Перейти до змісту

Хочу придбати телевізор 32" Порадьте.(ЖК LCD LED)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це власна видумка, чи порівняльний аналіз гарантійних випадків на території СНД та Євросоюзу?

Це "порівняльний аналіз" десятка тисяч постів на forum.ixbt.com.

Коли брав перший (в 2009-му), в Україні продавалася лише словакія, а росія тільки в росії. Так от з російськими LED-ами (інноваційна технологія на той час) люди массово нарікали на засвіти. Можливо зараз ситуація й помінялась. Не слідкую за розвитком подій.

При покупці другого особливого значення виробнику не надавав, так як брав бюджетник. З виробником вийшло, можна сказати, випадково. Хоча в рівних умовах приорітет Європі.

не ганяйтесь за НЕ російською зборкою. у мене Самсунг словацької зборки. вона його не врятувала від поломки БЖ після 4-х місяців експлуатації. до того ж такий телевізор не обслуговує офіційний СЦ, а магазин.

Погоджуюсь, ганятись не треба, враховуючи, що словакію зараз важко знайти. Щодо поломок БЖ, то в мене ситуація зворотня: під час минулолітньої грози мої ТВ вижили, а в сусіда за стіною москаль "ліг". Хоча, майже впевнений, що це збіг обставин.

Опубліковано
а що такого надзвичайного в моделях дорожчих 4000 грн?

Матриця!!!!!!!!!!!!!!!!!+ LED. Картинка наприклад починаючи від моделей Philips 5507/6007 і Samsung 6500і вище і дешевшими моделями за 4000 дуже суттєва.

Опубліковано

Не заморочуйтесь з приводу що обрати - LCD LED чи просто LCD - різниця у 4-5 см товщини ролі не грає, інші фактори також не критичні. Роздільну здатність енкрана менше FullHD не варто вже брати, особливо якщо батьки дивитимуться супутникове HDTV або фільми в жирній якості.

Т-2 формат український, закодований, встроєні тюнери не розуміють і не розкодовують, треба брати окремий тюнер (тому краще брати комплект супутникового тв, по грошам те саме, а переваг більше).

Щодо марок - раджу Самсунг, він найбільш універсальний, "гнучкий", розуміє все і вся формати, і вроді сам постачає матриці іншим виробникам (не виключено що найкращі матриці по якості залишає в свої телевізори). З приводу акційних телевізорів наприклад у Фокстроті - така сама вірогідність наступити на граблі як і будь-де. В мене третій рік працює, сертифікований, з гарантією і тп без поломок і претензій. Як варіант покупки - на сайті http://mo.ua/av-foto/televizory/ (Мобілочка) обираєте, замовляєте, а забираєте наприклад на Волі біля "Сонечка", з бескоштовною доставкою і місцевою гарантією, і перевіркою на місці в норм атмосфері а не десь на службі доставки.

Опубліковано

Andruha_gpz28, правда до кінця акції 20 хвилин ))) але ціна хороша

Якщо там постійно моніторити то легко натрапити на акцію, вони там часто, може навіть кожен день. Купував таким чином в них радіотелефон - спосіб покупки сподобався.

Опубліковано
а що такого надзвичайного в моделях дорожчих 4000 грн?

Матриця!!!!!!!!!!!!!!!!!+ LED. Картинка наприклад починаючи від моделей Philips 5507/6007 і Samsung 6500і вище і дешевшими моделями за 4000 дуже суттєва.

в мене телевізор дешевше 4000 грн - і LED, і матриця IPS. на якість картинки не скаржусь.

Не заморочуйтесь з приводу що обрати - LCD LED чи просто LCD - різниця у 4-5 см товщини ролі не грає, інші фактори також не критичні.

до чого тут різниця у товщині? є LED телевізори з товстим корпусом. LED позитивно впливає на якість зображення і досить суттєво та і переважна більшість ТВ зараз робляться з використанням цієї технології

Опубліковано

При наявності нормального інтернету, важливою є наявність Smart-TV. А ця штука є в телевізорах десь так від 500 ує, переважно.

