Перейти до змісту

Де можна зремонтувати iPhone?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні бордівці, підкажіть будь ласка де можна зремонтувати iPhone 4. Перестав працювати динамік (не чути, що говорять). І також цікавить скільки ремонт займе часу і скільки це буде коштувати?

Дякую.

Опубліковано

навпроти юридичного корпусу ВНУ (СЄНУ) - Ремонт Iphone. Ціна буде десь до 200грн. За день-два, зроблять ;)

Опубліковано

Дякую, але вроді розрулилось, був програмний глюк, після перезагрузки все Ок. Але дякую за інфу буду знати куди звертатись.

Опубліковано

навпроти юридичного корпусу ВНУ (СЄНУ) - Ремонт Iphone. Ціна буде десь до 200грн. За день-два, зроблять ;)

Я б туди не ніс. Колись мені там SE не змогли поремонтувати, хоча носив декілька разів. Однак може то поломка якась складна була...

Опубліковано

Носил туда несколько iPhone 4 с отвалившимися аудиочипами, сделали на отлично. Рекомендую.

Опубліковано

Там майстер з КРИВИМИ РУКАМИ!!!!
Опубліковано

Носил туда несколько iPhone 4 с отвалившимися аудиочипами, сделали на отлично.

бумажку под чип подложили?

Опубліковано

Я б туди не ніс. Колись мені там SE не змогли поремонтувати, хоча носив декілька разів. Однак може то поломка якась складна була...

Там майстер з КРИВИМИ РУКАМИ!!!!

згідний з вами панове)

але в Луцьку більше не знаю де можна зремонтувати айфон, айпод...програмно можу зробити все сам.. а от влазити всередину бажання немає...

з мого гіркого досвіду у них це - ремонт айфон 3гс...після ремонту виявив тріщину біля болтів, і носив ще 2 рази з різними "недоработками"

але вибору немає

Опубліковано

згідний з вами панове)

але в Луцьку більше не знаю де можна зремонтувати айфон, айпод...програмно можу зробити все сам.. а от влазити всередину бажання немає...

з мого гіркого досвіду у них це - ремонт айфон 3гс...після ремонту виявив тріщину біля болтів, і носив ще 2 рази з різними "недоработками"

але вибору немає

Таке враження, що ти з іншого Луцька. У нас дуже багато гарних майстрів!

Опубліковано

Цікавить заміна задньої кришки. Хочу поставити максимально якісну копію (до 400 грн) - до кого варто звернутись?

Опубліковано

згідний з вами панове)

але вибору немає

Таке враження, що ти з іншого Луцька. У нас дуже багато гарних майстрів!

порадь

Опубліковано

Носил туда несколько iPhone 4 с отвалившимися аудиочипами, сделали на отлично.

бумажку под чип подложили?

На трех перекатывал а на одном менял с донора.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...