Zevs_Isver Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 16:53 #1 Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 16:53 хи, кто-то видел оливковое масло в проже в Луцке, как на фотке?
Yarchik Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 17:19 #2 Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 17:19 Є варіанти замовити в Інтернеті, наприклад, тут.Є люди з Волині і Луцька, які його продають в тирнеті. Наприклад, тут, тут, тут і тут. По двох останніх лінках видає інше масло, але, судячи з текстів оголошень, їх автори продають і те, що тобі треба.
laska Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 17:29 #3 Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 17:29 В магазинах "Appetito" є широкий вибір. Треба поцікавитись чи є саме ця олія.До того ж вони привозять на замовлення.
Shkoder Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 18:55 #4 Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 18:55 хи,если не секрет, в чем прелесть именно этого масла? сейчас ведь огромный выбор "контрабандного", из Польши, Италии, Испании, Греции..
Zevs_Isver Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 19:11 Автор #5 Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 19:11 Є варіанти замовити в Інтернеті, наприклад, тут.Є люди з Волині і Луцька, які його продають в тирнеті. Наприклад, тут, тут, тут і тут. По двох останніх лінках видає інше масло, але, судячи з текстів оголошень, їх автори продають і те, що тобі треба.по ссылках на картинках не такое,хочу с жёлтой лейбочкойхи,если не секрет, в чем прелесть именно этого масла? сейчас ведь огромный выбор "контрабандного", из Польши, Италии, Испании, Греции..прошлой зимой мне передали его "оттуда" в качестве презентапонравилось, и мне и домашним
Kusya Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 19:28 #6 Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 19:28 і мені теж воно дуже подобається.знайдеш точку, поділись
Andrew_Best Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 20:19 #7 Опубліковано 23 Грудня, 2012 в 20:19 А, що хіба немає їх у точках продажу італійських товарів? Мені вже 2 пляшки перепадало при купівлі, але чомусь на даному виробнику не зациклювався. Але олія, смачна була, дійсно, і запашна.
Zeuss Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 16:28 #8 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 16:28 Те масло, що на фото в старті теми, вже так зване rafinate.Наспраді, це другий віджим, або жмиховий віджим. Його процес трохи інший, чим описують на сайтах виробників. Перед попаданням в центрафугу жмих обробляють кислотою (переважно синтетичною, а не природною) для порушення структури. А смак доводять добавками. Можуть також блендувати іншими сортами для цікавого запаху і смаку.Просто інформація для роздумів.
Zevs_Isver Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 20:26 Автор #9 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 20:26 Те масло, що на фото в старті теми, вже так зване rafinate. угу, но гламурный "ЕкстараВёржин" мне ацетоном пахнет
Zeuss Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 21:26 #10 Опубліковано 24 Грудня, 2012 в 21:26 З різних регіонів холодний віджим буде мати різний смак. Можна провести аналогію з виноградом. Все залежить від вологості, температури, сонця і т.д. В Італії давлять олію з дерев одного саду в різну тару, але це вже фанатизм.Є такі де чути різкий запах.. там ацетону, машинного виробленого малса, кому що уява малює. А є більш нейтральні.Емпіричним методом особисто мені підходять сорти з Іспанії. Хоча довго у мене стояла пляшка передана добрими людьми з Італії і масло мені от реально віддавало автомобільною майстерньою.Заправиш салат і можна сміливо в мусор. Одного разу замаринував в ньому стейки для гриля (тупо не було іншого).. і о чудо, при контакті з високою температурою воно заграло зовсім по іншому.
Zevs_Isver Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 08:37 Автор #11 Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 08:37 наконец-то надыбал в Луцке что хотел !!!70 грн бутылка
Olesya Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 13:10 #12 Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 13:10 наконец-то надыбал в Луцке что хотел !!!70 грн бутылкаА де саме?
Zevs_Isver Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 13:17 Автор #13 Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 13:17 наконец-то надыбал в Луцке что хотел !!!70 грн бутылкаА де саме?тебе именно "желтое"?а то там и с зелёной этикеткой есть - первого отжима
lilechka Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 07:59 #14 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 07:59 Zeuss як знавець оливкової олії та ко порадьте яку олію (ціня/якість) купувати краще мала постачальника. Все, що давали, то брала Запаси закінчились Шонібудь купувати не хочеться. Вчора в супермаркеті бачила 1л пляшку по 116 грн. Це адекватна ціна?
Mykola81 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:23 #15 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:23 Краще брати не в маркеті , а привезену з Італії , Іспанії чи Греції , як мінімім , це дешевше .Зараз в мене Monini Classico Extra Virgin , до того було теж Monini , але якесь інше , не пам"ятаю точно . Та й не гурман я =)
Zeuss Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:36 #16 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:36 На смак і колір.. а тим більше оливкове.. Я підсів на грецьке. Назви не пам'ятаю. Буду дома - сфотографую.Коли гвалт як треба - купую іспанію RS Rich&Fruity (етикетка з деревцем) є в Сільпо, воно нейтральне.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.