Перейти до змісту

ЯМКОВИЙ ремонт доріг в Луцьку

Bocman

Рекомендовані повідомлення

сміття треба викидати у спеціально відведені місця! Це чим засипають дорогу, разом з водою змиє у Сапалаївку/Стир! А потім ще дивуються, чому такі ріки зас**ні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Хто вам сказав, що це "автодор"?

Діма, ось це -- Автодор, а технологія не набагато краща. Кидати асфальт в калюжу, навіть не потрудившись осушити її перед тим -- це злочинна недбалість при виконанні посадових обов'язків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги налякали їх газетою.

Технології дотримуватись треба, а якщо ні то в той же асфальт вкаткувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше за все, це просто підготовка до ямкового ремонту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сміття треба викидати у спеціально відведені місця! Це чим засипають дорогу, разом з водою змиє у Сапалаївку/Стир! А потім ще дивуються, чому такі ріки зас**ні...

Чукча не читатель? Чукча писатель!

А тепер репіт: (ключове слово виділю жирним!) І підкреслю.

чувак і з кузова кидав у ями будівельне сміття
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ай нічого ви не розумієте, це ж нано технології!! рідкий асвальт! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

znaky04.jpg

Скоро ми всі відчуємо дію знака *Знак, що попереджає про дорогу з удосконаленим покриттям.* Бійтеся .... :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знак, що попереджає про дорогу з удосконаленим покриттям

з пакращєним покриттям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто вам сказав, що це "автодор"?

Ді, Автодор...Зі слів "оператора", а йому можна вірити.

Фєдь...а оператор тебе...обдурив -- це Луцькспецкомунтранс :0040:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для мене між ними принципової різниці нема - тож як би теє-о...Автодор коротше)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для мене між ними принципової різниці нема - тож як би теє-о...Автодор коротше)))

ні.... це ще пока державна організація...мусорки, асенізатори... є дорожні посипалки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звиняйте, жодному з вас не довіряю.

Поки не буде коментарів від Вануса або Георга - всі ваши домисли - це домисли.

Якщо хтось не в курсі - яйце-пашот набагато смачніше за "амлєт, вкрутую, всмятку..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дороги в місті є крмунальними дорогами і їх обслуговують або комунальні служби, які підпорядковуються міськраді або якщо було проведено тендер це приватні структури. НАйбільше в нас виграє тендерів Луцькавтодор (або група ЛАД) всі їх машини позначені наклейками група ЛАД. Є ще унідор але вони вроді панти що мають ну і ще пару фірм.

В цьому році на Перемоги 100% працював Луцькавтодор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звиняйте, жодному з вас не довіряю.

Поки не буде коментарів від Вануса або Георга - всі ваши домисли - це домисли.

Якщо хтось не в курсі - яйце-пашот набагато смачніше за "амлєт, вкрутую, всмятку..."

Ваше право...особисто знаю " головного героя " з лопатою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только зря вы на них "наезжаете": он засыпал отсевом яму, в других городах для этих целей используют также обломки кирпича.

А я про що писав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.com/messages/2862/

Нецензурщина.Класно сказано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только зря вы на них "наезжаете": он засыпал отсевом яму, в других городах для этих целей используют также обломки кирпича... :) так что у нас еще все по божески...

А можна поцікавитися - накуja? Якщо навіть на тому ж хвилинному відео видно, що попередня засипана яма вже "вибита". Цей відсів і доби не протримається, а от бабла спишуть як за ледь не повноцінний ямковий ремонт. Тим більше - в таку погоду (та й, чесно кажучи, в будь яку іншу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спишут: на всех дорожных предприятиях круглогодично сидит то прокуратура, то кру, то налоговая- зае_ют за каждый сантиметро/килограмм выполненых работ главная задача у них - не заплатить за выполненные работы... :)

Я уже писал неоднократно: нет проблемы в постройке/ремонте дорог- есть и техника, есть и материалы... Нет одного - денег у заказчика.... :)

Всего бюджета Луцка не хватит, чтобы КАЧЕСТВЕННО отремонтировать дороги.

Відмінно.

В такому разі, керуючись Вашими ж словами, логічним буде висновок, що на тих дорожніх підприємствах на керівних посадах сидять, м'яко кажучи, недалекі люди. Лише з мінімальними розумовими здібностями можна відправити людей в таку погоду робити такий ремонт, який не принесе жодного результату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А это и небыл ремонт: это было тем, чем было- засыпанием ямки отсевом.. :)

Повторюся - а для чого?

