Перейти до змісту

Шрот в Піддубцях. Тут не дешевле, чем "оригинал в целофане"!

krava

Рекомендовані повідомлення

Собствненно я еще раз убедился, что есть у нас в стране люди, которые считают, что надо рвать с клиента всё пока он "теплый".

На этот шрот:

9161fb136238.jpg

19ea589ae847.jpg

я больше ни ногой и Вам всем не советую. Шкуродеры там работают.

:(

А теперь по порядку:

Знакомство с этим шротом началось из покупки одной задней пружины, за которую я вывалил 50 баксов :shock: Ну да ладно. подошла она. Тем более, что усталось второй была на том же уровне.

Далее стало более интересное наше общение с этими тААргашами:

Первый раз я условно послал их на ... , когда я приехал к ним второй раз, что бы прикупить салентблок заднего моста.

(когда мы собирали машину, оказалось, что мост крепитья к кузову одним сайлентблоком, хотя есть два разьема. Где делся второй - мы не знали и предполагали, что он вылетел при транспортировке.) Первое, что я хотел, так это взглянуть, скоко сайлентблоков на мосту? Один или два? Второе - это купить его. Зап.часть то можно сказать вечная..

Так мне на входе залупили цену за него, как за сбитый самолет (по оригиналу было дешевле) и напрочь отказались чего-либо показывать. Ну и ладно. На первый раз простим, так как надо было подымать машину да и потом каким-то макаром выковыривать от туда этот сайлентблок.

А вот вчера я снова к ним подался. Уже за конкретными прибамбасами, хотел я попробовать обменять свою панель приборов на авангардовскую и прикупить по мелочевке всякую дребидень типа ручки дверей водителя, что поизносилась за годы эксплуатации, фишку подушки, что сломали мне при разборке-сборке...

Заезжаю вчера около 10 дня. Продавца еще нет, но обещают, что вот-вот он появится.

Приезжает через несколько минут человек-ценоустановщик. Ни здрасте тебе. ни до-свидания. Прошел мимо меня. я потихоньку за ним.

так мол и так. Идем вместе к машине.

Там он мне за вот этот шлейф;

757e58f76044.jpg

лупит цену в 100 баксов. Отдельно оранжевую предохранительную заглушку не продаетЪ

:(:(:(

Ну ладно. Хрен с тобой. Идем на мелочевку. Ручка дверей водительская (в праворуком - пасажирская получается- тут у них как раз стоит праворукий) скоко???

Ответ: 20 баксов. :shock:

Опять шок. Харашо снимайте. посмотрим.

снимают. вот она:

c7d5a35cdf95.jpg

Говорю. чёт 20 баксов за нее многова-то. Давай хоть за 100 грн????

нЄЄЄЄ!!!! 150 грн и точка.

Ладно. Приехали все же. хай буде. возьмем, что же делать. Хочется, что-бы все было красиво возле себя любимого. Но для годится - звонок другу и запрос на предмет покупки новой в упаковке.

Дальше спрашиваю за панель приборов. Ответ: 200 баксов. :shock:

По этим зап.частям: в нете они в России бьются по 100-150 баксов.

я за этот дивайс готов заплатить не более 50 предлагая обмен моей рабочей на его рабочую.

Отказ.

:blabla:

отошли немного в сторону уже с проплаченой ручкой. Звоним повторно другу. Ответ:

Новая ручка стоит 10 евро вместо 150 гривен за Б.У.

Возвращаемся. Возвращаем и говоримЪ: "Прощайте"

:bbye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоть бы шлейф был, а то 4 проводка, и пластмаска которую можна заменить за 5 коп. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я знаю в піддубцях є два шроти. Декілька разів був на першому (тому, що ближче до Луцька). Там ніби норм люди заправляють (Леонід та Галина). Одного разу потрібної частини в них не виявилось і вони порадили під'їхати на інший, мовляв у нас тут два шроти, але той дорогий. Все ж під'їхали ми туди, а там ніхто на нас навіть увагу не звертав, аж поки ми не почали кликати якогось чувака. Враження залишились дуже негативні, коли "хлопєц" в куфайці із чорними по лікоть руками поводив себе дуже зверхньо, так ніби він король, а ми бидло. І ціни в них були "космос" ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может надо как на Львовском форуме пишут про один из их шротов

