Перейти до змісту

Кліп луцького гурту покажуть на всеукраїнському телеканалі

Grybos

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дебютне відео луцького гурту F.A.T. на пісню "Haters Gonna Hate" тепер можна буде побачити не лише в ютьюбі, а і в ефірі музичного телеканалу "A-One Ukraine".

Також три наших треки поступили в ротацію на московському Red Radio.

Хто ще не бачив, може переглянути кліп за ссилкою:

За репост та допомогу в просуванні відео - особлива подяка.

Прославимо наше місто разом!))

Опубліковано

Дуже важлива подія для нашого міста, мабуть губернатор повинен організувати з цього приводу народні гуляння з феєрверками.

Опубліковано

Дуже важлива подія для нашого міста, мабуть губернатор повинен організувати з цього приводу народні гуляння з феєрверками.

да ви батєнька Петросян!

А по темі - хлопці молодці що стараються, і пробують пробитись в люди! Так тримати! Викладайте більше матеріалу, а то по одному кліпу тяжко адекватно оцінити)

Опубліковано

Прославимо наше місто разом!))

Пропоную прославляти не тільки місто, а й область, країну материк & else.

Опубліковано

Трохи розкрутки і зможуть нарівні з Русланою, Данилком і Гндбджолами гідно представити нашу "культуру" на слідуючому Еуробаченні.

Опубліковано

та норм музика, мені сподобалось. Чимсь навіть нагадало U.D.O., буває врубаю в машині на всю, аж волосся шевелиться))

Опубліковано

"Haters Gonna Hate"

ї...ть як оригінально!!! це музичний кліп, да? А де музика?

І так - що то за канал "А-оne"?

Я хочу щоб моє місто прославляв не заїжджений інтернет-мем.

Опубліковано

Мальчики! как говорится в боянистом анекдоте про вождя: не нравится - не ешьте, на вкус и цвет фломастеры разные. Ребята молодцы, что стараются, играют интересную музыку, движутся вперед и подают пример тем, кто только начинает задумываться о каких-то музыкальных проектах.

Давайте конструктивную критику, помогите рассмотреть свежим взглядом ошибки и недочеты, или покажите что-то равноценное свое, или, право, не сотрясайте клавиатуру.

Восприятие творчества - сугубо индивидуальное. Для примера, весь мир тащится от Энди Ворхола, а я на его работы смотрю, как на по-разному раскрашенные фотки, ни вкуса, ни цвета...

Постарайтесь быть корретными, вежливости еще никто не отменял. :)

Опубліковано

Мальчики! как говорится в боянистом анекдоте про вождя

дєдушка! вождь умєр.

І ці дві речі: "Давайте конструктивную критику" та "Восприятие творчества - сугубо индивидуальное" - часто можуть дуууууже сильно відрізнятись від того, що очікують аффторА.

Опубліковано

залулальвів, а таваріщь ващє в залуларатавє, і нічьо, нічьо харошого, да і плахова нєт.

а кліп - гавно! і музяка - шаліт!

естети далуя

Опубліковано

фу -фу -фу,

Якийсь мутний реп.

залулальвів, ти ще реп не чув, Камандір.

і ващє, дайтє-ка нєдєльку ріда

!

Опубліковано

не буду судити виконавців, але стиль музики - ніякий. А ще якщо текст пісні перевести на російську/українську (шоу зем йо как, енд лет зем сак) і співати це в голос :D, а з іншої сторони соу тейк іт ізі, фелоу :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...