Перейти до змісту

Цікавлять телефони та адреси складів, гуртівень посуду

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вирішив відкрити магазинчик з посудом (сервізи, кастрюлі, пательні, кухонне приладдя, кружки, тарілки) на гпз. Де взяти дорогий посуд по гарним цінам знайшов на декількох сайтах, але для гпз дорогі речі не підходять (так кажуть, я поки не зовсім з цим погоджуюсь).

Де зкуповуються базарники? Місцеві склади я всі вивчив, бізнеса з ними не побудуєш... Я так розумію, що є якийсь секретний склад, де всі беруть, наприклад у Києві. Або їдуть і везуть з Польщі.

Якщо хтось має магазин з посудом пропоную разом закуплятися розділивши затрати на доставку товару. Є бус для перевезення.

Буду вдячний будь-якій корисній інформації.

Цікавлять телефони та адреси складів, гуртівень посуду у Києві, Польщі або там де гарні ціни.

Опубліковано

Сорі за офтоп, але чому саме ГПЗ? Там вже є магазинчик з посудом. Важкувато вам буде обом на такій невеликій площі.

Опубліковано

Оптовий склад посуду в боксах на Карпенка-карого(наступний поворот направо за міліцейською школою/частиною)

і клас продукції там якраз для широкого вжитку

Опубліковано

Сорі за офтоп, але чому саме ГПЗ? Там вже є магазинчик з посудом. Важкувато вам буде обом на такій невеликій площі.

Там маленький магазинчик на весь район, в якому я не знайшов для себе корисних позицій. Я не знаю де на гпз можна купити сковородку гриль.

Опубліковано

Друг розповідав, що є цікавий магазинчик, де скуповуються, наші бари та ресторани, у приміщенні Західінкомбанку по пр. Перемоги, там де RIM2000. Цін та асортименту (не цікавлюсь посудом))) не знаю, але чув таку інформацію.

Опубліковано

Оптовий склад посуду в боксах на Карпенка-карого(наступний поворот направо за міліцейською школою/частиною)

Підприємці на базарі там тільки іноді докуповують позиції, яких не вистачає. Там ціни дешевші, але далеко не оптові. Зкупляються у Києві, Харкові, Польші. А от де конкретно мені й треба взнати.

Друг розповідав, що є цікавий магазинчик, де скуповуються, наші бари та ресторани, у приміщенні Західінкомбанку по пр. Перемоги, там де RIM2000. Цін та асортименту (не цікавлюсь посудом))) не знаю, але чув таку інформацію.

Дякую, за цей магазинчик не знав.

Опубліковано

Підприємці на базарі там тільки іноді докуповують позиції, яких не вистачає. Там ціни дешевші, але далеко не оптові. Зкупляються у Києві, Харкові, Польші. А от де конкретно мені й треба взнати.

тоді з'їздіть в Харків на "Барабашово" і я думаю там ви знайде все що потрібно...

на рахунок Польщі-запитайте за конфіскат

Опубліковано

Раджу шакати по інтернет-Одесі. Як правило весь цей мотлох товар валить з Китаю, а воротами в Україну є як раз Одеса. Мені нещодавно потрібно було знайти онду річ з одежі, знайшов залишки саме там, але продавали ростовками (одна модель, але всі розміри) що мені зовсім не підійшло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...