Це ж викинуті на вітер гроші платників податку з пального - себто автовласників. Чи я помиляюся?

Чи це щось на кшталт регламентних дорожніх робіт - капітальний ремонт, поточний ремонт, ямковий ремонт і тепер новий вид - засипання ямок відсівом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Те що яму засипали, хоча б на 1 день. Це уже супер.

Люди ну ви ж самі їздили по Перемоги. Весело коли колесо в ямі ховається, і порогом по асфальту?

Насправді, автодор, повинен був створити аварійні бригади. Які до покращення погодних умов будуть засипати ями відсівом.

Для забезпечення більш-меньш нормального руху дорогами міста.

А не по 25хв в пробці на перемоги.

Для підприємства та платників податків, це не стане у великі гроші. А от зламані ричаги, розбиті диски, вивернуті мости в маршрутках.

Я мовчу про дорогоцінний час.

Ясне діло шо навіть такі елементарні речі, підприємство виконати не може.

Потрібно було всього-то. Прибрати сніг з шляху та тротуарів навколо аварійної ділянки. Щоб не було води в ямах.

Засипати відсівом, і раз в сутки контролювати.

Зіп федота ям не боїться.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Налогоплательщик, ух, как звучит... :)

Сам же пишешь - погода не позволяет провести полноценный ремонт (от себя добавлю погода и финансирование).

Вот и засыпают ямки, чтобы хоть так сделать дорогу минимально пригодной для проезда...

Чтобы машинка в ямку не въехала и у нее колесико не отвалилось... :)

Так ясно?

Не ясно, і стьоб мені не зрозумілий.

Мені не в облом написати ще раз.

Нахєра посилати людей в шалений сніг щось там засипати? Якщо повноцінний ремонт - робіть його, якщо погода не дозволяє - нафіга цей цирк?

Якщо це засипання зробило дорогу мінімально придатною для користування - то це максимум на кілька годин. Враховуючи, що засипано було всього кілька ям (БМВ Е39 на відео яскравий приклад) - які б кошти не були на це витрачені, вважаю це марнотратством.

Те що яму засипали, хоча б на 1 день. Це уже супер.

Люди ну ви ж самі їздили по Перемоги. Весело коли колесо в ямі ховається, і порогом по асфальту?

Насправді, автодор, повинен був створити аварійні бригади. Які до покращення погодних умов будуть засипати ями відсівом.

Для забезпечення більш-меньш нормального руху дорогами міста.

А не по 25хв в пробці на перемоги.

Для підприємства та платників податків, це не стане у великі гроші. А от зламані ричаги, розбиті диски, вивернуті мости в маршрутках.

Я мовчу про дорогоцінний час.

Ясне діло шо навіть такі елементарні речі, підприємство виконати не може.

Потрібно було всього-то. Прибрати сніг з шляху та тротуарів навколо аварійної ділянки. Щоб не було води в ямах.

Засипати відсівом, і раз в сутки контролювати.

Зіп федота ям не боїться.

:)

З одним днем я круто перебільшив)

Зрозуміло, що ніфіга не весело там їхати. Твій сценарій адекватний, якби був дотриманий на 100%, а так, як було "зроблено" то лише знущання.

Боїться він ям - не танк все ж...Всього шкода, і підвіски, і дисків і кузова - він несучий, йому в таких ямах і найгірше) Тож сам "переповзаю", тихо матюкаючись....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Следуя твоей логике, снег тоже можно не убирать, а накуя, через час еще нападает.. :)

Невірний висновок. Якщо брати Вами викладений приклад - це відкидати сніг дитячою лопаткою, коли потрібен бульдозер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивний український народ :)

- Автодор - сволота!!111 Хоч би трохи ями хоч чимось засипали!!!

*засипали*

- ОТ ЖЕЖ СУКІ!!! Замість капремонту чимось просто засипали!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не спеціаліст, але чому не можна зараз зрізати верхній шар асфальту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не спеціаліст, але чому не можна зараз зрізати верхній шар асфальту?

Скоріше всього через те, якщо його зріжуть, потім треба буде його покласти назад. А це вже не ямковий ремонт і він коштує значно більше. А якщо в договорі цього не зазнаечно ніхто цю роботу з власної ініціативи робити не буде бо ці роботи ніхто не оплатить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...