Перейти до змісту

Підкажіть який краще купити акумулятор для авто

Rodan

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Напишу транслітом,так як з телефона. 'Інч(ц)і аку' не купуйте. Вроді Туреччина виробник.Два роки експлуатації-дві банки вже коротить.Заніс на сервіс.Поміняли електроліт,долили дист. води,зарядили-немає щільності.Якраз чоловік приніс зарядити точно такий самий акум-та ж халепа.Коротить (посипалася) банка,найблища до '+'.Це видно їх боляка.

От jack74 правильні слова каже, що як повезе. У мене цей INCI ACU (правда мій виготовлений в Україні, м. Київ, вул. Велика Окружна, 4а) вже ПЯТЬ років їздить день в день, в морози завжди нормально запускав двигун. Ні разу йому нічого не робили, крутить зараз не гірше, ніж коли був новим.

Ось найшов навіть чек. Купляв його 28.04.08 на Львіській в Автотуристі за 446 грн., гарантія всього 12 місяців.

А перед цим стояв білоруський Vesta, і двох років не поїздив... Вроді сульфатація там йому трапилась..

Опубліковано

Напишу транслітом,так як з телефона. 'Інч(ц)і аку' не купуйте. Вроді Туреччина виробник.Два роки експлуатації-дві банки вже коротить.Заніс на сервіс.Поміняли електроліт,долили дист. води,зарядили-немає щільності.Якраз чоловік приніс зарядити точно такий самий акум-та ж халепа.Коротить (посипалася) банка,найблища до '+'.Це видно їх боляка.

От jack74 правильні слова каже, що як повезе. У мене цей INCI ACU (правда мій виготовлений в Україні, м. Київ, вул. Велика Окружна, 4а) вже ПЯТЬ років їздить день в день, в морози завжди нормально запускав двигун. Ні разу йому нічого не робили, крутить зараз не гірше, ніж коли був новим.

Ось найшов навіть чек. Купляв його 28.04.08 на Львіській в Автотуристі за 446 грн., гарантія всього 12 місяців.

А перед цим стояв білоруський Vesta, і двох років не поїздив... Вроді сульфатація там йому трапилась..

Так то воно так, але взяти то хочеться щось нормальне

тимбільше для дизеля треба нормальна потужність (2,4 об'єм) всеж

а не як для бензинового :0159:

Опубліковано
Так то воно так, але взяти то хочеться щось нормальне тимбільше для дизеля треба нормальна потужність (2,4 об'єм) всеж а не як для бензинового
Акумулятор він і в дизеля акумулятор і для бензинового ДВЗ він відіграє куди більш важливу роль чим для дизеля, "трактора" завів і далі працює генератор.

Принцип роботи акумулятору однаковий від найдешевшого до найдорожчого. Я собі обирав акумулятор із середнього цінового діапазону (виробника не привожу навмисно), купував на варшавці, там на кутку біля Юванту :) тьху-тьху вже 2 роки працює :). Гловне по ємності бери ттакого що радить виробник (+10% максимум).

Ще є окрема група -- гелеві акумулятори, ціни х2...х3 від звичайних аналогів.

Опубліковано
Так то воно так, але взяти то хочеться щось нормальне тимбільше для дизеля треба нормальна потужність (2,4 об'єм) всеж а не як для бензинового
Акумулятор він і в дизеля акумулятор і для бензинового ДВЗ він відіграє куди більш важливу роль чим для дизеля, "трактора" завів і далі працює генератор.

Принцип роботи акумулятору однаковий від найдешевшого до найдорожчого. Я собі обирав акумулятор із середнього цінового діапазону (виробника не привожу навмисно), купував на варшавці, там на кутку біля Юванту :) тьху-тьху вже 2 роки працює :). Гловне по ємності бери ттакого що радить виробник (+10% максимум).

Принцип то однаковий!

Але бензиновий легше заводиться, особливо в морози (якщо звичайно двигун не вбитий і компресія є) :0152:

Опубліковано

гелеві акб, дуже бояться перезаряду і низьких температур. подивись щось з агм

Опубліковано

гелеві акб, дуже бояться перезаряду і низьких температур. подивись щось з агм

Дивився, ціни чогось великі дуже :_09:

Опубліковано
Акумулятор він і в дизеля акумулятор і для бензинового ДВЗ він відіграє куди більш важливу роль чим для дизеля, "трактора" завів і далі працює генератор....

:) ні, не так. Щоб щось таке писати, спочатку потрібно читати ;)

Правильно, завів і працює. Але от щоб збулось те "завів" треба ой як багато!....

Бензиновий двигун можна завести на майже сівшому акумуляторі, тоді як холодного дизеля вже можна й не намагатись.

