Перейти до змісту

А Ви би хотіли жити в Києві?

Panterka22

А Ви би хотіли жити в Києві?   

182 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
полюбила в первый же день как сюда приехала

Звідки приїхала?

Отовсюду))Папа был военным, где только не жили...и в Германии и в Белоруссии, даже в Любешове!!!!А сюда приехала в 3 классе, никогда не забуду Луцк таким как я его увидела тогда, первая улица, что мне показали родители, они тут жили год без меня, была Пугачева, не знаю как она сейчас называется))) и Винниченка...очень понравились...эх, ностальгия....город сейчас совсем другой, не хуже, просто другой)

Ну, а чтобы совсем не оффтопить, то...в Киеве, конечно, больше возможностей...и атмосфера у него....что бы тут не говорили, все лучше чем в той же Москве...не так он страшен, как тут описывают, есть города миллионники и похуже)

Опубліковано

категорично не хотiв би жити в Киевi, темп життя надто швидкий. Чомусь здается, що не дивлячись на бiльшi культурнi можливостi, життя там пролiтае набагато швидше та непомiтнiше для середньостатичного украiнця

Опубліковано

Ні прожив у Києві 2 місяці і за той час зрозумів що цей муравєйнік не для мене. Все занадто швидко і не вистачає часу на особисте життя. Занадто багато часу в дорозі....

Опубліковано

Нізащо не хотів би жити в Києві чи будь-якому іншом місті. Я навіть з будинку свого нікуди не хочу переїжджати.

Колись, правда, був малий-дурний, хотів жити у Львові. Але ні. Шумно, людно, дорого... Мені, соціопату і інтроверту, це не підходить :)

Якось так.

best-mp3.ru_anzhelika_varum_-_gorodok.mp3

• 2 місяця потому...
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

Хотіла б. Раз в пів року буваю в Києві протягом трьох тижнів. Враховуючи темп міста і час на добирання до місця призначення, раціональніше планую свій день і набагато більше всього встигаю зробити + можливість відвідувати концерти, виставки і т.д., аби було бажання. А от розмірена атмосфера Луцька заганяє мене в стан желе і ліні :0160:

Опубліковано

Ні... Луцьк краще місто. Багато з моїх знайомих та колег, кого по роботі направляли до нас, тут і залишились,і кажуть що в Луцьку краще...

Опубліковано

Навчався 5 років в Києві і жив в гуртожитку. Пробувши кілька років в Луцьку, все-таки хочеться назад в Київ, бо там якось цікавіше і жвавіше життя

Опубліковано

Навчався 5 років в Києві і жив в гуртожитку. Пробувши кілька років в Луцьку, все-таки хочеться назад в Київ, бо там якось цікавіше і жвавіше життя

То Ви все-таки напевно більше скучаєте за гуртожитком та студентським життям :_08:

Опубліковано

То Ви все-таки напевно більше скучаєте за гуртожитком та студентським життям :_08:

Та тут взагалі більшість плутає туризм і еміграцію. :)

Опубліковано

в Києві жити за умов:

1) шо в мене робота стабільна і високооплачувальна (Для Кийова хай 20 000-30000грн на місяць) або

2) наявність житла біля роботи (ближче до центральної частини міста адже там переважно всі роблять дай добиратися бистріше) тоді зп хватить і 10 000 - 15 000

П.С. для "любителей попи... ть" прошу звернути Вашу увагу на назву Теми яка звучить :"А Ви би хотіли ЖИТИ в Києві? " головне слово ЖИТИ, не виживати за 5000 грн на зйомних квартирах, не проживати в гуртожитку, а ЖИТИ!

При такому фінансовому ставоищі як зараз в мене в Луцьку, в Києві не хочу жити! дай місто мені не подобається!

Взагалі переїхав би жити в такі як Ківерці де своя хатинка (20-30 сотих землі), природа, газ, якщо треба 15-20 хв і ти в Луцьку! Красота!

А Київ ні не для мене!

Опубліковано

HelloBoy, а ти хоч пару днів був у Києві? Бо в мене смутні сомненія(по твоїй фразі, що переважно всі працюють в центрі Києва) ти там ні разу не був. Або проїжав у поєзді мімо

Опубліковано
HelloBoy, а ти хоч пару днів був у Києві? Бо в мене смутні сомненія(по твоїй фразі, що переважно всі працюють в центрі Києва) ти там ні разу не був. Або проїжав у поєзді мімо

Центр "Панятія растяжімое" еслі ти не поняв! - це виражаючись Вашими словами!

в Київ катаюсь майже щомісяця (сестра там вже 6 років проживає)

П.С. свої сомненія можеш засунути собі чим поглубже і провернути раз так 20 можливо де тебе дійде шо до незнайомої людини нада говорить на Ви!

Опубліковано

в Києві тяжкий воздух, водою з під крану не можливо навіть зуби чистити(це я про квартиру в центрі) Більше місто - більше злочинності, але і більше можливостей реалізації, робота, корисне дозвілля. Добре, гарне місто, але місто на любителя.

Опубліковано

Тема живе і процвітає :) Зроблю ще один допис.

Зразу ж скажу, що все наступне - це мої особисті враження. "На вкус и цвет фломастеры разные".

У менших містах люди якісь добріші та більш привітні, не такі загнані. Вони не так поспішають, в місті менший рівень шуму, менше нервів :)

Але мегаполіси пропонують своє, в першу чергу інший рівень зарплати. Часто це визначально. І в цій погоні часто вже не бачиш краси того мегаполіса. Тижнями можеш просто не бувати в центрі, куди треба годину-півтори добиратися і в якому, зазвичай, зосереджені гарні місця.

За останніх півтора роки жив і був у наступних містах з населенням більше 1 млн.:

3,5 місяці - Київ

2 місяці - Дзянгмень (4,5 млн.)

Від 1 до 5 днів - Шанхай (23 млн.), Суджоу (10 млн.), Гуанчжоу (13 млн.), Шенжень (10 млн.), Мюнхен (1,5 млн.)

З малих міст: Луцьк - місяців 6 мабуть вийшло, Сібіу/Румунія (близько 100 тис.) - 1 місяць, Бітола/Македонія (близько 100 тис.) - 1 місяць, Піньху/Китай (близько 500 тис.) - 3 иісяці, Абенсберг/Німеччина (близько 13 тис.) - півмісяця.

Коли подорожуєш, їздиш у відрядження, то цікавіше в більшому місті. Коли живеш постійно - краще в місті з населенням тисяч 100-300. А якесь заняття завжди можна знайти і тут - треба подумати, чим подобається займатись, і зробити крок до цього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...