Перейти до змісту

А хто стояв за горілку та реберця у 2004?

gen552

Рекомендовані повідомлення

На самому майдані більшість стояли на шару, але вся фішка в тому що основна частина цієї більшості були студенти а також бомжики і алкашики. Там регулярно привозили курей гриль, безкоштовно поїли водкою, з макдональдса бургери носили, ті шо самі дешеві, та ще й спати в теплі палатки вкладали. Короче якби за ідею, бо чого б і не покричати безробітному студенту, коли ти ситий і п'яний.

Asbarik, мой вам совет, прочтите книгу Лины Костенко "Записки українського самашедшого".

Думаю, вы много чего нового для себя откроете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь

Пропоную роботу На ЧТ,ПТ,СБ,НД

12грн/год

1.Роздача листывок 4 год

2.Тримання прапора 5 год

3.тримання банера 5 год

ТЕЛ.0661714084 ВІТАЛІЙ

це по Волі 27 відкривається супермаркет електроніки??? "ельдорадо" "фокстрот" ????

фокстрот.в приміщенні друкарні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я была тогда в Киеве. За свой счет "стояла". Своими глазами видала, что таких, как я были тысячи. Это был мой первый и последний политический поступок. До сих пор вспоминаю, с теплотой и гордостью за нас, то, что там увидала. Больше ни-ни, потому, что это был уникальный случай. Уникальное стечение обстоятельств. Такого не повториться больше. Все просрали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asbarik, а де ти був підчас цих подій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які такі наколоті апельсини? нічо не чув такого. Писав про те що сам знаю, і що їли і пили мої друзі мої з гуртожитка які там регулярно завісали, на майдані. Від правди нікуди не дітись... Чи хтось може заперечити? Маємо те що маємо... хоча б миритись з цим навчіться

На самому майдані більшість стояли на шару, але вся фішка в тому що основна частина цієї більшості були студенти а також бомжики і алкашики. Там регулярно привозили курей гриль, безкоштовно поїли водкою, з макдональдса бургери носили, ті шо самі дешеві, та ще й спати в теплі палатки вкладали. Короче якби за ідею, бо чого б і не покричати безробітному студенту, коли ти ситий і п'яний.

З.І. Не хочу образити нікого, хто рельно стояв там за ідею, але Ви там були в меншості

жаль, що ти така опущена людина.

не знаю як ти, а ми всі вболівали за свого президента і за свою країну. і стояли там люди за надію і віру в краще, а не за халявні бутерброди, горілку і теплі намети. якшо для тебе все вимірюється халявою, то іди ПРам послужи. Там і наллють і накормлять, і навіть грошей дадуть.

Ти шо взагалі недалекий? Читати вмієш? В мене не було за мету когось ображати, і я нікого не образив. Мене на майдані взагалі не було, я старався в стороні від всього цього триматись, не підримував нікого. А якщо тобі важко визнавати те що було, і якщо далі свого носа ти нічого не бачиш, то стримуй трохи свої емоції, і надалі утримуйся від таких звернень до мене!!!

І взагалі це вже повний оффтоп. ТС ти вже вибачай

Гоніво?

Тому що сотні людей (киян) давали й де переночувати, й гуртожитки надавали людям з Майдану...

Ні, звичайно, знаходились БИКИ, тіпа тебе...

Давай,скажи що я брешу, що там не роздавалась їжа і напої, що там не було бомжів, що студенти не заробляли там грошей!,

Звичайно їм там потрібно було щось їсти. і їжу приносили кияни, і робились закупки та роздавались, як тобі здається НА ШАРУ. А я наприклад в Луцьку на театральній стояв, а в Київ слав гроші на рахунок, небагато правда, але долучився. І підприємці знаю скидались, хто грошима а хто продуктами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно, Asbarik, последний раз тебе объясню. У меня терпения, видать, больше, но не беспредельно.

Там да, были разные люди. Мы не слепые и не тупые, все видали своими глазами. Но таких, о которых ты пишешь, было не подавляющее количество. И на них мы клали там же и тогда же. Ты хочешь на них акцентироваться? Твое право, сри дальше.

Кроме халявщиков там были и "профессионалы", чего греха таить. Их без труда можно было отличить в общей массе. Почерневшие от бессонницы, мороза и спирта лица, сорванные голоса. Но именно благодаря их работе, при таких сложных и скользких обстоятельствах не сработала ни одна провокация и не пролилось ни капли крови. Это уникальный случай при таком стечении, такого народа.

