Meison Опубліковано 27 Березня, 2013 в 18:37 #26 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 18:37 сміття треба викидати у спеціально відведені місця! Це чим засипають дорогу, разом з водою змиє у Сапалаївку/Стир! А потім ще дивуються, чому такі ріки зас**ні...
Plum Опубліковано 27 Березня, 2013 в 18:42 #27 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 18:42 Хто вам сказав, що це "автодор"? Діма, ось це -- Автодор, а технологія не набагато краща. Кидати асфальт в калюжу, навіть не потрудившись осушити її перед тим -- це злочинна недбалість при виконанні посадових обов'язків.
V.Wolf Опубліковано 27 Березня, 2013 в 18:46 #28 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 18:46 Ги налякали їх газетою.Технології дотримуватись треба, а якщо ні то в той же асфальт вкаткувати.
Rude Boy Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:01 #29 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:01 Скоріше за все, це просто підготовка до ямкового ремонту...
Zheny@ Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:17 #30 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:17 сміття треба викидати у спеціально відведені місця! Це чим засипають дорогу, разом з водою змиє у Сапалаївку/Стир! А потім ще дивуються, чому такі ріки зас**ні...Чукча не читатель? Чукча писатель!А тепер репіт: (ключове слово виділю жирним!) І підкреслю.чувак і з кузова кидав у ями будівельне сміття
Foross Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:27 #31 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:27 ай нічого ви не розумієте, це ж нано технології!! рідкий асвальт!
sirogka Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:53 #32 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:53 Скоро ми всі відчуємо дію знака *Знак, що попереджає про дорогу з удосконаленим покриттям.* Бійтеся ....
Plum Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:55 #33 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:55 Знак, що попереджає про дорогу з удосконаленим покриттямз пакращєним покриттям
opel95 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:07 #34 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:07 Хто вам сказав, що це "автодор"? Ді, Автодор...Зі слів "оператора", а йому можна вірити. Фєдь...а оператор тебе...обдурив -- це Луцькспецкомунтранс
fedot Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:13 #35 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:13 Фєдь...а оператор тебе...обдурив -- це Луцькспецкомунтранс А для мене між ними принципової різниці нема - тож як би теє-о...Автодор коротше)))
opel95 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:24 #36 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:24 Фєдь...а оператор тебе...обдурив -- це Луцькспецкомунтранс А для мене між ними принципової різниці нема - тож як би теє-о...Автодор коротше))) ні.... це ще пока державна організація...мусорки, асенізатори... є дорожні посипалки.
difoto Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:25 #37 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:25 Звиняйте, жодному з вас не довіряю.Поки не буде коментарів від Вануса або Георга - всі ваши домисли - це домисли.Якщо хтось не в курсі - яйце-пашот набагато смачніше за "амлєт, вкрутую, всмятку..."
la20 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:31 #38 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:31 Дороги в місті є крмунальними дорогами і їх обслуговують або комунальні служби, які підпорядковуються міськраді або якщо було проведено тендер це приватні структури. НАйбільше в нас виграє тендерів Луцькавтодор (або група ЛАД) всі їх машини позначені наклейками група ЛАД. Є ще унідор але вони вроді панти що мають ну і ще пару фірм.В цьому році на Перемоги 100% працював Луцькавтодор.
opel95 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:38 #39 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:38 Звиняйте, жодному з вас не довіряю. Поки не буде коментарів від Вануса або Георга - всі ваши домисли - це домисли. Якщо хтось не в курсі - яйце-пашот набагато смачніше за "амлєт, вкрутую, всмятку..." Ваше право...особисто знаю " головного героя " з лопатою
Zheny@ Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:55 #40 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 20:55 Только зря вы на них "наезжаете": он засыпал отсевом яму, в других городах для этих целей используют также обломки кирпича.А я про що писав?
sobchuk30k Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:00 #41 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:00 http://www.volynnews.com/messages/2862/Нецензурщина.Класно сказано.
fedot Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:08 #42 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:08 Только зря вы на них "наезжаете": он засыпал отсевом яму, в других городах для этих целей используют также обломки кирпича... так что у нас еще все по божески... А можна поцікавитися - накуja? Якщо навіть на тому ж хвилинному відео видно, що попередня засипана яма вже "вибита". Цей відсів і доби не протримається, а от бабла спишуть як за ледь не повноцінний ямковий ремонт. Тим більше - в таку погоду (та й, чесно кажучи, в будь яку іншу).
fedot Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:30 #43 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:30 Не спишут: на всех дорожных предприятиях круглогодично сидит то прокуратура, то кру, то налоговая- зае_ют за каждый сантиметро/килограмм выполненых работ главная задача у них - не заплатить за выполненные работы... Я уже писал неоднократно: нет проблемы в постройке/ремонте дорог- есть и техника, есть и материалы... Нет одного - денег у заказчика.... Всего бюджета Луцка не хватит, чтобы КАЧЕСТВЕННО отремонтировать дороги. Відмінно. В такому разі, керуючись Вашими ж словами, логічним буде висновок, що на тих дорожніх підприємствах на керівних посадах сидять, м'яко кажучи, недалекі люди. Лише з мінімальними розумовими здібностями можна відправити людей в таку погоду робити такий ремонт, який не принесе жодного результату.
fedot Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:54 #44 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:54 А это и небыл ремонт: это было тем, чем было- засыпанием ямки отсевом.. Повторюся - а для чого? Це ж викинуті на вітер гроші платників податку з пального - себто автовласників. Чи я помиляюся? Чи це щось на кшталт регламентних дорожніх робіт - капітальний ремонт, поточний ремонт, ямковий ремонт і тепер новий вид - засипання ямок відсівом?
