Перейти до змісту

Рейтинг шкіл Луцька

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу вибачення,якщо така тема вже була.

Цікавить думка форумчан, яка луцька школа найкраща на сьогодні по рівню освіти.Цікавлять старші класи.

Опубліковано

Якщо треба знайти рейтинг, думаю треба було прикрутити голосувалку.

Сам навчався в 18-й (випуск 2002). Рівнем навчання задоволений. Як зараз ХЗ.

Опубліковано

Якщо людина хоче здобути знання, вона їх отримає в будь-якій школі.

Дозволю собі перефразувати трохи інакше : якщо людина не хоче здобувати знання то вона їх не здобуде ніде !!,

а рівень школи все ж значення має !! Ви ще вкажіть який ухил у навчальних програм школи повинен бути ! Особисто для мене найважливішим буде рівень англійської, так як вона зараз має найбільше практичне значення з поміж інших предметів. У мене знайомий закінчував першу. Його англійська була дуже хорошою !!

Опубліковано

Луцька гімназія №21! Можу сказати, що рівень освіти там майже найвищий у Луцьку. Взагалі на олімпіадах і турнірах Луцька найкращими були школи №21, №4, №14, Вол. ліцей. Це ті що я памятаю дуже добре. А краще допомоги батьків у навчанні дитині не замінить ніяка школа, спортивні секції або мала академія наук, на вибір. Але середовище і атмосфера класу мають значення.

Правильно сказано, напишіть що ваша дитина полюбляє?

Опубліковано

В 21 не навчався, але як чую по відгуках, то вони лише схвальні.

Навчався в 26 школі, в кінці 90х декілька років була найкращою школою міста, не знаю як визначали, але такий статус отримувала.

За моєї памяті 3 призери Всеукраїських олімпіад в одному році були з 26 школи (право - 1 місце, економіка - 1 місце, біологія - 3 місце). Що зараз твориться не знаю, але що школа, найбільша в області то факт))))

Опубліковано

Ну, про 21-шу школу чула й те, що рівень викладання там хороший, і те, що й побори (на ремонт, на подарунки вчителям, щомісячна неофіційна плата і т.п.) там теж немалі. Середньостатичним сім*ям там важкувато б довелось.

Опубліковано

Рейтинг за результатами ЗНО 2011-го року із 12-ти предметів всіх учбових закладів країни.

21 місце - Луцька гімназія №21 ім. Миколи Кравчука, Луцьк;

В рейтингу по ЗНО 2012 року гімназія №21 займає 12 місце

Опубліковано

Ну, про 21-шу школу чула й те, що рівень викладання там хороший, і те, що й побори (на ремонт, на подарунки вчителям, щомісячна неофіційна плата і т.п.) там теж немалі. Середньостатичним сім*ям там важкувато б довелось.

[/quo

В 4-тій теж саме плазми на клас ноубуки для викладачів Мене тішить одне моя малеча піде до школи років так через 5 Думаю апетити у викладачів зменьшаться ноубикі будуть в кожного викладача і плазми в кожному класі закупляться попередниками(батьками учнів) можливо я в цій благодійності участі брати небуду хоча мало віриться :0160:

Опубліковано

Думаю апетити у викладачів зменьшаться ноубикі будуть в кожного викладача і плазми в кожному класі закупляться попередниками(батьками учнів) можливо я в цій благодійності участі брати небуду хоча мало віриться :0160:

Не думаю... Техніка теж на місці не стоїть... Почнуть кривити носи на старі))) Колись скромніше було...

зменьшаться ноубикі

Ноубикі - це як заклик проти поганих людей))))

Опубліковано

1 школа!

Дуже хороші вчителі, немає майже поборів і приємна атмосфера навчального процесу.

Опубліковано

26 місце - Волинський ліцей-інтернат, Луцьк;

Судячи з того ж рейтингу, "натягнув" всі школи міста, крім 21.

Так що аби було бажання вчитись.

Опубліковано

Загальнообласні дані.

200-бальні результати ЗНО-2012

Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука

Волинський ліцей-інтернат

НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - гімназія" м. Горохів

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 м. Ковеля

Ковельська спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 3 ім. Лесі Українки 2 (1-укр.мова та література, 1-математика)

Луцький навчально-виховний комплекс № 26

НВК "Маневицька ЗОШ №2-гімназія ім. А. П. Бринського»

ЗОШ с. Холопичі Локачинського р-ну

ЗОШ с. Маяки Луцького р-ну

Луцька гімназія №18

Луцький навчально-виховний комплекс № 9

Луцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1

НВК "Нововолинська СШ №1-колегіум"

Нововолинська гімназія

20 кращих шкіл області за результатами ЗНО-2012

(неофіційний рейтинг)

Комунальний заклад "Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської

області"

Волинський ліцей-інтернат Волинської обласної ради

Комунальний заклад "Луцький навчально-виховний комплекс "Гімназія №14" Луцької міської ради

Волинської області"

Комунальний заклад "Луцька гімназія №18 Луцької міської ради Волинської області"

Ковельська міська гімназія Ковельської міської ради Волинської області

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Великий Курінь Любешівського району Волинської області

