Перейти до змісту

Куплю земельну ділянку на Липинському масиві.

3411055

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вулиця Крушельницької, 10 соток, поруч побудовані сусіди,в них газ та світло, дорога вимощена щебенем, до Глобуса йти 10 хв пішки.

Опубліковано

вулиця Крушельницької, 10 соток, поруч побудовані сусіди,в них газ та світло, дорога вимощена щебенем, до Глобуса йти 10 хв пішки.

15 тис у.о.? це якшо документи всі є...

Опубліковано

Дякую, але краевид не ахті.

Пропонуйте далі...

Опубліковано

Є 10 соток між шиномонтажем на Теремнівській та "Коста-Брава", комунікації поруч. Просили 30 тисяч.

Тел. власниці - 067-156-76-61

Десь отут -

post-5266-0-10456000-1358320938_thumb.jp

Опубліковано

Є 10 соток між шиномонтажем на Теремнівській та "Коста-Брава", комунікації поруч. Просили 30 тисяч.

Десь отут -

Вельме вдячний, завтра перетелефоную.

Опубліковано

Десь отут -

Телефон не відповідае або позазоною.

Опубліковано

Десь отут -

Телефон не відповідае або позазоною.

Дивно... У мене з"єднується....

Спробуйте ще 050-207-29-72

• 2 тижня потому...
Опубліковано

І чим вже ця не подобається?

Опубліковано

І чим вже ця не подобається?

Я думаю що покупець вибирае, і не зобовязаний, Вам Шановний, відчитуватись що йому подобаеться, а що ні.

З Повагою.

Опубліковано

Вибачте будьласка, щоб вибирати в даному районі, думаю Вам прийдеться підняти бюджет до 50 т.

Відповів в приват.

Підніму бюджет до 35.

Опубліковано

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...