Рекомендую при поїздці туди взяти якісь старі пошарпані речі- там можна спостерігати атракціон- в залежності від якості вашого одягу ціни падають або зростають до 50-60%! Перевірено з десяток разів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання до ТС:

Ви на якій машині приїхали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання до ТС:

А де ключі від квартири, де гроші лежать не написати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про..рав я якось до свого Iveco направляючу до бокової дверки. Всі шроти біля Луцька обїздив - ніде немає таких машин на розборку. Порадили зїздити на шрот біля "Джерел".

Ну, значить, приїжджаю я туди, дивлюсь - точно така ж машина "під забором". Знаходжу відповідального працівника шроту, який по зовнішньому вигляду більше нагадував моториста на тракторній бригаді СГПП "Червоне дишло", а по гонору і повадках - більше сходив на зам. голови правління ТзОВ "Шрот енд партс інкорпорейдет".

Питаю цього "поважного" чоловіка, скільки буде коштувати моя запчастина. У відповідь: "50 баксів". Мене сконфузило. Кажу: "Дядько, ти шо йо..нувся???!!! Новий ремкомплект на 3 направляючих на "Формулі" коштує 160 гривень."

Бачу, що "важность с лица оппонента моментально улетучилась". Підійшов другий чоловяга, спитав що мені треба, і продав ту саму запчастину за 80 грн.

От такий він бізнес по-українськи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

krava, Ти на "сертифіковані" СТО їздиш? ;)

Коли взнаєш, як там розводять, цей шрот буде нервово курити в куточку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене також була ситуація з Луцькими (приЛуцькими) шротами. Під час ремонту підвіски трапились граблі. Під час зняття лівого переднього амортизатора виявилося, що верхня опорна чашка пружини розвалилася від корозії на дві частини. Ну її так-сяк встановили на місце, але попередили, що терміново необхідно міняти чашку, подушку, опорний підшипник. А мені наступного дня на Світязь їхати. Оскільки шротів по японцям в Луцьку не спостерігав, то вирішив об'їхати всі, які знаходяться в межах міста.

Першим шрот, на який помчав був саме той, про який Крава розповідав. Так там знайти когось адекватного взагалі нереально. Довідавшись, що в мене японець "продавці" втратили будь-який інтерес, навіть не відповівши на мої запитання.

З порожніми руками поїхав на той шрот, який ближче до Луцька. Під'їхавши, відразу помітив за парканом Мазду, але попередньої моделі (благо ходова там майже не відрізняється), на території гуляли два дядька. Повідомивши їм, що мені необхідно, відпивіли, що є така шняга. При мені зняли зі старої 626 праву і ліву частини (аморт, пружина, подушка, чашка, опорник), оскільки я повідомив, що візьму чашку ту, яка має кращий стан. Вибрав, зняли, ну і склали ціну. 250 грн. Немало, як для чашки, яка мала вилгяд шматка іржавого металу, але робити нічого, машина потрібна вже. Заплатив. Приїхав на СТО, мені швиденько поміняли її, зібрали, покрутили руля, і виявилося, що таки це тимчасове рішення, оскільки опорний підшипник став стукати при повороті руля.

Ну добре. Тимчасове, то тимчасове. Поставив для себе галочку знайти шрот по японцям. Знайшов у Тернополі (добрі люди порадили), перетелефонував, питаю, скільки буде коштувати комплект: чашка-подушка-опорний п-к, відповідають - 150 грн., якраз для моєї моделі, в ідеальному стані, в наявності є комплектів 80. Відразу ж було замовлено 2 комплекти на перед плюс по ходу замовив передні головні поворотники (в мене стоять правий оригінал, лівий - китаєць, який постійно потіє). 1 шт. - 150 грн. Наступного дня пішов на НП, отримав посилку, розрахувався після перевірки. Прийшовши додому виявив, що кріплення на одному поворотнику відломане, перетелефонував на шрот, повідомив. Переді мною вибачились, сказали, що можу повернути, оскільки такий, як мені потрібні вже немає, є тільки рестайл. Подумавши вирішив не міняти, що й повідомив ім. Мені відповіли, що зроблять 50 грн. знижку. Ввечері отримав попвнення на рахунок мобільного 50 грн.