Andruha_gpz28, правда до кінця акції 20 хвилин ))) але ціна хороша

Тоді тут. http://www.mobilluck.com.ua/katalog/LCDTV/samsung/samsung-UE32ES5537_VXUA-161174.html

Купував в них не раз, все гуд.

Опубліковано

в принципі якщо щось дешевше (FULL HD + T2) + cam модуль до T2 за 350 грн, то можна брати одну із вказаних моделей :)

Опубліковано

Так він не буде тягнути закодований сигнал.

Да что вы говорите?:) А Cam модули для чего продают по 340 грн.? Вставляешь в гнездо и смотришь без проблем все цифровые каналы!

тут як попаде - а попадая як зазвичай .........

Це де? Якщо купувати у надійних інтернет-магазинах то все дуже добре з якістю!!! Це ви не страхайте людей!!!

Опубліковано

igorgame Це не було сказано про деякі інтернет магазини . в них можна купити багато чого цікавого і набагато дешевше. Я наголошую у надійних інтернет-магазинах !

Опубліковано

Мне кажется ми автора етой теми Andrey RADI запутали что он больше и не отписывает . давайте пускай он сам себе выберет , или учится на своих ошибках!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Саме цікаво що теж така сама проблема ,як в топікстартера батькам теж треба тєлік до 4000грн. Сьогодні заходив в Ельдорадо то Тошиба точно отбой побачив один (білого кольору) тєлік в нього від матриці пластмаса відстала і її покрутило така враження що це якась підробка або копія х.з. чого виробництва. А по якості зображення сподобався ЛЖ з ІПС матрицею дуже чітке зображення та екран небоїться дотиків. Хтось може має такий тєлік що скажете.

Опубліковано

50 -100 гц не каждый увидет , если не спец на што нуно смотреть!ето не старые тв что можна било сразу увидеть разницу !а гимора больше .......

Опубліковано

OCA,

Різниця помітна добре. Суть в іншому. От приклад... Буквально за останній місяць троє моїх знайомих просили в мене поради стосовно ТВ. На моє запитання, який бюджет і що для них важливо, відповідають всі в один голос: FullHD, USB-movie і щоб по-дешевше. Я їм пропоную модель, а вони всі про ті 50 Hz. І ніхто ж з них не знає, що ті герци міняють на екрані, але ж, зараза, хочеться їх побільше. І щось мені підказує, що ситуація з топікстартером та ж.

Samsung UE-32EH5007

Це мій другий. Минулого літа заплатив за нього 3030 грн. з доставкою до дверей. Зараз він там 2869 грн.

Опубліковано

MaestroA , да мне кажется что половина людей , больше половины и не знают разницы . пускай люди зайдут в супермаркет и посмотрят на тв допустим Самсунг 50 гц и 100 гц и скажут мне разницу! FullHD LCDи LED да там между ими есть разница .

Опубліковано

Заморачиваться особо не нужно! Вот вам простой пример - был у меня телевизор Samsung Full HD 100Gz смотрел по спутнику HD канал футбол, так там из-за быстрой динамики картинка поддергивалась, да и в фильмах тоже! Сейчас у меня Смарт с 800Gz и разница ого-го!!! Так что кому что нужно и для чего. Как говорится - на вкус и цвет... Ну и бюджет тоже не мало-важен и в 4000 все что хочется не впихнешь!

Если 4000 - то тут уже много чего толкового предложили и уже есть с чего выбрать!!!

А если начинаете о частотке говорить и еще о всяких прибамбасах - то увеличивайте бюджет и будет вам пестня!:)

Опубліковано

Ми говоримо про ЛЕД ЛСД панелі чи про кінескопні екрани?

Забудьте уже за таке поняття як частота. 800Гц.... Стандарт передачі 24,5Гц на зміну кадра... Толку що один і той же кадр буде мінятись 800/24,5=33 рази.. Чи може тевізор сам домалює кадри?

Вчепились в ті Гц. :_07: Я теж дивлюсь футбол по ХД каналі. І на телевізорі 50Гц (там же якась технологія покращення до 100 типу, як у всіх Самсунгах) і ніяких "поддергиваний" нема. На таке потяння як Гц у сучасних телевізорах дивитись не треба. Відішла вже та ера.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...