Перейти до змісту

17 лютого вибори в Обласну Раду

foxx77

122 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Volyniaka, Він служив вірою і правдою простим громадянам. А попросили бо відмовився "возити" на Київ.

До речі, керівник Волинскої Свободи не має вищої освіти.

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Volyniaka, Він служив вірою і правдою простим громадянам. А попросили бо відмовився "возити" на Київ.

До речі, керівник Волинскої Свободи не має вищої освіти.

Щось я не зустрічав тих "простих громадян"...

2. Мені "пох", яка в кого освіта, аби, як кажуть "чілавєк був хороший" ;) ... Тим паче я до "Свободи" не має жодного стосунку.

Опубліковано

Мені от цікаво хто за Лазорка голосує і чому ніяк свій вибір не коментують.

Опубліковано

Проміжні вибори до обласної ради відбудуться 17 лютого 2013 року

якби не сторонні сайти то ми б і не взнали хто йде, на офсайті має буди на головній величезний блимаючий банер, ВИБОРИ!, і ссилка на сторінку кандидатів з їх біографіями і тп.

а маємо на держ. сайті:

17.02.2013

День виборів депутатів обласної ради

і все.

Опубліковано

проміжні вибори уже відбулись в Івано-Франківсьуій області, ще відбудуться в Києві і Тернопільській

Опубліковано

Стаття 14. Види місцевих виборів та порядок

їх призначення

1. Місцеві вибори можуть бути черговими, позачерговими,

повторними, проміжними або першими, що проводяться у разі

формування нових місцевих рад (далі - перші місцеві вибори).

5. Проміжні вибори депутата призначаються територіальною

виборчою комісією в порядку, встановленому цим Законом, у разі

дострокового припинення повноважень депутата, обраного в

одномандатному, одномандатному мажоритарному виборчому окрузі.

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної

Республіки Крим, місцевих рад та сільських,

селищних, міських голів від 10.07.10 р. № 2487

Опубліковано

Зацікавився хто такий Лазорко. Вичитав:

"Кандидат у депутати обласної ради по Луцькому виборчому округу № 37 від партії «Удар» Олександр Лазорко став членом наглядової ради Луцького національного технічного університету" - дежавю якесь.... напевно незабаром політех назвуть східноєвропейським технічним....

Опубліковано

Голосувалка трохи не повна. Необхідно добавити пункти

- Не піду на вибори

- Проголосую проти всіх (зіпсую бюлетень)

Опубліковано

Голосувати будем за Кожєвнікова, а переможе Лазурко

Я не бачу результатів діяльності "свободи" у Луцьку абсолютно, тому не буду голосувати за їх кандидата.

Опубліковано
Голосувалка трохи не повна

добавив

5. Проміжні вибори депутата призначаються територіальною

виборчою комісією в порядку, встановленому цим Законом, у разі

дострокового припинення повноважень депутата, обраного в

одномандатному, одномандатному мажоритарному виборчому окрузі.

У Волиньраді «звільнили» нардепів і знайшли їм заміну

21 грудня 2012, 12:1637057-1m.jpg

Депутати Волинської обласної ради достроково припинили повноваження 4-ох колег через те, що їх обрали до Верховної Ради України.

Відповідне рішення обранці громади ухвалили 21 грудня під час сесії.

Нагадаємо, цього року до парламенту на мажоритарних округах пройшли Степан Івахів, Сергій Мартиняк і член ВО «Свобода» Євген Мельник. Ще один однопартієць Тягнибока Анатолій Вітів здобув місце у Верховній Раді за списком політичної сили, яку представляє.

Тож, сьогодні депутати Волиньради достроково позбавили їх повноважень обранців громади області.

Також голова обласної виборчої комісії Микола Євтушин повідомив, що місце Євгена Мельника в облраді займе Микола Давидюк, а Степана Івахіва – Надія Григола.

