Перейти до змісту

Личные наблюдения на тему iPhone vs Android

Рекомендовані повідомлення

Кстати, я вот о чем подумал. А не может ли энергопотребление смарта зависеть от симкарты? Моей карте уже 13 лет. Может стоит поменять на новую?

Гадаю, що може.

В мене була стара сімка, на якій ще писало щось типу "SIM SIM від UMC" - то телефони якось частіше робили перереєстрацію в мережі (чути було в колонках магнітоли, якщо телефон над магнітолою лежав). На новій сімці це набагато рідше траплялося.

Ну і зі старою сімкою раз чи два рази в тиждень пропадала мережа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 134
  • Створено
  • Остання відповідь

У меня еще такая

umc01c.jpgumc01cu.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, в мене точно така сама, з дельфінчиком! Вдома валяється, шкода було викидати :)

Після того, як замінив - то на новій сім-картці глюків з мережею не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У кого номер типу - 050 5ХХ ХХ ХХ, то у них всіх була сім карта з дельфінчиком :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня как раз такой :) 050 511хххх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошерстил я интернеты по этому вопросу. Насколько я понял в новых симкартах реализованы алгоритмы энергосбережения, влияющие на время работы в режиме ожидания. Как раз то, о чем писал Yarchik четырьмя постами выше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, я вот о чем подумал. А не может ли энергопотребление смарта зависеть от симкарты?

тоді тут, напевно, все буде видно?

i8pZX.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Врядли. Тут вопрос в том что старый карты работали на напряжении 5в а новые 3,6в. И, насколько я понял, на новых картах изменены алгоритмы опроса карт телефоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розчарувався у сенсорних смартфонах. Наступний кандидат на пост мого "комунікатора" - http://www.nokia.com/ua-uk/products/phone/112/ (якщо не знайду щось більш цікавіше і практичніше)

А так, в сфері сучасних тенденцій, Андроїд лідирує перед iPhone. Навіть 5 вже не робить того фурору, що був раніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розчарувався у сенсорних смартфонах.

А який смартфон розчарував, і чим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який смартфон розчарував, і чим?

Nokia Lumia 710. Це мій перший сенсорний смартфон, сам заробив, сам обрав і придбав. Що не подобається, це екран. Захисні плівки міняти треба інколи, на морозі не покористуєшся нормально, великий розмір (погано в руці лежить, а звичайну мобілку можна міцно тримати). Просто не практично і не зручно. Музику також погано слухати, це не MP3 плеєр, а отже не легкий і багато місця займає в будь-якій кишені (не кажу вже про нагрудні кармани). З плюсів лише програмна і апаратна начинка, а саме камера, навігація, память, деякий софт (Office, але не дуже часто користуюсь). Найбільше використовую Wi-fi для прослуховування музики і радіо в онлайні та для серфінгу в інтернеті. Можна дивитись фільми в онлайні, але питання: навіщо, якщо є ноут чи панель? В цілому, для звінків він не дуже зручний, хоча СМСки в цілому пишуться нормально :)

Сподіваюсь, що з часом технології підуть вперед і ми будемо мати маленькі, практичні і міцні сенсорні смартфони. Ну і звісно хвилююсь, щоб апарат часом не поцілував асфальт чи підлогу, делікатна штука :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я даже не знаю как прокомментировать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenmix, взагалі-то ринок смартів не обмежується лише

Nokia Lumia 710

:_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia Lumia 710. :)

Дуже шкода :) Варто було починати з чогось на Андроїді.

Захисні плівки міняти треба інколи

Мені колись попалась недорога і неякісна плівка. По ній палець не ковзав, а ніби по силікону терся... викинув. Почитав відгуки про плівки (да, навіть така фігня, як плівка, має значення!), і купив ту, про яку були відгуки на зразок "Наклеїв - і забув про неї". До цих пір (понад рік користування) жодних зауважень не маю.

Так що тобі попалась неякісна плівка.

Сподіваюсь, що з часом технології підуть вперед і ми будемо мати маленькі, практичні і міцні сенсорні смартфони.