Только тролль, а по простому - провокатор, или человек, который там не был, с промытыми мозгами, может так рассуждать, как ты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як називають їх старі люди ,,Тіхобздєї,, у 2004у як і завше тихо відсижувались в сторонці, потім шкодували, що не примкнули до Майдану, а тепер ,начеб то мають повний привід злорадствувати, і ще й хизуватись-ну я ж казав.

Їх життєва позиція здється їм самою практичною і самою незалежною.

Так і є, від них нічого не залежить, хіба якась кількість викидів у атмосферу та у соцмережу з приводу обхіхіканих шнурків до черевиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та це вже історія!

Так початок був. І був він платним! Я пам"ятаю як в нас один агітатор на підприємстві, на наступний день після виборів, одразу збирав людей в Київ. Пропонував 50грн/день! Через тиждень - два вже ніхто про 50 грн не питав, їхали так. Заяви на відгули писали колективні! Потім кільком навіть, як відрядження оплатили :) Їхали почергово, щоб не зупиняти виробничого процесу, приблизно кожен 8-10 працівник на 7 днів! Отак!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В перші дні, коли була загроза штурму і провокацій - бидлопатріотів видно не було.

Мій день народження справляли "насухо" під каву і канапки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толiк тиждень вiдпочивае, ще хто хоче ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я была тогда в Киеве. За свой счет "стояла". Своими глазами видала, что таких, как я были тысячи. Это был мой первый и последний политический поступок. До сих пор вспоминаю, с теплотой и гордостью за нас, то, что там увидала. Больше ни-ни, потому, что это был уникальный случай. Уникальное стечение обстоятельств. Такого не повториться больше. Все просрали

Не ми

04457120211.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи б і ні за які плати Майдан не набув такого розмаху, якби до нього не призвело систематичне нагинання народу.

Те саме спостерігається і тепер, і взагалі тема схожа на вивчення рівня реальних протестних настроїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте розділяти мухи і котлети.

По-перше, абсолютна більшість на майдані як у Києві, так і у інших містах стояли безкоштовно і за власною ініціативою.

По-друге, об'єктивно за такі стояння по ідеї могли бути серйозні проблеми побутового плану. Адже прогули навчання/роботи по закону не вітаються.

Тому навіть якщо припустити, що це було нібито платно, як стверджує топікстартер-НЕочевидець, то "горілка-реберця" не перекривала можливих втрат для людини, яка мала шанс вилетіти з роботи чи універу.

По-третє, були добровільні пожертви на Майдан різного плану. Як від бізнесменів, так і від звичайних людей. І харчі, і одяг, і предмети побуту. В тому числі і "горілка-реберця".

Але називати пожертви платою - це те саме, що звинувачувати, скажімо, сиріт у продажності. Адже їм також надходять пожертви...

І не вина людей, що вони використовували те, що для їхніх же життєвих потреб дарували інші.

"Майдани" були цілою системою, де потрібно було забезпечити нормальну життєдіяльність - харчування, проживання людей, зв'язок, охорону та інші подібні моменти.

Інша річ, що частина пожертв потім була роздерибанена окремими, нечистими на руку людьми. Це на їх совісті.

По-четверте, масова практика проплачених політичних акцій почалася не до, і не під час Майдану, а після нього.

Як не дивно, розпочали її самі ж помаранчеві лідери у ті роки, коли гризлися між собою за владу. Але це вже інша історія, до якої прості люди, що були під час Помаранчевої "революції", не причетні.

Загалом, проплачені мітинги дуже негативно вплинули на політичну культуру українців, вершиною вияву якої стали Помаранчеві події.

Якщо раніше багато людей виходили на вулиці просто так, то вже добрих 5 літ стандартним питанням є "А скільки за це платять?" :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ми

04457120211.jpg

Якраз таки ми.

Ніби відстоявши на майдані трохи часу можна змінити країну.

Якби так само протестували проти його безглуздих дій, як боролись

проти Проффесора, то може був би толк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ми

Та, ладно вам, все мы. Всегда нам кто-то виноват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Писав про те що сам знаю, і що їли і пили мої друзі мої з гуртожитка які там регулярно завісали, на майдані.