Адміністратори kmd Опубліковано 27 Березня, 2013 в 22:03 Адміністратори #45 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 22:03 Те що яму засипали, хоча б на 1 день. Це уже супер. Люди ну ви ж самі їздили по Перемоги. Весело коли колесо в ямі ховається, і порогом по асфальту? Насправді, автодор, повинен був створити аварійні бригади. Які до покращення погодних умов будуть засипати ями відсівом. Для забезпечення більш-меньш нормального руху дорогами міста. А не по 25хв в пробці на перемоги. Для підприємства та платників податків, це не стане у великі гроші. А от зламані ричаги, розбиті диски, вивернуті мости в маршрутках. Я мовчу про дорогоцінний час. Ясне діло шо навіть такі елементарні речі, підприємство виконати не може. Потрібно було всього-то. Прибрати сніг з шляху та тротуарів навколо аварійної ділянки. Щоб не було води в ямах. Засипати відсівом, і раз в сутки контролювати. Зіп федота ям не боїться.
fedot Опубліковано 27 Березня, 2013 в 22:24 #46 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 22:24 Налогоплательщик, ух, как звучит... Сам же пишешь - погода не позволяет провести полноценный ремонт (от себя добавлю погода и финансирование). Вот и засыпают ямки, чтобы хоть так сделать дорогу минимально пригодной для проезда... Чтобы машинка в ямку не въехала и у нее колесико не отвалилось... Так ясно? Не ясно, і стьоб мені не зрозумілий. Мені не в облом написати ще раз. Нахєра посилати людей в шалений сніг щось там засипати? Якщо повноцінний ремонт - робіть його, якщо погода не дозволяє - нафіга цей цирк? Якщо це засипання зробило дорогу мінімально придатною для користування - то це максимум на кілька годин. Враховуючи, що засипано було всього кілька ям (БМВ Е39 на відео яскравий приклад) - які б кошти не були на це витрачені, вважаю це марнотратством. Те що яму засипали, хоча б на 1 день. Це уже супер. Люди ну ви ж самі їздили по Перемоги. Весело коли колесо в ямі ховається, і порогом по асфальту? Насправді, автодор, повинен був створити аварійні бригади. Які до покращення погодних умов будуть засипати ями відсівом. Для забезпечення більш-меньш нормального руху дорогами міста. А не по 25хв в пробці на перемоги. Для підприємства та платників податків, це не стане у великі гроші. А от зламані ричаги, розбиті диски, вивернуті мости в маршрутках. Я мовчу про дорогоцінний час. Ясне діло шо навіть такі елементарні речі, підприємство виконати не може. Потрібно було всього-то. Прибрати сніг з шляху та тротуарів навколо аварійної ділянки. Щоб не було води в ямах. Засипати відсівом, і раз в сутки контролювати. Зіп федота ям не боїться. З одним днем я круто перебільшив) Зрозуміло, що ніфіга не весело там їхати. Твій сценарій адекватний, якби був дотриманий на 100%, а так, як було "зроблено" то лише знущання. Боїться він ям - не танк все ж...Всього шкода, і підвіски, і дисків і кузова - він несучий, йому в таких ямах і найгірше) Тож сам "переповзаю", тихо матюкаючись....
fedot Опубліковано 28 Березня, 2013 в 06:59 #47 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 06:59 Следуя твоей логике, снег тоже можно не убирать, а накуя, через час еще нападает.. Невірний висновок. Якщо брати Вами викладений приклад - це відкидати сніг дитячою лопаткою, коли потрібен бульдозер.
difoto Опубліковано 28 Березня, 2013 в 07:36 #48 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 07:36 Дивний український народ - Автодор - сволота!!111 Хоч би трохи ями хоч чимось засипали!!! *засипали* - ОТ ЖЕЖ СУКІ!!! Замість капремонту чимось просто засипали!!!!!
Orfey Опубліковано 28 Березня, 2013 в 08:21 #49 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 08:21 я не спеціаліст, але чому не можна зараз зрізати верхній шар асфальту?
la20 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 08:34 #50 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 08:34 я не спеціаліст, але чому не можна зараз зрізати верхній шар асфальту?Скоріше всього через те, якщо його зріжуть, потім треба буде його покласти назад. А це вже не ямковий ремонт і він коштує значно більше. А якщо в договорі цього не зазнаечно ніхто цю роботу з власної ініціативи робити не буде бо ці роботи ніхто не оплатить.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.