В маленькому екрані толку мало... Ні СМСку нормально набрати, ні в неті полазити, не кажучи вже про купу інших моментів. Якраз зараз спостерігаються тенденції до збільшення сенсорних екранів (як в iPhone, так і в Android). Зростають розміри, зростає роздільна здатність.

Я особисто в певний момент для себе зрозумів, що жоден "клавіатурний" телефон не дасть мені тих можливостей, які дає сенсорник. Довгий час ходив з Nokia N97 mini - саме із-за наявності на борту апаратної клавіатури. Але врешті перейшов сугубо на сенсорний екран.

Цікава концепція була закладена свого часу в комунікатор Nokia E90, яким я трохи користувався. Там було два екрани (хоча обидва не сенсорні). Мушу визнати, що це було дуже зручно: в режимі дзвонилки використовувався маленький екран і цифрова клавіатура, а для роботи з програмами, інтернетом використовувався великий екран і повноцінна QWERTY-клавіатура.

На жаль, досі ніхто не спромігся на належному рівні повторити цю концепцію, і не факт, що спроможеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В маленькому екрані толку мало... Ні СМСку нормально набрати, ні в неті полазити, не кажучи вже про купу інших моментів. Якраз зараз спостерігаються тенденції до збільшення сенсорних екранів (як в iPhone, так і в Android). Зростають розміри, зростає роздільна здатність.

ну я мав на увазі технології голографічного зображення і т.д. :rolleyes:

А за поради дякую. Проте Lumia 710 не дратує мене сильно, просто я скільки часу її маю, знайшов певні недоліки.

Щодо роздільної здатності і "великих екранів", на мою думку це трішки смішно, оскільки виробники хочуть наділити смартфони тенденціями планшетів. Вся суть мобільних пристроїв у їх компактності, вони не повинні займати багато місця в дорозі, в спорядженні чи навіть простій кишені. Тому краще мати окремо планшет для одних задач і смартфон/телефон для інших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да какой смысл сравнивать разные смарты у разных пользователей.

Та у нас якраз однакові телефони.. три дні роботи при середніх навантаженнях це прикол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що не подобається, це екран. Захисні плівки міняти треба інколи, на морозі не покористуєшся нормально,

Мав Samsung Galaxy Ace, зараз користуюсь Samsung Galaxy S3. Ні той, ні той не тримав в чохлі та не клеїв наклейки. Жодної подряпини на екрані не було і сумніваюсь, що буде. При тому, що ставлюсь не зовсім бережно.

великий розмір (погано в руці лежить, а звичайну мобілку можна міцно тримати). Просто не практично і не зручно.

Так нам всього ж 3.7". Може не зручно, але ж практично - відео добре дивитись, читати щось, користуватись інтернетом і безліч інших речей.

Музику також погано слухати, це не MP3 плеєр, а отже не легкий і багато місця займає в будь-якій кишені (не кажу вже про нагрудні кармани).

Телефон завжди з собою. В будь-якому випадку, беручи МР3 плеєр в тебе в кармані буде той же телефон + ще МР3 плеєр. А так телефон виконує свої функції + дає можливість завжди послухати музику.

Можна дивитись фільми в онлайні, але питання: навіщо, якщо є ноут чи панель? В цілому, для звінків він не дуже зручний, хоча СМСки в цілому пишуться нормально :)

Багато функцій аля фільмів в онлайні є "засобами перестраховки" та завжди із собою. Не зустрічав (можливо щастить) людей, які беруть ноутбук тільки щоб глянути фільм по дорозі в Львів на рейковому автобусі. Маючи телефон з більш-менш великою діагоналлю в тебе є можливість дивитись фільми будь-де - в онлайны чи записати їх з собою, при тому не тащити ноут.

Можливо "сенсорні телефони" - це не твоє, але все ж ти знав, що купуєш і всі ці "недоліки" були очевидні при 2-ох хвилинному користуванні телефона товариша. Не розумію взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому краще мати окремо планшет для одних задач і смартфон/телефон для інших.

:) Як кому.

