Перейти до змісту

А хто стояв за горілку та реберця у 2004?

gen552

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В 2004 на майданах сотні тисяч людей безкоштовно стояли. Не вмерли.))) Але 12грн/година - ценічна ціна. 30грн/година хоча б дайте.

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В 2004 на майданах сотні тисяч людей безкоштовно стояли. Не вмерли.))) Але 12грн/година - ценічна ціна. 30грн/година хоча б дайте.

Это кто бесплатно стоял-то?

Опубліковано

Сашуля, ти не прав. Таких були десятки тисяч

Опубліковано

Я она, т.е. могу быть не права)

Опубліковано

В 2004 на майданах сотні тисяч людей безкоштовно стояли. Не вмерли.)))

Тоді людей грів патріотизм який в той час зашклював і надія на краще.

Опубліковано

Объявлен конкурс в Москве на строительство супермаркета. Ищут подрядчиков. Ну-с, сидит управляющий и выслушивает предложения. Первым заходит турок.

- Вы ознакомились с проектом?

- Да.

- И за какую сумму готовы построить?

- За 1 млн. долларов

- Хорошо, спасибо, мы рассмотрим ваше предложение.

Затем заходит немец:

- Назовите вашу цену за строительство.

- 2 млн. долларов!

- А почему так много?

- Качество исполнения плюс сроки!

Заходит русский:

- За какую цену вы готовы построить?

- 3 млн. долларов!

- А почему так много-то!?

- Ну как почему. 1 миллион мне, 1 миллион – тебе, и за 1 миллион турки построят…

Опубліковано

Я наприклад, хоча це тоді було причиною втікти з уроків, причому вчителі самі агітували...

Опубліковано

Я она, т.е. могу быть не права)

Вибачаюсь... (На жаль профіль не вказує на стать...) А зайчики з "Мяу-..." ще ні про що не говорять :_04:

Правильно було б написати : "Ви не праві..."

Опубліковано

Я наприклад, хоча це тоді було причиною втікти з уроків, причому вчителі самі агітували...

Сразу прошу в ТС извинить меня за оффтоп, но оплатой всего этого была надежда, она каждый новый день платила, согревала и заставляла верить и это единственный случай в истории Нашего независимого государства.

Опубліковано

На самому майдані більшість стояли на шару, але вся фішка в тому що основна частина цієї більшості були студенти а також бомжики і алкашики. Там регулярно привозили курей гриль, безкоштовно поїли водкою, з макдональдса бургери носили, ті шо самі дешеві, та ще й спати в теплі палатки вкладали. Короче якби за ідею, бо чого б і не покричати безробітному студенту, коли ти ситий і п'яний.

З.І. Не хочу образити нікого, хто рельно стояв там за ідею, але Ви там були в меншості

Опубліковано

На базарі тьоті за 30 грн весь день стоять, щоб ви знали.

да шо ви гаварітє!

нашо оце бредні травити?)

Опубліковано

95%

На самому майдані більшість стояли на шару, але вся фішка в тому що основна частина цієї більшості були студенти а також бомжики і алкашики. Там регулярно привозили курей гриль, безкоштовно поїли водкою, з макдональдса бургери носили, ті шо самі дешеві, та ще й спати в теплі палатки вкладали. Короче якби за ідею, бо чого б і не покричати безробітному студенту, коли ти ситий і п'яний.

З.І. Не хочу образити нікого, хто рельно стояв там за ідею, але Ви там були в меншості

Чого промовчав за наколоті апельсини?

Опубліковано

жаль, що ти така опущена людина.

не знаю як ти, а ми всі вболівали за свого президента і за свою країну. і стояли там люди за надію і віру в краще, а не за халявні бутерброди, горілку і теплі намети. якшо для тебе все вимірюється халявою, то іди ПРам послужи. Там і наллють і накормлять, і навіть грошей дадуть.

Опубліковано

Які такі наколоті апельсини? нічо не чув такого. Писав про те що сам знаю, і що їли і пили мої друзі мої з гуртожитка які там регулярно завісали, на майдані. Від правди нікуди не дітись... Чи хтось може заперечити? Маємо те що маємо... хоча б миритись з цим навчіться

жаль, що ти така опущена людина.

не знаю як ти, а ми всі вболівали за свого президента і за свою країну. і стояли там люди за надію і віру в краще, а не за халявні бутерброди, горілку і теплі намети. якшо для тебе все вимірюється халявою, то іди ПРам послужи. Там і наллють і накормлять, і навіть грошей дадуть.

Ти шо взагалі недалекий? Читати вмієш? В мене не було за мету когось ображати, і я нікого не образив. Мене на майдані взагалі не було, я старався в стороні від всього цього триматись, не підримував нікого. А якщо тобі важко визнавати те що було, і якщо далі свого носа ти нічого не бачиш, то стримуй трохи свої емоції, і надалі утримуйся від таких звернень до мене!!!

І взагалі це вже повний оффтоп. ТС ти вже вибачай

Опубліковано

Я стояв, і шо? :g05:

Соррі, що втручаюсь...

Я мав можливість приймати участь в багатьох подібних подіях, починаючи з 1989 року..

...

Бажаю кожному пережити багато з подібних моментів (кожному своїх).... ab4035bfb680351e117ed63a82033f7b.gif

Опубліковано

Пропоную роботу На ЧТ,ПТ,СБ,НД

12грн/год

1.Роздача листывок 4 год

2.Тримання прапора 5 год

3.тримання банера 5 год

ТЕЛ.0661714084 ВІТАЛІЙ

це по Волі 27 відкривається супермаркет електроніки??? "ельдорадо" "фокстрот" ????

Опубліковано

Эххх, такую страну просрали. Через таких як Asbarik.

Ще Шевченко писав:

За шмат гнилої ковбаси

У вас хоч матір попроси,

То оддасте.

Опубліковано

На самому майдані більшість стояли на шару, але вся фішка в тому що основна частина цієї більшості були студенти а також бомжики і алкашики...

ну ти прям очевидець

Мене на майдані взагалі не було

Багато вражень втратив ;)

Опубліковано

На самому майдані більшість стояли на шару, але вся фішка в тому що основна частина цієї більшості були студенти а також бомжики і алкашики...

ну ти прям очевидець

Мене на майдані взагалі не було

Багато вражень втратив ;)

ні! він нічого не втратив....

Бо що він мав втратити?

(ні клею, ні "апельсинів" і т.п. там не було)

Хіба спеціально шукати...

Але то було, є, й буде завжди....Хтось пече пиріжки з маком, а хтось ті "пиріжки" курить..

Опубліковано

Шкода дівчини. Так "мозги прополоскали" ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...