Перейти до змісту

Хто скільки заробляє?

Opiumni

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Таким доплачують що б вийти на суму 1134 гр. (мінімалка), якщо працює на повну ставку ... Хоча. якщо врахувати податки, то мабуть 900 і виходить :)

• Відповідей 786
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Хочу сказати, що незалежно хто де працює, повинен отримувати нормальну зарплату, чи то самий держслужбовець, а тим більше лікар, вчитель та ін. спеціальності. Це просто в нашій державі по дурному поставлено це питання. Народний депутат, який може не приходити на роботу і нічого, отримує нормальну зарплату і всі блага, а інші прості держслужбовці, лікарі, вчителі та ін. отримують копійки

Таким доплачують що б вийти на суму 1134 гр. (мінімалка), якщо працює на повну ставку ... Хоча. якщо врахувати податки, то мабуть 900 і виходить :)

Так і є

• +1 2
Опубліковано

держава у нас якась така....

закордоном (Європа, Америка) людина маючи будь яку стабільну роботу (навіть прибиральником), може собі дозволити все найнеобхідніше для нормального життя: оренда житла, авто в кредит, якісний відпочинок, не говорячи вже про гарне харчування...

а в нас це вже вважається людина із доходом вище середнього...

несправедливо...

• +1 4
Опубліковано
закордоном (Європа, Америка) ....... (навіть прибиральником).....

Більшість за кордоном на таких роботах емігранти, а місцеві жителі не підуть на таку роботу - будуть сидіти на соціальних допомогах, а держава ще й квартплату оплачувати буде, а машину і квартиру нормальну вони собі дозволити не можуть. Перш ніж робить такий висновок треба побувать за кордоном як мінімум не в якості туриста. Остані пару років я майже третину часу в році провожу за кордоном і тому бачу і знаю як живуть там люди, і зробив висновки для себе що краще жить у нас, але заробляти так як у них.

ПиСи:

Один мужик из рая по турпутёвке поехал на пару недель в ад.

Прилетает — девочки, застолье, музыка, песни-пляски, в общем веселуха по полной.

Оттянулся мужик и захотел в ад на постоянное место жительства.

Вернулся домой в рай и давай свою мечту в жизнь воплощать.

Бегал по инстанциям, собирал справки-документы, выстаивал очереди, давал взятки…

Добился своего — получил визу в ад. Собрал вещички и туда…

Прилетает… Открываются двери.

Черти его хватают и на костёр.

Поджарили на костре и давай с него шкуру сдирать.

Потом бить, голодом морить, непосильные работы выполнять и так далее и тому подобное и по кругу…

Мужик в шоке.

В абсолютных непонятках из последних сил вопрошает: "Ну как так? Ну я же здесь был! Ну всё же совсем по другому было!? Ну как так то??? Ну почему???"

А черти ему спокойно так отвечают: «А потому что не надо путать туризм с эмиграцией!»…

• +1 4
Опубліковано

Остані пару років я майже третину часу в році провожу за кордоном і тому бачу і знаю як живуть там люди, і зробив висновки для себе що краще жить у нас, але заробляти так як у них.

А от мені згадався не довгий бородатий анекдот, а одне українське прислів'я: "Де народився - там і пригодився"

Опубліковано

Мне очень нравится вопрос, которые задают работодатели : -«А скока Вы хотели бы зарабатывать?»

Подщитаем.

- Комуналка в среднем – 500 грн

- телефон домашний – 30 грн.

-телефон моб. МТС (2 человека)- 80грн.

- садик на двох детей – 400 грн.

- 1 спортивня детская секция – 70 грн.

- автомобильная стоянка – 170 грн.

- дорога на роботу одному человеку мин.- 100 грн.

Итого получаем 1350 грн. Тут нет даже расходов на питание.

• +1 2
Опубліковано

Неправильно рахуєш, добав зарплату другої половини, на неї одягайся і харчуйся. І взагалі більшість працюючого народу у рабстві у свого роботодавця, зарплат хватає щоб протянути від зарплати до авансу і від авансу до зарплати.

• +1 3
Опубліковано

Більшість за кордоном на таких роботах емігранти, а місцеві жителі не підуть на таку роботу - будуть сидіти на соціальних допомогах, а держава ще й квартплату оплачувати буде, а машину і квартиру нормальну вони собі дозволити не можуть.

Дозволю з цим не погодитись. В мене живуть родичі за кордоном, то кажуть, що за місцевими жителями взагалі не можна знайти ніякої роботи. А квартира і машина для них взагалі норма, без машини там немає життя (особливо в Америці)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Добре там, де нас нема. А взагалі, життя за кордоном і заробляння там грошей - не вихід. Кому ми там треба?

