Перейти до змісту

Продам відеокарту, миш, клавіатуру, вентилятор.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відеокарта PowerColor HD 6850 така: http://www.powercolor.com/ru/products_features.asp?id=273 гарантії нема, не розганялась, в комплекті тільки перехідник DVI - D-Sub (кому треба можу недорого доложити кабель HDMI) ціна - 700грн.

Клавіатура logitech media keyboard 600 - 50грн

Миш A4TECH XL-750BF mouse_a4tech_photo1_135920880654.jpg 40грн

Вентилятор Noctua NF-R8-1800 50грн.

Опубліковано

Те що чоловік поставив в резерв, це ще нічого не означає! Так Davids?

Я в того чоловіка теж кілька разів резерв робив, а речі йшли до інших. Так що пережив би той чоловік, якби не совісність ТС!

Опубліковано

Я в того чоловіка теж кілька разів резерв робив, а речі йшли до інших. Так що пережив би той чоловік, якби не совісність ТС!

Подумали 20 хв і вирішили мене "обісрати"? Ну це в Вашому репертуарі, перевихованням тут не зарадиш...

Нагадайте, коли це я Ваші резерви анульовував? І заразом згадайте, як Ви займались своїм улюбленим ділом в моїх темах - "обісрати по нємогу".

Опубліковано

Я тут не буду на публіку розпинатися, про наші з тобою попередні справи і влаштовувати розборки, щоб дійсно не обсирати, але деякі речі мали факт ;)

Так що в цьому контексті на мої "дитячі шалості", думаю, що можна не зважати :P

Опубліковано

Подумали 20 хв і вирішили мене "обісрати"? Ну це в Вашому репертуарі, перевихованням тут не зарадиш...

Нагадайте, коли це я Ваші резерви анульовував? І заразом згадайте, як Ви займались своїм улюбленим ділом в моїх темах - "обісрати по нємогу".

З того що міг знайти (останнє): Переписку від 18.02.2012 викладати сюди?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...