Цікаво, в нас такі шроти є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання до ТС:

років 3-4 назад підїхав на старенькому Опельку, шукав у них кришку клапанів та ще якусь пластмаску в салон - від цін о... :0159:

зараз б/у з/ч купую на форумі УОК, цінами і сервісом задоволений :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував я на тому шроті замок на кришку багажника на MB Vito 108D. Взагалі-то потрібна була лише ручка, щоб відкривати ззовні (проблема їхня). Питаю чи є така, да є.. Ціна 100. Ну, думаю 100 грн за кусок пластику - грець з ним. Так ні - він мені цілий замок у зборі віддав. Нормальний, робочий. Приємно здивувало))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

krava, если ты к ним приехал на "хомячке" и вёл себя как подобает в этих случаях, то я вот названным ценам не удивлён ни разу :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте, що не по темі, але питання стосувалось ТС, чи може ви його "6"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я знаю в піддубцях є два шроти. Декілька разів був на першому (тому, що ближче до Луцька). Там ніби норм люди заправляють (Леонід та Галина). Одного разу потрібної частини в них не виявилось і вони порадили під'їхати на інший, мовляв у нас тут два шроти, але той дорогий. Все ж під'їхали ми туди, а там ніхто на нас навіть увагу не звертав, аж поки ми не почали кликати якогось чувака. Враження залишились дуже негативні, коли "хлопєц" в куфайці із чорними по лікоть руками поводив себе дуже зверхньо, так ніби він король, а ми бидло. І ціни в них були "космос" ...

Да. Саме той. Другий.

вибачте, що не по темі, але питання стосувалось ТС, чи може ви його "6"?

До-речі. Чо грубим??

krava, если ты к ним приехал на "хомячке" и вёл себя как подобает в этих случаях, то я вот названным ценам не удивлён ни разу :smile3:

Дімка. Яка різниця на чому я туди приїхав?: на хомяку чи на велосипеді? З таким відношенням до клієнта, їм пряма дорога на металобазу з своїм "дорогостоящим металоломом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різниця велика. В мене знайомий в буремні двохтисячні мав можливість купити 600-го мерса за 20 штук всього. Навіть не споживання пального його зупинило, а те, що в салонах, якщо ти приїхав на такій тачанці - відкрити капота - 100 баксів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про..рав я якось до свого Iveco направляючу до бокової дверки. Всі шроти біля Луцька обїздив - ніде немає таких машин на розборку. Порадили зїздити на шрот біля "Джерел".

Ну, значить, приїжджаю я туди, дивлюсь - точно така ж машина "під забором". Знаходжу відповідального працівника шроту, який по зовнішньому вигляду більше нагадував моториста на тракторній бригаді СГПП "Червоне дишло", а по гонору і повадках - більше сходив на зам. голови правління ТзОВ "Шрот енд партс інкорпорейдет".

Питаю цього "поважного" чоловіка, скільки буде коштувати моя запчастина. У відповідь: "50 баксів". Мене сконфузило. Кажу: "Дядько, ти шо йо..нувся???!!! Новий ремкомплект на 3 направляючих на "Формулі" коштує 160 гривень."

Бачу, що "важность с лица оппонента моментально улетучилась". Підійшов другий чоловяга, спитав що мені треба, і продав ту саму запчастину за 80 грн.

От такий він бізнес по-українськи.

судя з спілкування з працівниками цього шроту. фраза: "50 баксів" - це в них замість: "Добрий день".

В них все - по п"ятдесят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо в них немає здачі - тоді напевно тулять освіжувачі повітря зняті з якихось "лехусів" і які, ще трохи пахнуть ... :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив для себе галочку знайти шрот по японцям. Знайшов у Тернополі (добрі люди порадили)

Поділися контактами.

Оновлено:

Нагуглив Йокогаму. Той?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив для себе галочку знайти шрот по японцям. Знайшов у Тернополі (добрі люди порадили)

Поділися контактами.

Оновлено:

Нагуглив Йокогаму. Той?

Так, телефон той

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...