Жити на наші зарплати можна... правда, недовго :)

Змінено користувачем Микола Тарасенко
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано

Більшість за кордоном на таких роботах емігранти, а місцеві жителі не підуть на таку роботу - будуть сидіти на соціальних допомогах, а держава ще й квартплату оплачувати буде, а машину і квартиру нормальну вони собі дозволити не можуть.

Дозволю з цим не погодитись. В мене живуть родичі за кордоном, то кажуть, що за місцевими жителями взагалі не можна знайти ніякої роботи. А квартира і машина для них взагалі норма, без машини там немає життя (особливо в Америці)

Уважно перечитайте моє повідомлення.

Опубліковано

А взагалі, життя за кордоном і заробляння там грошей - не вихід.

І я про те ж. Відверто кажучи, жити за кордоном не хочу, на відпочинок покатався б з задоволенням, а щоб постійно там бути то ні.

Згадується вислів: "Ми живено у багатій країні, але у бідній державі", не правильний у нас перерозподіл бабла, у Південній Кореї найбагатша людина націх 8 млрд. дол статок, пацан в порівнянні з Ренатом, і заробила родина корейця їх не за 10 років.

І ще згадується: "Щоб ти жив на одну зарплату", тим хто живе на одну зарплату (нема села, дачі, батьків, дідусів та бабусь) можу лише поспівчувати, всетаки родинні та дружні відносини ще щось у нас важать в Україні.

Радіємо, що ще на когось можемо розраховувати, за кордоном в більшості (звертаю увагу, що в більшості) дикий капіталізм, 18 років - копня під зад і йди заробляй собі на життя.

Ну ще ж і ліваки всякі на роботі можуть бути (у мене нажаль ні)))).

• +1 2
Опубліковано

Згоден. Тільки от про 18 років і копняка під зад - то, певно, таки правильно. Моє імхо, звісно.

Людину з молоості вчать тому, що якщо ти хочеш щось мати - маєш на це заробити САМ. Різниця в тому, що за кордоном дають молодим людям заробити, беруть на роботу і т.д., а в нас як? Не підмажеш - не поїдеш. Вчителем навіть влаштуватись проблематично. Дурнувата приказка і в цьому плані - дурнуватий менталітет.

Хоча хтозна чи так воно насправді і чи справді за кордоном молодь так само легко знаходить роботу і будує власне життя фактично з нуля.

З.І. Пардон за офтоп.

Опубліковано

Прочитав все вищенаписане, навіть незнаю що сказати.

Хтось там питав про про поради студентам/абітурієнтам? Моя порада така: не тратьте час на вищу освіту а ідіть на робітничі спеціальності.

Говорили про вчителів. реальна ситуація така: в порівнянні з радянськими часами зараз вчитель змішаний з гівном і не видно шо де. Він завжди у всьому винен. він не має ніяких прав. Він ніхто. Це треба розуміти перед тим як іти на таку роботу. Я нажаль не розумів. Ще одна порада студ/абіт якщо вже вчитесь то не рвіть дупу і тягніть на трійки в мене червоний диплом одна четвірка (і то за залік 2 бали не доставили), магістр і на це ніхто не звернув уваги. Слава Богу що був до цього підготовлений.

Про чиновників не знаю практично нічого крім того що в них з пенсією ніби краще.

на почату теми хтось посміявся з того що я написав "...таскать...". Панове я жартую, так колись говорив один наш президент льоня данилович (з маленьких букв пишу свідомо!). А чого я так піджартовую тому що якщо серйозно на все глянути то довго не протягнеш.

Ну поки в нас ніби лідирує керівник проектів. шкода що нема багато робітнчих спеціальностей типу муляра, столяра, штукатура, сантехніка. Цікаво глянути було б на офіційні цифри.

Щодо зарплати вчителя то хтось тав висловлював сумніви. У вашої дружини таки мабуть доплата за кабінет і стаж. Але реальна ситуація описана мною.

Ну а ще на рахунок зарплат, я готовий працювати скільки потрібно і робити що потрібно аби мати нормальну З/П щоб забезпечити майбутню сімю. Тому в кого є досвіт хай важкої та гідно оплачуваної роботи пишіть! ваша допомога потрібна.

П.С. все-таки думаю кидати цю роботу і іти перекваліфіковуватись на робітницу спеціальність, важко визнати що 7 років був сліпий і геть дурний.

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано

Тема цікава, але б ще зазанчив 4-м пунктом в опитуванні, яку суму доходу окрім з/п ви отримуєте що місяця. Бо не завжди З/п співпадає сумою доходу громадянина. Ось тоді ми б побачили на що виживають Українці.

