Перейти до змісту

Правовий супровід власників та водіїв транспортних засобів

NeoN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Правовий супровід власників та водіїв транспортних засобів

Кожного року в Україні відбувається приблизно десятки тисяч дорожньо-транспортних пригод з різними негативними наслідками, в тому числі і правовими. Велика кількість автомобілістів, зіткнувшись із необхідністю відшкодувати збитки за рахунок винної сторони, при взаємовідносинах із співробітниками страхових компаній, працівниками ДАІ знають, яких матеріальних затрат вартує кваліфікована юридична допомога, яка є необхідною в таких випадках.

Через високі ціни на юридичні послуги чимало водіїв позбавлені реальної можливості реалізовувати свої права на кваліфіковану юридичну допомогу.

І так, ми пропонуємо в рамках проекту «Правовий супровід власників та водіїв транспортних засобів» пропонує принципово нову та доступну для мешканців Волинського регіону послугу, що включає в себе:

• інформування на запит Замовника про зміни в чинному законодавстві України, що стосуються Правил дорожнього руху;
  • підготовка процесуальних документів та юридичний супровід при оскарженні винесених органами Державтоінспекції постанов по справах про адміністративні правопорушення (4 (чотири) постанови на місяць), внаслідок експлуатації транспортного засобу Замовника;
  • юридичні консультації з питань, які виникли у зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою (надалі «ДТП»), за участю транспортного засобу Замовника;
  • юридичні консультації з питань процедури відшкодування шкоди, завданої внаслідок ДТП, за участю транспортного засобу Замовника;
  • підготовка процесуальних документів та юридичний супровід при відшкодуванні шкоди, завданої внаслідок ДТП, за участю транспортного засобу Замовника;
  • підготовка процесуальних документів та юридичний супровід при стягненні страхового відшкодування з недобросовісного страховика, у справах по ДТП, за участю транспортного засобу Замовника;
  • підготовка процесуальних документів та юридичний супровід при оскарженні незаконних рішень та дій суб’єктів владних повноважень, що стосуються ДТП, за участю транспортного засобу Замовника;
  • представництво інтересів Замовника в усіх державних органах, установах та організаціях, в тому числі органах Державтоінспекції та судах усіх інстанцій в межах міста Луцька (в межах Волинської області – із відшкодуванням транспортних витрат, за межами Волинської області – за додатковими домовленостями) у справах по ДТП, за участю транспортного засобу Замовника;
  • правовий супровід в органах державної виконавчої служби при виконанні судових рішень по справах пов’язаних з ДТП, за участю транспортного засобу Замовника;
  • правовий супровід, а також захист прав та інтересів, у разі відкриття кримінального провадження відносно Замовника із 20 % знижкою на послуги адвоката, який надається Виконавцем.
  • претензійно-позовна робота у справах по ДТП, за участю транспортного засобу Замовника.

Вартість запропонованої послуги становить 300 (триста) грн. на 3 (три) місяці, або 1000 (одна тисяча) грн. на рік.

Фактично, менше ніж за 100 (сто) грн. в місяць Ви маєте змогу отримати комплекс юридичних послуг від групи кваліфікованих юристів та адвокатів, що також стане для Вас своєрідною юридичною страховкою та надасть можливість заощадити в майбутньому. Адже безпосередньо після настання необхідності в того ж роду юридичних послугах, ціни на них суттєво різняться...

Подумайте про завтра вже сьогодні.

Якщо дана пропозиція зацікавила вас, звертайтеся в ПП або за телефонами: 099 555 9289 або 093 69 93 608

Опубліковано

А хто такі "ми"?

Прізвища, паролі, явки, адреси, характеристики з місця роботи і проживання? (с)

Опубліковано

А хто такі "ми"?

Прізвища, паролі, явки, адреси, характеристики з місця роботи і проживання? (с)

Ми - це юридична компанія L.V.& Partners, і я, їх уповноважена особа. Запитуйте, що цікаво чи можливо не ясно.

Опубліковано

цікаво було б "послужний список" побачити ))

наприклад стільки-то людей зверталось, стільки -то вирішили позитивно. 1000 грн це немаленька сума

Опубліковано

цікаво було б "послужний список" побачити ))

наприклад стільки-то людей зверталось, стільки -то вирішили позитивно. 1000 грн це немаленька сума

Ви хочете прості слова, які втішать і заспокоять вашу думку на рахунок правильності прийнятого рішення в нашу користь? (чи ви може хотіли б підшиту папку з копіями юридичних документів?).

Сам проект тільки запускається (масовий), тому вирішення таких питань були лиш зверненнями потерпілих, статистика була б вражаючою, однак неправильно. На рахунок 1000 грн, якщо ви попадали б в аварію, ви б не вважали це великою сумою, витрати будуть НАБАГАТО більші, якщо вас вже спіткає таке лихо. Не потрібно розуміти ДТП лиш як суд та доказ своєї правоти, адже сама ситуація заставить підготувати деколи чималу кучу документів, що вже багато чого вартує (як грошей так і нервів), а це зобов'язання спаде з ваших плечей. Повний спектр послуг доступний в першому пості, прочитайте і задумайтесь, чи варто воно того чи ні.

Опубліковано

Дві сторони медалі.

Перша: тобто Ви хочете сказати, що за 100 рублів в місяць я можу чудити за кермом як схочу і ви берете на себе зобов'язання вирішити усі наслідки мого "чудачєства"?