Ти не уточнив під якими прапорами стояли твої друзі ;)

Бо, в тому, іншому лагері, якраз і стояли за стопочку і закусочку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошу не пинати і ситльно не мінусовати :)

Я той час не їздив, бо мав інші політичні погляди! :(

Знаю що на той час платили багатьом і мені пропонували, після того, як не погодився за так поїхати, чи якби совість перевіряли. Чомусь це мені так запам"яталося

Підлило на той момент "вогню" ненависті до "помаранчевого руху" ще й те, що десь в той період в мене захворіла мати. Ми приїхали швидкою допомогою в міську лікарню, а там повно народу - "жертви революції ", які "патерпели" от "Гнєва" толпи.

А так як двері до кабінету чергового тоді не закривалися, то чекаючи в черзі на огляд чергового, слухали свідчення людей, які розповідали міліціонеру і лікарю, що і як з ними сталося:

Дехто розповідав, як окрилені ідеями революції "Агітатори" виходили з машин з помаранчевими стягами і просто били, а одного навіть пограбували (забрали мобільник і гаманець). Інших на вулиці обступила толпа.

Черга у відділені була чоловік зо 5, одного "раненого" привезли ППСніки і поклали на носилки.

Ми з матіррю прочекали у відділені близько 1,5 год і такого надивилися і наслухалися, що були враженні, при цьому кардинально змінили на той час політичні погляди.

Моя "помаранчева революція" почалася дещо пізніше і не менш радикально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У більшості було ... стадний інстинкт !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оффтоп.

Толiк тиждень вiдпочивае, ще хто хоче ?

А можно Толика простить?

Ведь, он был прав, как это не прискорбно. Иначе ведь не скажешь. И Толик не по делу не говорит обычно. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так, без жодних аруменів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну...

Как тут не материться!

Было. Да. Но не у большинства. Иначе б был более мрачный сюжет и развязка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підлило на той момент "вогню" неанависті до цього "руху" ще й те, що десь в той період в мене захворіла мати. Ми приїхали швидкою допомогою в міську лікарню, а там повно народу - "жертви революції ", які "патерпели" от "Гнєва" толпи. Одні хлопці таке розповідали, як "Агітатори" виходями з машин просто агресивно "агітувли" по зовнішній поверхні тіла в проміжку між биттям ногами, "що скоро все буде добре"! І я з хворою мамою чекав поки їх приймуть близько 1,5 год,

Після цього був просто лютий на цю "толпу". Хоча пізніше думаю що даремно.

Платили багатьом і мені пропонували, після того, як не погодився за так, чи якби совість перевіряли. Чомусь це мені так запам"яталося

Якщо можна то давай спочатку і так щоб тебе можна було зрозуміти ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поняла, почему они так настойчиво обсерают Майдан. Они завидуют. Да я сама себе завидую! Увидеть все это было большой удачей в моей жизни, как я теперь понимаю, с растояния.

Уточню, что я стояла не "за", я стояла "против". Те предводители, на чьей стороне мне тогда пришлось быть, мне были тоже далеко несимпатичны, особенно Юля со своей фальшивой косой. Мне были симпатичны те, с кем я стояла, люди. Там можно было увидеть в реальности разницу между "толпа" и "народ".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз таки ми.

Ніби відстоявши на майдані трохи часу можна змінити країну.

Можливо все-таки не ми?

Чому люди вийшли на майдан – відстояти своє право обирати керівника країни.

Цей керівник нам давав слово що бандитам тюрми, фабрики рабочім, сто кроків до людей, миздобули переможуть кровосісів.

Народ його резюме влаштувало, народ йому повірив, і народ вийшов на майдан захистити свій вибір

Ну от не може народ цілорічно стояти на майдані і вирішувати куди йти, і шо робити, треба вирощувати хліб, ростити, вчити, годувати дітей і так далі-далі. Для цього народ обирає собі гілку влади яка має те все рішати.

Правда народ отримав урок, що він ще сам якісно не змінився щоб народити того лідера який не унітази відливатиме з золота а служитиме країні.

пс: грузини теж доречі в той період відстояли на майдані, їм більше повезло, їх країна кардинально почала мінятись, поки вони не забули що боло до цього...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені найбільш огидний Ющенко, .ІВтілення найгірших та найслабших якостей українця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...