Перейти до змісту

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За допомогою болгарки, шматка старого кріплення і грубої фізичної сили було встановлено мій старенький багажник на Воланс.)))

Дякую КоляТ... пишу після рюмочки чайку.. заїжджай частіше.)))

З.І. Добре, що не було в мене лишньої ромашки..а то ще б і Рекона присобачили.))))

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

і Коля хотів зібратись)

думаю, на цей раз я прийду на збори :_02: .

по аптечці:

1. зеленка.

2. бинт.

3. вата.

4. знеболююче.

5. лейкопластир.

6.засіб для безпечної засмаги.

7. щось від судорг.

8. вітамінки С і Є.

9. заспокійливе...))

ще щось..?

Опубліковано

просто не був перед цим на зборах..цікавлять питання типу скіки нам треба балонів для газу..коли закуп будем робити і т.п. по дрібницям.

що з дому брати по харчах, а що там...

Опубліковано

Замовив 10 банок тушонки..

По харчах з дому.. бери ..в принципі що рахуєш за потрібне.. основний упор роби на харчування в дорозі.. тобто сухофрукти, горіхи. цукерки.

Закуплятися частково (на перших кілька днів походу)... будемо тут .. а в процесі руху.. будемо докупляти необхідні запаси по мірі необхідності наявності магазинів.

Обовязково ВСІМ мати з собою пусті пластикові пляшки для води в кількості 2 штук...

По газу... спробую заправити 2.. 450 гр балона газом.. від цього залежить скільки треба буде докупити і якої ємності... мля.. не можу допалити їх.))))

ЗІбратися можемо вже не в кабаку.. а на природі.. навіть в тому самомум парку Лесі.. за чайком/костєрком посидіти поговорити.. тільки паперові карти взяти.

Пропонуйте коли.. я за.

Опубліковано

RedFoxxik, бальзам "Спасатель", мазь "Боро плюс", вместо зелёнки йод

Lexx_Giant, да я хоть завтра :smile3: и кстати, как считаешь, целесообразно ли вместо пластиковых бутылок взять гидропак на 3 литра?

Опубліковано

RedFoxxik, бальзам "Спасатель", мазь "Боро плюс", вместо зелёнки йод

Lexx_Giant, да я хоть завтра :smile3: и кстати, как считаешь, целесообразно ли вместо пластиковых бутылок взять гидропак на 3 литра?

1. да.

2. ХЗ.. такої практики не маю.. Бутилки просто простіше возити і закріплювати.)

Опубліковано

Краще на 18.00 - можна буде спільно катнути по-людськи.

А за чаєм/пивом/квасом і обговорите проблеми насущі

Опубліковано

Міро... ти яким боком сюди?

Катай собі.. хто тобі не дає?

Для тих хто в танку... !!! В парку можна посидіти і на лавочках.. і в дитячому містечку... не факт, що я навіть додому встигну щоб переодягнутися.. тому ПАРК.. на 19:00 а там вирішим в яку сторону переміститися !

З.І. Валю за тушняком. :0032:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...