Друга: тобто Ви хочете сказати, що за 100 рублів в місяць я страхуюсь від форс-мажорного дтп і даішників-разводіл?

В першому випадку - це дуже дешево за такі послуги. В другому - дуже дорого.

Я б вам порадив би скористуватись досвідом, наприклад, ГО "Допоможемо собі" - за 30 грн/міс. отримуєш можливість отримати послуги в мед закладах на 1,5Кгрн/рік. Також, імхо, тре враховувати досвід Замовника - з одного і 20 грн/міс буде забагато, а з когось і 2000 буде замало.

Опубліковано

Дві сторони медалі.

Перша: тобто Ви хочете сказати, що за 100 рублів в місяць я можу чудити за кермом як схочу і ви берете на себе зобов'язання вирішити усі наслідки мого "чудачєства"?

Ну якщо ви не праві, то хоч лобом в стінку бийся, ви не праві, від вас як клієнта не відмовляться, однак виграти ви не зможете, можливо наслідки великими зусиллями зменшаться, однак не заберуться, це я думав і так зрозуміло. Якщо збив людину, то що кому не доказуй факт фактом, і не дай бог на смерть, жоден адвокат не поможе (ну хіба ти з родини "Меладзе").

Друга: тобто Ви хочете сказати, що за 100 рублів в місяць я страхуюсь від форс-мажорного дтп і даішників-разводіл?

Ось щось таке я і намагаюсь сказати, якщо до боротьби з "даішникі розводіли" можна віднести метод

юридичний супровід при оскарженні винесених органами Державтоінспекції постанов по справах про адміністративні правопорушення

Але може ви маєте на увазі, "товариш петренко, нарушаємо, дай 50 грн" і ви дали...

Також, імхо, тре враховувати досвід Замовника - з одного і 20 грн/міс буде забагато, а з когось і 2000 буде замало.

Тут ви праві, ми взяли усереднені показники, які, на нашу думку, повинні відповідати дійсності і нашим можливостям, ну якщо ж попадеться тяжкий клієнт, що зробиш, договір уклали, будемо тягнути на своїх плечах, відповідальність є відповідальність, ім'я, честь і гідність фірми і працівників важливіше.

Опубліковано

Ні, це проект "Правовий супровід власників та водіїв транспортних засобів", як сказано в першому пості. Проект організовується саме в Луцьку для "своїх" мешканців.

Опубліковано

Ні, консультації проводяться з 9:00 до 21:00 щоденно, однак при укладенні договору клієнту дається пам'ятка про порядок дій водія транспортного засобу, який став учасником ДТП, проводиться консультація юриста про порядок дій при ДТП та розбір ситуацій, що цікавлять клієнта. Також клієнту не потрібно чекати ДТП, в даний час (9:00 до 21:00), щоденно, він може зателефонувати і дізнатись інформацію, що його цікавить від кваліфікованих спеціалістів.

Опубліковано

Це проект "Юрист24"?

Після розгляду проекту юрист24/advocard, їх можливостей та пропозицій, я, як партнер юридичної компанії L.V.& Partners, дійшов до висновку, що спектр послуг по відношенню до вкладених коштів дуже різниться в нашу користь, отже робимо висновки товариші - бордовці.

Вибираємо краще!

Опубліковано

бла, бла, бла ... я, як партнер юридичної компанії L.V.& Partners, дійшов до висновку... бла, бла, бла

Юридична компанія L.V.& Partners зареєстрована, як юридична особа? Якщо так - то надайте якісь докази цього. Витяг з реєстру, наприклад.

Чи "юридична компанія" у Вашому розумінні - це "компанія юристів", які вирішили себе назвати гордо - L.V.& Partners? :)

Якщо ж ніякої "юридичної компанії" не існує, як юрособи - то, відповідно, нема чого нав'язувати недобросовісну рекламу.

Опубліковано

ТзОВ «ЮК «ЛАПІН, ВІЧИНЮК ТА ПАРТНЕРИ»

43000, Волинська обл., м. Луцьк,

пр. Волі, 50, каб. 32., Код ЄДРПОУ 38474364

Я уповноважена особа даної юридичної компанії і є партнером до повноважень якого входить просування цього проекту і наділений повноваженнями укладати відповідні договори. Якщо у Вас є конкретні запитання з приводу цієї послуги, можете задати їх тут або адвокатам та юристам ЮК "Лапін Вічинюк та Партнери" за відповідними тел: 29 29 64, 095 033 91 03, 063 764 74 81.

Думаємо про майбутнє, обираємо краще, полегшимо собі життя разом!

post-3852-0-10256200-1363767771_thumb.jp

post-3852-0-03129000-1363767799_thumb.jp

post-3852-0-05492700-1363768033_thumb.jp

Опубліковано

Юридична компанія L.V.& Partners зареєстрована, як юридична особа? Якщо так - то надайте якісь докази цього. Витяг з реєстру, наприклад.

Чи "юридична компанія" у Вашому розумінні - це "компанія юристів", які вирішили себе назвати гордо - L.V.& Partners? :)

Якщо ж ніякої "юридичної компанії" не існує, як юрособи - то, відповідно, нема чого нав'язувати недобросовісну рекламу.

Юридична компанія зареєстрована як юридична особа! На вашу вимогу\потребу скани вище додані.

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...