Окрім цього, він розказав, що відбудуться проміжні вибори у раду в двох округах. Так, в 29-му обиратимуть заміну Вітіву, а в 37-му ‒ Мартиняку.

Волевиявлення громадян призначили на 17 лютого.

Опубліковано

Доколє шлангами прикидатемося? Хто не вкурсі чого зараз у владу йдуть? Які нафіг патріоти? Які нафіг "допомагаю людям"? Це білет в інший світ де з тими людьми вже не пересікаєшся, хіба : "а чьо еті дибіли нє расходятса?" Порядна людина, яка тверезо оцінює якість сучасної політики і влади, ніяким боком в цю систему вступити не захоче.

Тому не потрібно гучних фраз, по факту, є групка "хитріших і живучіших, тих які вміють краще вєртєтса, яким все підходить і все влаштовує, тільки є розуміння, що потрібно бути по інший бік колючої загорожі". Можна голосувати як завгодно - не помилитесь.

Опубліковано

Ще одне, депутат по замислу - це представник народу, а що він представляє, коли народу немає. Нам взагалі на даному історичному етапі не потрібні депутати. Ми сучасні гірші наших прапращурів, бо хоча нас десятки мільйонів ми просто купа окремих людей, а у них було розуміння спільноти заради виживання. У нас це все вбилося, можливо історією, можливо системою влади. Ми можемо вижити поодинці, але як нація, як суспільство ми приречені. В нашій ситуації, замутити голодомор з десятками мільйонів жертв - це повна реальніть. Вистріляти сотню найактивніших, а всі решта спокійно підуть вмирати. Щоб цього не було потрібно спілкуватись і вітатись з сусідами, відроджувати громади, навчитись підтримувати один одного. Будувати суспільство, а з нього вже вийдуть вибори, але вони будуть вторинними, бо суспільство саме здатне буде вирішувати свої проблеми тільки за рахунок об'єднання.

Опубліковано

Я не бачу результатів діяльності "свободи" у Луцьку абсолютно, тому не буду голосувати за їх кандидата.

До речі, так і є - "Свобода" ще толком нічого в Луцьку так і не спромоглась зробити. А це важливо. Проте, партійний бренд швидше за все допоможе перемогти, з огляду на електоральні симпатії лучан до правих партій, які проживають на території даного виборчого округу.

Опубліковано

До речі, так і є - "Свобода" ще толком нічого в Луцьку так і не спромоглась зробити. А це важливо. Проте, партійний бренд швидше за все допоможе перемогти, з огляду на електоральні симпатії лучан до правих партій, які проживають на території даного виборчого округу.

Елект-ОРАЛЬНІ симпатії лучан (як і решти волинян) , на останніх виборах, принаймні, були дуже своєрідними: по партійним спискам суціль опозиція, по мажоритарним - "жирні коти"...

Щось неладно в датськім королівстві... (с)

От і зараз - або гроші - Лазорко, або партійна приналежність - Боруцький.

Ні, звичайно є ще і "Зелена партія" ( він же Глазунов, кєровнік ГО «Волинська обласна лікарняна каса» ) і Кожевніков - "старий" революціонер (колись ми з ним РУХали неслабо!... щоправда в різних кінцях України, але то таке, ностальджі...)...

А ще якісь Коровіни Теліцини e t.c.

ну там ще якісь комуністи і т.п.

1234081458_00874519ad888b7b1977e8d499cfefca_full.jpg

РиГи взагалі, вроді, нікого не виставили...( А навіщо, пройде Лазорко - є голос, не пройде - "пічалька", а свого партєйца протянути шансів - ніц!)

так що вибір невеликий... (Як варіант - прикріплений малюнок з російських виборів, який став мемом. Так, це прикольно, але нічого не вирішує... Тому краще обрати "конченого" ( в хорошому смислі слова) опозиціонера, який, як мінімум буде третувати Бороду Клімчука і Ко і не давати їм зажерливого спокійного життя)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...