"Ставки платы за пользование недрами …, сбора за специальное использование воды и сбора за специальное использование лесных ресурсов с учетом индекса цен производителей промышленной продукции в 2013 году увеличены на 5,5%", – добавляет Минфин в сопроводительной записке.

Помимо того Минфин инициирует полный отказ от иностранной валюты в пользу гривны при установлении ставок акцизов и сборов, в частности, для акцизов на нефтепродукты.

В случае принятия, закон начнет действовать с начала 2014 года.

Как сообщалось, в ноябре минувшего года Верховная Рада приняла аналогичный закон, повысив ставки на прогнозные уровни роста цен на 2012 года, или на 7,9% и 9,4%. Однако фактически по итогам минувшего года была зафиксирована дефляция 0,2%, а цены производителей выросли всего на 0,3%.

Похожая ситуация пока наблюдается и в текущем году: за первый квартал потребительские цены выросли всего на 0,1%, цены производителей – на 0,9%.

Опубліковано

Поясню ситуацію, продалася квартира і гроші підуть на купівлю нової, але зараз немає квартири ака б відповідала моїм вимогам, тому поки знайдеться квартира думаю розумно буде положити кошти на депозит. (Гривневий)

Хотів занести гроші в Ideabank під 24 %, але почитав про них - передумав, заніс в приватбанк під 19 %. Менші відсотки, але стабільно ( за 6 років не було косяків )

Опубліковано

Купи золото в банку.

Не робіть тої дурниці. Замучитесь те золото потім здавати, в Луцьку експерта нема, а купувати його "не тримаючи в руках" нічим від депозита не відрізняється.

Опубліковано

Хотів занести гроші в Ideabank під 24 %, але почитав про них - передумав, заніс в приватбанк під 19 %. Менші відсотки, але стабільно ( за 6 років не було косяків )

Навряд чи хтось з колишніх вкладників Градобанку, Волиньторгінвестбанку, Західінкомбанку, Надра ... ще раз повірить банкам і покладе гроші на депозит. Ти віриш Коломойському, який за лічені місяці довів до банкрутства Аеросвіт? Що заважає йому в будь-який момент зробити це з Приватом? Подивись як кинули вкладників на Кіпрі. Я ще зрозумів би ідею покласти кілька тисяч, або десятків тисяч гривень до літнього відпочинку, але продати квартиру і покласти гривні в Приватбанк ... Я б цього ніколи не зробив.

Опубліковано

Кошти потрібно нести до добрих знайомих (якщо такі є) - працівників банку, які вчасно вас попередять про можливі проблеми фін. установи.

Опубліковано

Вибачте за можливий оффтоп, але найкращий депозит - трилітрова банка.

Це точно, в самого вже 2.5 літра закатани копійок зібралось)

Фігня звичайно, але приблизно гривень 500-600 є. Це при тому, що копійки я не особо люблю використовувати при оплаті - тошнить в кармані носити багато металолома.

Опубліковано

Зверніть увагу на те що для фіз.осіб 200 000 грн

Розмір гарантованої суми відшкодування за вкладами, включаючи відсотки!!!

Тому можливо краще не "тримати всі яйця в одному кошику".....

Опубліковано

Кошти потрібно нести до добрих знайомих (якщо такі є) - працівників банку, які вчасно вас попередять про можливі проблеми фін. установи.

Я б не був на стільки впевненим.... В кожного менеджера, хто обслуговує клієнтів свої плани по залученню депозитів, тому більшість, в тому числі, навіть добрі знайомі воліють краще промовчати про ситуацію в середині бунку. Згодом скажуть, що вони просто не знали, або так вирішив Київ і т.д.

Згадайте ситуацію з КБ "Надра", "Промінвестбанк", "Укрпромбанк", "Західінкомбанк", "Родовід банк"....

Опубліковано

Чув таку фішку, що в ЕРСТЕ банку (Угорський банк, якщо не помиляюсь) є якийсь депозит, що при потребі можна зняти взагалі в іншій країні, ну це на випадок кардинальних змін в політичній чи економічній сфері в країні (як це було на Кіпрі, наприклад)

Опубліковано

Навряд чи хтось з колишніх вкладників Градобанку, Волиньторгінвестбанку, Західінкомбанку, Надра ... ще раз повірить банкам і покладе гроші на депозит.

сміявсь

і да,угорці продали ерсте банк Фідо-банку

Опубліковано

Навряд чи хтось з колишніх вкладників Градобанку, Волиньторгінвестбанку, Західінкомбанку, Надра ... ще раз повірить банкам і покладе гроші на депозит. Ти віриш Коломойському, який за лічені місяці довів до банкрутства Аеросвіт? Що заважає йому в будь-який момент зробити це з Приватом? Подивись як кинули вкладників на Кіпрі. Я ще зрозумів би ідею покласти кілька тисяч, або десятків тисяч гривень до літнього відпочинку, але продати квартиру і покласти гривні в Приватбанк ... Я б цього ніколи не зробив.

Якби трохи знав, скількох людей і як часто обкрадають (особливо, коли взнають, що прдав машину, квартиру і т. д)- то трохи поміняв би думку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...