Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я можу відновити те що ти писав, і як це було написане. Окрім емоцій жодного слова по темі. І ніякого конструктиву.

Опубліковано

звісно я мало шарю но кину своїх 5 копійок)

"купив АМД задоволений на всі 100. не голосний тихий навіть на стоковому кулері, шоб грівся не бачив навіть на самих самих іграх. тимпаче поки інтегровата відеокарта працює швидко. "

я думаю буде коректно розділити по ціні так як АМд набагато дешевші.

Опубліковано

а я за інтел.

в мене завжди був інтел після дюрона (в 2002році)

граю вбф3 - ніразу не виникало проблем на відміну від товариша (він програміст і в компах таки шарить) в якого амд

то повісне, то чорний екран

Опубліковано

Не згоден. Дешевші, і відповідно, менш продуктивніші.

Язавжди інтелом користувався. Може звик, а може і справді упереджене ставлення до АМД. Не знаю.

Опубліковано

У кожного буде своя суб'єктивна думка.

Спір "AMD чи Intel" такий же, як і "Canon чи Nikon", "Pepsi чи Coca" і т.д.

Кожен процесор має свої плюси, і свої мінуси. Не лише виходячи із заявлених виробником характеристик.

Читайте форуми, огляди, відгуки, тести.

Якщо знаєте трошки англійську, то раджу почитати і там. Зокрема, на Amazon біля більшості товарів стоїть рейтинг користувачів разом з їх відгуками про нього.

І формуйте свою власну думку.

Також бажано, щоби Ви знали, для чого саме Вам цей процесор.

Особисто я, коли вибирав кілька місяців тому новий комп, так і не наважився взяти FX. Натомість взяв старий-добрий Phenom X4 965.

Якби у мене був вибір fx-8320 чи i5-3470, я би вибрав Інтел

Опубліковано

Теж купив 3470 . Довго вибирав між ним і Бульдозером , читав , порівнював . Що брати , було байдуже , материнку міняти в будь-якому випадку .

Прийшов до висновку , що Бульдозери повне г. , Трініті теж мене не влаштували і купив і5 . Комп для дому , ігри , фільми і т.п. І системник вийшов дуже тихий і прохолодний

Опубліковано

[offtop]

на одному не столь оттдальоному ресурсі адмін абсолютно тотожну тему хлопнув одразу на першому пості

то команді форума для роздумів

було б добре бачити назву даної теми аналогічно до сусідньої

http://board.lutsk.u...00-chi-i3-3220/

( FX 4300 чи i3-3220? )

[/offtop]

Опубліковано

Язавжди інтелом користувався. Може звик, а може і справді упереджене ставлення до АМД. Не знаю.

думаю слово "бюджетні" саме підходяще слово. маєш багато грошей купуй інтел мало грошей купуй АМД і не пожалієш

Опубліковано

маєш багато грошей купуй інтел мало грошей купуй АМД і не пожалієш

в часи Athlon\Duron можливо це було актуально, зараз імхо співвідношення ціна\швидкодія в обох виробників практично "вирівнялось"

Опубліковано

Інтел кращий але на порядок дорощий

Особисто не один рік користююсь АМД повністю задоволений

Найповільніша частина сис блока це вінт як не крути ---- ССД і навіть самий простий проц набагато цікавіше себе веде ніж i3 з хардом

треба правильно укомплектувати зборку і налаштувати ось і все

І ще задачі для чого комп треба подумати про можливості модернізаціїїї

Опубліковано

в свій час брав інтел якраз за його прохолодність. У інтела швидше мамка згорить, аніж сам проц! У новіших моделях (десь уже починаючи із Целерон Д) - захист від перегріву був. Сам процих йшов у захист і вимикався, щоб не згоріти!

Не знаю, як зараз із цим у АМД.

Я обирав проц потужний (на той час і свої гроші) я "бавлюся" кодуванням відео. Блурей в - 1080р - 720р. І т.д.

Люблю розколупати БДріп - вийняти відеоряд - перезібрати... тут головне швидкість вінта. А от кодування відео - БД в БДріп - ПРОЦ! вижирає 100% усіх 4-х ядер. (забув додати - в мене і5 2500К не розігнаний зі стоковим кулером).

Крім того ті амд.... зі своїми Б .. БЕ.. поки роздуплишся який проц на яку мамку підійде... фтопку.

Опубліковано

маєш багато грошей купуй інтел мало грошей купуй АМД і не пожалієш

в часи Athlon\Duron можливо це було актуально, зараз імхо співвідношення ціна\швидкодія в обох виробників практично "вирівнялось"

ну як сказати. порівнюючи ціни на розетці так взагалі нормальний проц АМД(4 яйковий) біля 1. тис грн. а і5 так біля 1,5. різниця не маленька

Опубліковано

різниця не маленька

а тепер подивися порівняльні тести... деякі моделі АМД із 8-МИ!!! ядрами нервово сруть перед 4-ядерними Інтелами.

Мені оці панти із 6-8-ядер в АМД - нагадує китайські мобільники із 3-4-Сім-картами! Типу є. А нахєра?

Опубліковано

Особисто завжди надавав перевагу Intel. Хоча траплялось купувати і дещо з АМД (не для дому, більше по роботі).

Чому Intel? - Не хочеться виясняти відносини в цьому питанні "релігії". Тому відповім просто - так історично склалось. :)

p.s. IMHO, варто було б причіпити до такої теми голосувалку. Просто так - цікаво якими були б результати . :)

Опубліковано

Дякую за відгуки і вибачте за 2 теми...просто поки вибирав бюджет троха зріс....тепер вирішив буду брати i5-3470 і надіюсь буде мені "Щастя")))

Опубліковано

Тільки материнку бери на чіпсеті Н77 , Z77 в принципі не потрібен для цього проца, та й дорогий .

Можна також взяти на В75 , але Н77 дещо кращий , та й ціна несуттєво відрізняється

Опубліковано

в мене все з точнiстю до навпаки :) Тим бiльше я люблю бiльш меньш топовi комплектацii , а в iнтела самi топовi проци вартують майже як весь системник топовий вiд амд

Опубліковано

На те вона й конкуренція, щоб усі були задоволенні.

Хоч пакуй один процесор в дві різні коробки AMD чи Intel, а спорів все одно не уникнути, що "мій проц краще"! ;)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Може кому буде цікаво....купив і5-3470...спочатку була проблема грівся до 58....передивився і поміняв засохшу термопасту на боксовому куллері тепер в простої до 40 градусів. Дуже радий свому вибору бо навантажити біш як на 43% ше не вдалось. Дякую всім за поради)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...