Перейти до змісту

Підкажіть безкоштовний хостинг

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт мені потрібна допомога.Хочу розмістити свій сайт на хостинг,але не знаю на який , хотілосяб так щоб він був і безкоштовний і надійний.Підкажіть будь-ласка яким хостингом я можу скористатися.Можливо хтось використовував вже подібний хостинг підкажіт))) Заздалегіть вдячний))

Опубліковано

хостингер даст фору даже платным. но если сайт нагружает сервер то его быстро попрут

Опубліковано

За статику і до сотні юніків ніхто не попре. А хочеться БД і CMS з рюшечками - будьте ласкаві заплатити хоч за ел. енергію. В більшості безкоштовних хостерів саме такі умови - "на виріст".

Опубліковано

Глянь ho.ua !

Сайт який розміщені на ньому працює і ще зараз!

http://womenshealth.ho.ua

Раніше був і мій Pruvitalka.com розміщений на ньому, але за контента була велика нагрузка і вирішив зїхати на платний !

Опубліковано

Ось є невиличкий перелік українських безкоштовних хостерів, серед них є такий, що надає хостинг лише для сайтів українською. Але раджу все-ж таки взяти недорогий, але платний, адже, зазвичай, найгірший платний краще ніж найліпший безкоштовний.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

і яким же боком може вилізти безкоштовний хостинг? просвіти

(мінус не мій, до речі)

Forestaras, ucoz.ua чи ucoz.ru - нормальний безкоштовний хостинг для старту. Зручний і зрозумілий навіть"чайнику" інтерфейс та "конструктор сайту". Для початку - саме воно. При бажанні і домен свій прикрутиш.

Крім цього, купа продавців доменних імен теж надають безкоштовний хостинг в бонус до придбаного в них домена.

Ну а на рахунок "безкоштовний та надійний"... :) Сам, думаю, розумієш ;)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Дозвольте порекомендувати безкоштовний хостинг європейського рівня від www.zzz.com.ua - порівняно нової компанії, чиї сервери і пакети послуг, згідно з результатами випробувань, значно кращі за вітчизняні аналоги, зокрема порівняно зі згаданими в цій темі ho.ua та hostinger.com.ua.

Підходить для більшості систем керування сайтами, в тому числі тих, що базуються на PHP + MySQL, найпопулярнішою серед яких є WordPress.

В разі виникнення запитань завжди можна поспілкуватись з адміністраторами хостингу через форум підтримки клієнтів - швидкість реагування адміністрації не може не вражати, не від кожного платного хостингу можливо так швидко дочекатись відповіді.

Насамкінець, варто згадати, що користувачі www.zzz.com.ua можуть використовувати як власний домен, так і один з пропонованих безкоштовних піддоменів: *.zzz.com.ua, *.adr.com.ua, *.kl.com.ua.

Всім успішних веб-проектів!

Опубліковано

Моя порада замовляйте одразу платний (є багато бюджетних варіантів, типу купуєте хостинг домен безкоштовно). Не потрібно пригати з хостинга на хостинг, лишня трата часу.

Оплата бюджетного хостингу та домену не є велика сума, але якщо це пробний проект, тоді можна і перевірити на безкоштовному.

Вибирайте закордонний хостинг-провайдер.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

чиї сервери

ну, скажімо що сервери не ваші, а Hetzner'a...

Ми за розділ праці - залізом краще займатись хлопцям з датацентру, які займаються тільки ним і нічим іншим, адже вузька спеціалізація дає мождивість досягти більшого професіоналізму і ефективності.

До речі, кілька тижнів тому взяли в оренду один сервер в Україні, порівняєм, подивимось де брати наступні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...