Нововолинський ліцей-інтернат Волинської обласної ради

Комунальний заклад "Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської

області"

Навчально-виховний комплекс "загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - гімназія" м. Горохів Волинської

області

Луцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Перемиль Горохівського району Волинської області

Володимир-Волинська гімназія Володимир-Волинської міської ради Волинської області

Навчально-виховний комплекс "Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 - колегіум

Нововолинської міської ради Волинської області"

Комунальний заклад "Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради"

Нововолинська гімназія Нововолинської міської ради Волинської області

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Облапи Ковельського району Волинської області

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Седлище Любешівського району Волинської області

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Риковичі Іваничівського району Волинської області

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня м. Берестечко Горохівського району Волинської області

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Щурин Рожищенського району Волинської області

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Мала Глуша Любешівського району Волинської області

Кращі школи за період 2009-2012

Протягом 3 років

Луцький НВК "Гімназія №14"

Ковельська міська гімназія

Нововолинський ліцей-інтернат

Волинської обласної ради

Луцька гімназія №4 імені Модеста

Левицького

НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня

- гімназія" м. Горохів

ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Перемиль

Горохівського району

Протягом 4 років

Волинський ліцей-інтернат

Волинської обласної ради

Луцька гімназія №21 імені Михайла

Кравчука

Нововолинський колегіум

Луцька гімназія №18

Джерело

Опубліковано

18-та школа - самА закінчила і син закінчив. Нормальний колектив з тривалими традиціями, прекрасним викладанням англійської мови і середніми (а в порівнянні з 21-ю школою низькими) внесками на шкільні потреби.

Діти - як всі: є і бідота, є і розпальцьовані сини-доньки заможних або багатих людей.

А викладачі, в основному, люблять дітей і мають високий рівень знань.

ІМХО

Опубліковано

Когда мы поступали в 18-ю в 5 класс, с нас потребовали сдать минимум: по языкам и математике. Если там и сейчаст такие строгости, то не только вам придется школу выбирать, а еще школа посмотрит, брать ли вас :)

Я не ориентируюсь по всем школам, но знаю, что я своего не сдала б в: 25, 26, 11, 7, 19, 13, 20, 24. И да, имеет значение профиль. Если вы хотите упор сделать на языки, то в лингвистическую. А если по физике, то нам рекомендовали 21-ю и лицей на Вышкове.

Опубліковано

Если там и сейчаст такие строгости, то не только вам придется школу выбирать, а еще школа посмотрит, брать ли вас :)

Рейтинг кращих за 3 роки шкіл області рулить. :D Вибір зроблений - ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Перемиль Горохівського району. Хтось знає за скільки можна там хату взять?

Опубліковано

Если там и сейчаст такие строгости, то не только вам придется школу выбирать, а еще школа посмотрит, брать ли вас :)

Рейтинг кращих за 3 роки шкіл області рулить. :D Вибір зроблений - ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Перемиль Горохівського району. Хтось знає за скільки можна там хату взять?

Іронія недоречна.

Рейтинг, якщо правильно розумію, зроблений на основі результатів ЗНО. Хоче хтось цього чи не хоче, але то сухі і об'єктивні цифри.

В Україні нараховується 20 тисяч шкіл.

І якщо школа в Перемилі за результатами тестування у 2012-му році, скажімо, по історії посідає 42-ге місце в Україні, а по українській мові - 658-ме, то це просто факт.

При цьому ніхто не каже, що Перемильська школа крутіша за, наприклад, мажорний Кловський ліцей, бо її випускники краще здали ЗНО по історії.

Якщо ж по різних предметах у тому ж Перемилі протягом трьох років добре здають ЗНО, то, мабуть, це не випадковість. А там працюють вчителі, які дають хороші знання. При загальному стані освіти в сільській місцевості, це похвально.

Це ж стосується і інших волинських сільських шкіл, які стабільно показують хороші результати у тестуванні.

Можна вбахкати купу грошей на влаштування дитини у престижний навчальний заклад, а її конкретні результати не відрізнятимуться від представника "села-де-не-знають-за-скільки-хату-взять"

P.S. Якщо глянути уважно презентацію, посилання на яку я наводив, то волинські діти показують дуже хороший рівень знань у ЗНО із всяких предметів.

• 7 місяців потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Рейтинг найкращих шкіл України від журналу "Фокус"

Журнал "Фокус" спільно з Телевізійною службою новин каналу 1+1 склав рейтинг 50 кращих шкіл України. При підготовці рейтингу було проаналізовано результати зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) більше 12 тис. загальноосвітніх навчальних закладів. Рейтинг шкіл публікується вдруге.

Цього року "Фокус" скоректував систему оцінки шкіл. Тепер місце школи в рейтингу залежить від кожного учня, а точніше від його результатів зовнішнього тестування. Так, чим більше учнів показали кращі результати з ключових предметів (української мови і літератури, історії України, математики, фізики, хімії, біології, географії та англійської мови), тим вище піднімається школа.

28 місце – Гуманітарна гімназія №1 ім. Пірогова, Луцьк;

29 місце – Луцька гімназія №21 ім. Михайла Кравчука, Луцьк;

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...