Перейти до змісту

Де маршрутка?

SG008

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 319
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

то так я й сам поняв, я хочу знати де вони по місту їдуть (ті шо мені треба)

В мене спізнюється на секунд 10 - 15

Опубліковано

Тільки що перевіряв: дивлюсь по схемі - маршрутка №11, держ номер... рухається по моїй вулиці.

Виглядую у вікно - точно, повзе, вона!

Опубліковано

Странно, а что 9а у нас одна в городе ездит?

мабуть лише вона одна GPS-ом обладнана

ЗІ. а під номером 100 чомусь "зашифрована" 31-ша маршрутка

Опубліковано

пригледівся до луцьких маршруток — у багатьох смартфони (GPS) вимкнені. дуже прикро, адже вгрохали туєву хучу бабла, а до пуття систему не довели.

Опубліковано

А мобильная версия есть, которая корректно отображается? Пока на остановке стоишь, чтобы глянуть, стоит вообще ждать и как долго, или проще доехать первой попавшейся? Те, кто ездит 18-кой меня поймут :)

Опубліковано

пригледівся до луцьких маршруток — у багатьох смартфони (GPS) вимкнені...

:) це куди ти приглядався? ;) і які смартфони? :)
Опубліковано

нема 15-ки.... і 12 не наблюдаю..

:) та там взагалі мало є. Не хочуть власники маршрутів світити свої гаманці :)
Опубліковано

jack74, поглянь на приборну панель більшості маршруток. ти помітиш закріплений в металеву рамку на пару шурупів звичайний дешевий смарт. по боках підключена ЮСБ зарядка і аудіороз'єм, через який софтина кричить в салон маршрутки яка наступна зупинка.

увімкнений апарат має білий фон на екрані з поточним часом, часом контрольних точок, різницею часу (відстає, випереджає) і ще там шось…

наприклад в 47-мих ці штуки є, але вимкнені. відповідно на карті інфи немає. при нагоді тре якось написати лист в міськраду чи перевізнику, щоб дав коментар, чому система не працює.

Опубліковано

може вони підключені до іншого оператора, чи може однією з умов є нерозголошення перебування маршрутки!

Бо котаючись на 28, 4 і 12 маршрутах неодноразово помічав ці "дивні" пристрої, які навіть щось там показували, а на карті їх не видно.

на андроїді з процом 1,2 жахливо тормозить, то в мене так чи у всіх?

Опубліковано

Цікаво, що то за маршрут 100?

Це маршрутки які підключені до системи але наряд для яких ще не було присвоєно. Тобто перевізник не надав інформації про Маршрут-Графік по якому має рухатись дана машина.

Опубліковано

jack74, поглянь на приборну панель більшості маршруток. ти помітиш закріплений в металеву рамку на пару шурупів звичайний дешевий смарт. по боках підключена ЮСБ зарядка і аудіороз'єм, через який софтина кричить в салон маршрутки яка наступна зупинка.

увімкнений апарат має білий фон на екрані з поточним часом, часом контрольних точок, різницею часу (відстає, випереджає) і ще там шось…

наприклад в 47-мих ці штуки є, але вимкнені. відповідно на карті інфи немає. при нагоді тре якось написати лист в міськраду чи перевізнику, щоб дав коментар, чому система не працює.

я, значить не помічав.

Хоча для відображення місцезнаходження маршрутки ніякого смартфона їй не потрібно, достатньо тільки GPS-трекера (невеличкий блочок, котрий може знаходитись будь де під панеллю, який збирає інфу про координату і передає її через GSM-зв'язок в "центр").

А ці "планшети PC", швидше за все, задумувались для оголошення зупинок, інформування водія про дотримання графіку, і таке інше, і, певно, мали підключатись до того ж GPS-трекера, тобто брати з нього інформацію про координати...

Я до того, що те, що той "смартфон" вимкнений, зовсім може не означати, що маршрутка не відслідковується.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...