aroma Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:06 #1 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:06 Якщо вибирати між подорожами по світу і власним будинком на що б ви збирали гроші?Життя одне і треба побачити весь світ чи краще затишок і комфорт у власному будинку?Дописано: подорожі за умови, якщо є де жити.
GOODMAN Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:09 #2 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:09 толку від подорожей, якщо немає куди повертатись....
Oksana04 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:22 #4 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:22 Таке питання стояло і в нас, коли ми планували подорож Європою.На подорож в нас "пішло" 10тис.грн - ця сума губилась в сумі, яку треба на будинок. Є що згадати, є кому щось розповісти)
fenmix Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:27 #5 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:27 Для того, щоб подорожувати, гроші не завжди потрібні (або ж небагато). А якщо звісно "подорожувати" так, як це більшість уявляє (в Єгипет наприклад, на пляжі, на острови, ексурсії, басейни, вечірки, бухло і розкішні готелі), то вже вибачайте Все ж таки краще будинок.
gen552 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:43 #7 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:43 Смотря какая у каждого жизнь. Если тебе: 30 лет, не женат(или женат, но она зае*), детей нет, близких нет, друзья забыли (или забили), работа достала, все и всё зае*, хочется резко сменить декорации и т.д, то нет ничего лучшего, чем послать все на икс-игрик-и-краткое, курнуть лекарственных трав и отправиться в "нежданное путишествие" в один конец, вместе с эльфами, хоббитами и конечно же Гэндальфом Серым.
lightman Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:48 #8 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 18:48 знаю таких, хто будинок вже десятий рік будує і обмежується у всьому... питання: воно того варте???))всерівно згодом діти від батьків йдуть окремо жити... а ти останнє віддавав на хату, світу не бачив, апельсина, сорочину лишніх не купив і лишаєшся потім в ньому сам з дружиною на старості...моя думка - поєднувати з розумом)
klikl Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 19:28 #9 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 19:28 якщо є де жити і це не однокімнатна квартира на 4 людини, то звичайно подорожі, ну і це ж все залежить від багатьох факторів, за ті гроші що я останні роки подорожую, не те що будинок, сарай не побудуєш, але ці подорожі були незабутні і ні про одну не шкодую. Якщо є гроші відразу то будинок, а на подорожі можна заробити, якщо немає і будівництво затягнеться на роки і у всьому собі відмовляти то краще подорожувати.
Tolik_lt Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 19:47 #10 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 19:47 девочка,что ти хочєшь-на дачу или что б тебе оторвало голову?©
VilanS Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 19:53 #11 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 19:53 якщо багатий внутрішньо, то весь світ буде твоїм домом) всюди знайдеш місце і хліб, а якщо багатий тільки будинком в луцьку і знаєш небагато, то і світ напрягатиме)тут подорожі онлайн))) http://www.airpano.ru/
vicit Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 20:17 #12 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 20:17 Купуй будинок на колесах і подорожуй у власному будинку. Тема як мініму дивна
carlzeiss Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 21:12 #13 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 21:12 Відповім цитатою Если в 60 лет у вас нет детей, то уже и не будет. … Если в 40 лет нет здоровья, то уже и не будет. Если в 30лет нет любви, то уже и не будет. А все почему? Да потому что, в 20 лет не было мозгов!Знаю, є повно ідіотів, які можуть спускати місячну зарплату за декілька днів, а потім сидіти на бобах. Так само можна молоді роки погуляти, поїздити, пробухати..., одним словом, прос...при, а потім жити з батьками і нити. Зате потім буде що згадати!До топікстартера: якщо є жити зараз тобі, то думай про житло для дітей. Ну, якщо не хочеш потім від них докорів.
MANJAK11 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 21:57 #14 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 21:57 ТС, просто збирай грошi, поки назбираеш, то до того часу прiорiтети декiлька разiв можуть помiнятись, от коли назбираеш, тодi й будеш вирiшувати, на що iх потратити, а поки що це *делить шкуру неубитого медведя*
gen552 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 22:47 #15 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 22:47 ТС, просто збирай грошi, поки назбираеш, то до того часу прiорiтети декiлька разiв можуть помiнятись, от коли назбираеш, тодi й будеш вирiшувати, на що iх потратити, а поки що це *делить шкуру неубитого медведя*Може він думає продати житло, а гроші спустити на подорож.))