Сало/якйка/бульбу - переводимо в грошовий еквівалент і плюсуємо в суму доходу.

Податківці в такому випадку одразу побачать приховані резерви :)

Та ти й на три запитання толком-то не відповів ;)

1. Інженер

2. виявляється що вища ніж середня по темі, на що я був здивований!

3. 40год/тижд + інколи вихід суботу - 4-7 неоплачених годин

• +1 1
Опубліковано

Якщо для тебе 2000 грн. зарплати звичайного держслужбовця це багато

бідні держслужбовці, я аж сльозу пустив))

п.с. держслужбовці або добирають хабарями, або тупо просиджують свою з/п, яку, фактично, не заслуговують.

інші довго там не затримуються...

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано

А от мене цікавить така собі професія

"Верстатник деревообробних верстатів".

Хтось працює за такою, яка реальна зарплата?

Опубліковано

Можу сказати так, все залежить від досвіду роботи, від вмінь, ну і обсягу виконаної роботи (з/п від виробітку, переважно).

Можна заробляти 4000-4500 грн, 3000 грн, а можна і 1500. На приватну особу з/п буде більшою.

Опубліковано

2. виявляється що вища ніж середня по темі, на що я був здивований!

І не відповім, бо підписував папєри про її не розголошення!

Опубліковано (змінено)

Ну поки в нас ніби лідирує керівник проектів.

лідирує серед тих, хто тут відписався. Я знаю багатьох людей у Луцьку, в тому числі і колег, в яких зарплати 7-16тис. Навряд на форумі хтось з них буває. В основному це посади, пов"язані з підписанням/візуванням документів, рахунків, договорів, в яких значаться цифри від 6 і більше символів після коми. Відповідальність відповідна. Спокуса і кількість пропозицій "мутити на стороні" просто величезні і не маючи відповідних зарплат, навряд інтереси організації будуть на першому місці. Знаєте, я повністю погоджусь з тим, хто написав, що не потрібно шукати роботу по рівню зарплати, потрібно робити те, в чому ви професіонали і що вам подобається робити. На керівні посади завжди ставлять "своїх", які "косять бабло" і біля них є фахівці, професіонали, завдяки яким організація йде вперед. Знаю багато випадків, коли в один прекрасний момент людей з високим заробітком просто "прибирали з дороги" за непрофесіоналізм або підставляли з користю для себе, при розрахунку не видавали неофіційної ЗП(а вона в 3-5 разів більша від офіційної), заставляли нести матеріальну відповідальність за неправильно прийняті рішення, завтик, підставу чи наявність підпису на "чорному" договорі. У медалі дві сторони.

Змінено користувачем KILLER
Опубліковано (змінено)

А я знаю тих хто за літо свій не мізерний заробіток навіть з рахунку не знімав, при цьому людина за допомогою найнятих людей зобила ремонт в 1 кімнаті будинку, обставила меблями. А на зарплату купила 1й комп"ютер і ще пару дрібниць для дружини.

При цьому постійно чую скарги, на відсутність грошей. :)

Правда людина не держслужбовець чи ППшник, а простий зварювальник!

Ось тому я не дивуюся як ми виживаємо на з/п в 1000 грн, адже 90% економіки в тіні!

Змінено користувачем Ukrainec
Опубліковано

знаю продавця (менеджера), який в хороший місяць має 20-25тис грн. комісійних, не особливо напрягаючись...

як на мене в житті немаловажливе везіння... чи пак в потрібен час бути в потрібному місці... при чому освіта і там всілякі червоні дипломи відходять на 2й план...

• +1 1
Опубліковано

знаю продавця (менеджера), який в хороший місяць має 20-25тис грн. комісійних, не особливо напрягаючись...

як на мене в житті немаловажливе везіння... чи пак в потрібен час бути в потрібному місці... при чому освіта і там всілякі червоні дипломи відходять на 2й план...

При цьому він ніякого продукту не виробив!

Лише комісійні.

Опубліковано (змінено)

Копірайтер

~1100

~ 35-40 год.

Community Manager в онлайн-проекті

~ 100-150 $

~ 2-3 год

Студент

Стипендія 720 грн

Змінено користувачем Portegue
  • +1 1
Опубліковано

Це вже давно відома істина - не вмієш працювати головою, працюй руками.

Не хоче наш люд працювати ні головою, ні руками. Все "роботу шукають" на 1000000$!

За те бухають професійно! - лише серед своїх знайомих знаю з 10 таких "професіоналів", яким скрізь погано і мало платять.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...