Щоб запалити бензин, достатньо іскри, а от щоб запалити солярку, потрібен тиск і температура! Зима, мороз - температури, значить, нема. Отже, нам потрібен тиск! Нам потрібно стиснути солярку настільки, щоб компенсувати відсутність температури.

В звичайної "запальнички" компресія двигуна 8-9 атмосфер, тоді як в "трактора" 21-25! І цю компресію нам потрібно перемогти! і не раз, а добре крутити! Крім того, перед пуском ще й працюють свічки накалу! А вони теж немало беруть!

Так що, для дизеля акумулятор взимку - це одне з найважливіших!!!

Акумулятори для дизелів мають більший пусковий струм.

Опубліковано
Щоб щось таке писати, спочатку потрібно читати
Ну почитай, почитай.
В звичайної "запальнички" компресія двигуна 8-9 атмосфер
Ця запальничка проектувалась років 30 тому, в 10и-літніх норма 14-15 (8 це уже межа зносу), в сучасних 19-21 ;)
Акумулятори для дизелів мають більший пусковий струм.
Гарний акумулятор важливий усім. Знову ж, проблема дизеля на 50% зимою це неякісне паливо з водою і парафіном.
Опубліковано

брав собі більше року тому BOSCH на Лідавській на шиномонтажу, великій вибір, приємні ціни.(без реклами)

Опубліковано

І так купив нарешті акум)

фірма Mutlu

продавці обіцяли що хороша фірма і буде працювати без проблем(850 пусковий ток)

Машинка завелась з пів оберта(при купівлі перевірив ток 13 вольт) акум був запакований!

Опубліковано

фірма Mutlu

Машинка завелась з пів оберта(при купівлі перевірив ток 13 вольт) акум був запакований!

кислота?

Опубліковано

фірма Mutlu

кислота?

свинцево - кислотний..

і казали що з елементами срібла!

• 1 рік потому...
Опубліковано

Підніму тему.

Після зими, коротких поїздок і 3-4 років експлуатації акумулятор.... здав позиції :(.

Можливо порадите що і де краще взяти, а заодно і куди вигідніше здати старий.

Опубліковано

та сама мутлу Турки

Здати перед Вишківським переїздом , якщо із Стрілецької перед переїздом направо, контора втоорчермет, здається,1,5 коефіцієнт по ціні з акумними точкаи

Опубліковано

та сама мутлу Турки

Здати перед Вишківським переїздом , якщо із Стрілецької перед переїздом направо, контора втоорчермет, здається,1,5 коефіцієнт по ціні з акумними точкаи

За мутлу не скажу, а от 2 рік пішов і експлуатую акум Force ніби нашого виробництва, ще не разу не підводив ні в зиму, ні в будь-яку іншу погоду, звичайно доглядаю за ним, зимою знімав впринципі коли сильні морози були, а так безвідмовний акум, і пусковий ток хороший

мутлу на мерсі стояв 100сотка)червоний там щось з срібла ніби), так скажу що акум не поганий, але як на мене на Force кращий, поведінка в нього краща.

але якто кажуть як повезе, в кожного вони ходять по різному, від авто теж багато залежить і електроніки.

Опубліковано

А скільки служить в середньому хороший рідний акум, ну скажімо на ВАГівській машинці гольф-класу :) (середньостатистична експлуатація, без випадків повної розрядки) ??

Опубліковано

А скільки служить в середньому хороший рідний акум, ну скажімо на ВАГівській машинці гольф-класу :) (середньостатистична експлуатація, без випадків повної розрядки) ??

Продав Фабію товаришу 2006р.в. - так там досі рідний нормально ще крутить.

9 років думаю показник (пробіг правда 100 тис.)

Опубліковано

Продав Фабію товаришу 2006р.в. - так там досі рідний нормально ще крутить.

9 років думаю показник (пробіг правда 100 тис.)

Ясно, в мене 8ий рік пішов. Крутить нормально, але зо два рази після нового року обнулявся годинник і починала світитись лампа електропідсилювача керма. Треба до якогось автоелектрика під*їхати, щоб перевірив акум.

Доречі, на борді такі ж напевно є? До кого порадите?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Купив позавчора 4Max Bateries 75Ah 700A R+(0) B13 Ecoline для свого дизеля 1.5 DCi. Кажуть Польський, ніхто не користувався таким, нормальний?

І питання, куди здати старий VARTA?

Опубліковано

Купив позавчора 4Max Bateries 75Ah 700A R+(0) B13 Ecoline для свого дизеля 1.5 DCi. Кажуть Польський, ніхто не користувався таким, нормальний?

Особисто я цю фірму знаю як виробник високовольтних проводів, вона йде більш з бюджетних, по якоості більш менш, хто зна може акуми норм., з часом побачите як себе буде вести)

на варшавці там де акуми продають раніше приймали, зараз не знаю, але здається теж приймають.

Опубліковано

на старому ринку теж мають приймати. або циганам)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...