grecuk Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 23:25 #16 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 23:25 http://www.timpul.md/ru/articol/Vokrug-sveta-na-dvuh-kolesah-39086.html
Otto Kreer Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:05 #17 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:05 Чисто моя нікому не потрібна думка - ніякі подорожі не зрівняються з відчуттям що ти маєш власний затишний красивий будинок. Доречі побудувати будинок не так і складно як здається, а якщо є за плечима і квартира на продаж так взагалі без проблем.Я почав будівництво у 2004-році маючи у кишені 2 штуки баксів і двокімнатну квартиру, у 2008-му я заселився у повністю готовий будинок, без хвостів по боргам. Звичайно навколо будинку є завжди що робити але це вже не спішно і можна подорожувати по бажанню )))
Vladimir_K Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:14 #18 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:14 Чисто моя нікому не потрібна думка - ніякі подорожі не зрівняються з відчуттям що ти маєш власний затишний красивий будинок. Доречі побудувати будинок не так і складно як здається, а якщо є за плечима і квартира на продаж так взагалі без проблем.Я почав будівництво у 2004-році маючи у кишені 2 штуки баксів і двокімнатну квартиру, у 2008-му я заселився у повністю готовий будинок, без хвостів по боргам. Звичайно навколо будинку є завжди що робити але це вже не спішно і можна подорожувати по бажанню )))Поддерживаю!!! А путешествия и собственный дом, это как мухи и борщ)
Zheny@ Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:20 #19 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:20 Otto Kreer, +1. Є таке слово "апетит". Якщо з розумом - то можна все акуратно гарно і зі смаком зробити. І не дуже дорого. А не кричати, що тра 50 штук баксіф і не менше, інакше нічого не буде.Щодо подорожей, то маючи де жити - подорожі - в радість!
Woman7 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:36 #20 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:36 Якщо вибирати між подорожами по світу і власним будинком на що б ви збирали гроші? Життя одне і треба побачити весь світ чи краще затишок і комфорт у власному будинку? Дописано: подорожі за умови, якщо є де жити. Чи всі побачили оте дописане? Якщо є де жити, я - за подорожі!
Antarius Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:41 #21 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 10:41 Если стоит такой вопрос значит ТС не знает чего хочет от жизни, всё просто, нужно понять что ближе, впечатления или свой дом) В идеале надо стремится к балансу, и домик и путешествия! =)
Vladimir_K Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 11:25 #22 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 11:25 «Может поехать на море, а может лучше купить шубу жене. Но ребенку в его комнате ремонт делать надо. А ведь я так давно мечтал купить профессиональный фотоаппарат, но я хочу на море, тем более я нигде не был кроме Крыма.» Как часто подобные вопросы терзают наши душу и разум!? Дилемма мучает нас, а тут даже не дилемма. Хочу быть суперпапой, хочу быть супермужем, хочу мир повидать. Хочу, хочу, хочу… Но все мы стоим перед выбором и всем нам хочется жить красиво. Кто-то сказал: «Трудно любить женщину и быть бедным.» Я бы убрал слово -женщину-. В итоге человек на старости жалеет только за одним – мало любил и мало путешествовал. Путешествуйте в радость, а НЕ ЗА ПОСЛЕДНИЕ ДЕНЬГИ!!! Увидеть Бора Бора и умереть с голоду, глупо и смешно, imho. С ув.!
madkot Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 11:33 #23 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 11:33 власне житло та подорожі можна поєднувати, якщо головне вияснити для себе, що тобі важливо - матеріальне - тобто наворочене житло, з усілякими прибамбасами чи духовне - те, що отримуєш пізнаючи світ, себе.ніхто не каже, щоб жити аби як і подорожувати, але і не каже, щоб викидати масу грошей на подорожі. в радіусі 600 км від Луцька повно цікавих місць, котрі забезпечаться враженнями та насолодою набагато більшими ніж поїздка в Турцію чи Єгипет, проблема в тому, що більшість просто не може це собі дозволити в своїй голові. там ж сама Умань - дерндропарк "Софіївка" - туди їздити кожного сезону і будеш по новому здивований і вражений, Світязь - люди звикли їздити влітку, а зимою там теж цікаво, навіть банальні ліси поряд з Луцьком можуть здивувати людей.Мої батьки постійно десь вивозили нас з братом - на стоянку в лісі, чи по гриби, чи на рибалку, чи в той же Брест і т.д. і я вдячний їм за це - приємно згадати всі ті місця.
MACCEN Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 11:46 #24 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 11:46 коли є куди вертатись, подорож стає більш барвистою, тому що деколи хочеться і повернутись у свій куточок, повалятись на свому диванчику А так всеодно ябки там не було одноманітність може "прибити", перельоти, автобуси, ті самі люди які мількають, ті самі будівлі. А так повернувся, розвісив сувеніри фоткі зробив, відпочив і знову до нових вражень якщо надоїла одноманітність і є можливість. А деякі обирають будинок, вкладають туди самого себе все життя, і ніколи ніде не були, от згадав прикол такий: Знайома розповідала. Прийшла вона на базу ВНУ на Святязі на пляж, а там лежить така жіночка собі років 60, і відчуття таке що тільки вчора купили собі мобільного, і голосно в трубку каже. - Ото Галю кажу тобі, так тут добре, лежу собі відпочиваю, не думала що так ще буду відпочивати. - Треба кидати тих свиней, і відкладати на відпочинок, бо ті свині і хозяйство похоронять нас заживо. - Треба берегти себе і відпочивати...
Otto Kreer Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 12:13 #25 Опубліковано 19 Лютого, 2013 в 12:13 не потрібно кидатись у крайнощі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.