Перейти до змісту

Що подарити коханій дівчині на 14 лютого/8 березня?

Artis

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

1. Можна замовити романтичну фотосесію у хорошого фотографа...Ви і вона...

2. Подарунковий сертифікат у магазин жіночої білизни.

3. Зробити пропозицію руки і серця....

Опубліковано

Тож казали вже : це не день народження, дорогих подарунків не робити :_07:

Опубліковано

Никто лучше тебя не знает твою даму и лучший подарок - это подарок от души, а это возможно лишь тогда, когда эта самая душа сама тебе подскажет что подарить. А коллективный подарок не принесет удовольствия ни тебе, а ни ей. А представь какой кайф ты получишь если сам выберешь ей подарок и она придет от него в всоторг. Задействуй мужское секретное оружие - голову.

Опубліковано

Да уж, круто ...

Зато точно сподобається і вона буде ЩАСЛИВА :0155:

А якщо серйозно, то даючи поради, треба врахувати, на якій стадії стосунки автора з коханою. Якщо на "конХветно- букетній", то можна якусь дрібничку...Чим триваліші і стабільніші стосунки, тим на більше розраховує дівчина :g10: . імхо

Опубліковано

кх-кх, зроби їй куні :)

Удивляюсь, как Вы с любимой живете - "куни" только по праздникам! Хоть по всем, или только на држ?

Опубліковано

правильно, поэтому дарить надо не айфоны с вилками, а любовь и внимание, причём не по праздникам, а каждый день.

но в то же время, умная женщина изыщет возможность сделать себе дорогой подарок на средства любимого человека тогда, когда ей это удобно, а не в новый год/день рождения/валентина/8 марта/1 мая/пятницу 13/прочий halloween :smile3: разве не так, распрекрасные вы наши?

Опубліковано

Вчора якраз взнавав за подарункові сертифікати на йогу :-)

Можу допомогти якщо треба.

Ще можна подарувати подарунковий сертифікат на масаж - одній дуже хорошій людині сподобався такий подарунок.

Опубліковано

Вчора якраз взнавав за подарункові сертифікати на йогу :-)

Можу допомогти якщо треба.

Ще можна подарувати подарунковий сертифікат на масаж - одній дуже хорошій людині сподобався такий подарунок.

розказували мені історію як дєвушка подарила бойфренду сертифікат на тайський масаж,він скориставсь.був дуже довольний.правда,про бонус у формі оральних ласк вирішив їй не розповідати

Опубліковано

розказували мені історію як дєвушка подарила бойфренду сертифікат на тайський масаж,він скориставсь.був дуже довольний.правда,про бонус у формі оральних ласк вирішив їй не розповідати

ахахаха, прикол)) певно він був дуже їй вдячний)

Опубліковано

Певно, дуже сильно її цінує і не хотів її образити відмовою від такого подарунка бонуса. :_07:

Опубліковано

У нас жінок все просто, що хочемо собі те зазвичай і радим друзям!

Ну не зовсім погоджуюсь...не буду радити подарувати дівчині, наприклад, вилку Reba :)

А сама то її дуже хочу :)

ахахахахааха. Ліля молодчага:) +100500

Опубліковано

Я непаняла, Анатолій, Ви заздрите чи засуджуєте? ;)

по темі - масаж не тайський, масажистка дуже хороша. Кому цікаво - поділюсь телефоном. Там же є і аквааеробіка.

Опубліковано

Дякую всім за поради. Цікаві дуже варіанти.

Стадія незнаю як назвати (зустрічаємось 2.5 роки). Вагітність і "рука та серце" поки що не плануємо =)

Айфон ні... Вже успішно користується подарунком на андроїді =)

На рахунок квесту, цікавий варіант, але треба продумати подробиці всі.

Ще раз дякую. Можливо будуть ще якісь думки?

Опубліковано

Щоб не створювати лишніх тем, та й так для ідеї. Бачив хтось в продажі в роздріб жуйки Love is .... ? Як на мене і простеньке і цікаве :)

Опубліковано

Вспомнилась шутка по поводу данного опроса:

- Дорогая, что тебе подарить на 8 Марта?

- Ой, ну я даже не знаю...

- Тогда я даю тебе ещё один год на размышления.

Опубліковано

"рука та серце" поки що не плануємо =)

Ти, може і не плануєш, а вона вже знає, яке в неї буде плаття на весіллі і кого з гостей запросить....

А ще, скільки буде дітей і де ви будете відпочивати наступні років 10.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...