В мене був планшет, який я повністю налаштував під себе. І знаєш, що той планшет потім робив? Тупо лежав у шухляді й розряджався... Поки я його не продав.

Коли кудись їдеш, то стараєшся брати менше речей (знову ж - як хто :)), менше зарядних пристроїв... Особисто мені цілком достатньо мого смартфона з екраном в 5 з лишнім дюймів для всіх задач, які трапляються.

Слабо уявляю собі, як я в чужому місті йшов би з планшетом в руках, вдивляючись в навігацію. А зі смартфоном - легко.

Або коли треба часом щось швидко сфотографувати, чи зчитати штрих-код. Куди зручніше смартфоном сфоткати, ніж планшетом.

Чи увімкнути "ліхтарик" на телефоні. Підсвічувати планшетом - круто, правда? :)

Браузити на планшеті краще, погоджуюся. Але інколи доводиться браузити з метою знайти номер телефону якогось закладу, щоб подзвонити. Зі смарта просто: знайшов телефонний номер, і відразу його набрав одним натискуванням. З планшета дзвонити буде трохи не так зручно.

Є категорія людей, які готові мати окремо телефон, окремо планшет, окремо диктофон, окремо МР3 плеєр, окремо фотоапарат, окремо GPS-навігатор, окремо відеокамеру...

А є люди, які намагаються отримати максимум в одному збалансованому девайсі. Звісно, професійну фотокамеру важко замінити смартфоном, але якщо комусь треба дзеркальний фотоапарат - він собі його матиме, а для решти задач зможе використовувати "комбайн".

Да какой смысл сравнивать разные смарты у разных пользователей.

Та у нас якраз однакові телефони.. три дні роботи при середніх навантаженнях це прикол.

Вважай, що майже чотири дні :)

post-263-0-60604200-1363635923_thumb.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розчарувався у сенсорних смартфонах. Наступний кандидат на пост мого "комунікатора" - http://www.nokia.com...ucts/phone/112/ (якщо не знайду щось більш цікавіше і практичніше)

А так, в сфері сучасних тенденцій, Андроїд лідирує перед iPhone. Навіть 5 вже не робить того фурору, що був раніше.

Якщо розчарувався, не використовував і 20% можливостей сучасного телефону. Я на свому маленькому й легенькому й не дорогому Sony xperia mini використовую цілу купу додаткових програм, від тюнера для гітари і щоденника тренувань, до роздивляння де й яка маршрутка сунеться. Моя порада: спробуй ширше використовувати телефон, бо на сьогодні телефони функцій мають майже як і ПК тільки мобільно все. Та ж камера, коли треба чи хочеться щось сфотографувати, GPS, чи серфінг в неті будь коли й будь де.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю питання до юзерів обидвох осей тобіш Android і iOS . Якби ви вибирали планшет (Для ігор, фільмів, інтернету, інколи музики, інколи фотографії "поправити")то на яку ось звернули б увагу впершу чергу? Сам маю iPhone 3gs і з айось вже подружився(і нею був би задоволений, як би не закрита файлова система) а от з андроідом ще не мав нормальної можливості познайомитись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО айпад 3\4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маршрутки як дивешся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Планшет однозначно огризок, без варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО айпад 3\4

Планшет однозначно огризок, без варіантів.

Я якщо чесно то до нього і приглядаюсь але все таки цікаво чому саме він? Чим він кращий за андроід планшети ? Я люблю iOS але мене напрягає закритість файлової системи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо їздиш за кордон, тебе ще буде напрягать питання як поповнити рахунок на айпаді, тоїсть щоб поповнити рахунок треба буде всеь час доставати карточку і ставити її в телефон, поповнювати рахунок і тоді назад іі запихати в айпад. Якщо в телефоні звичайна сімка, то треба буде весь час совати з собою перехідник для сімки. Тому рекомендую планшет на андроїді і не парити собі мозок, зараз благо є з чого вибрати. Я вже добиваю другого китайця і десь літом куплю собі нового. Придивляюсь до цього - http://rozetka.com.ua/goclever_tab_m713g/p259755/, плюс у нього в комлекті є оригінальні авторимач і зарядка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...