Перейти до змісту

"Cвобода", що веде народ

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

зараз апологети Свободи стають на грабельки колишніх апологетів ПР, які казали що "зато они свои, с раена", "бизнесмены, хозяйственники не то шо эти оранжевэе" і таке подібне. а тут раз- і "свої пацани" прижали гірше чужих. ручечка грабельок уже відірвалась від землі;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 165
  • Створено
  • Остання відповідь

Приятно как

смотреть

на срач в коментах!

Благодаря сему

иметь

могу я всех

в моменте!

image.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А про гівна его ітд - сам придумав?

Списал с коммунистической энциклопедии

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так в темі поки що яскраво проти свободи 3 чоловіка, з них 1 учень піховшека, 1 індус який бажає зникненню держави України , і 1 особа незрозумілорго походження , але скорше за все завезена з сибірських лісів , яка щось мудрить і думає що його "хитрозробленість" ніхто не розпізнає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз апологети Свободи стають на грабельки колишніх апологетів ПР, які казали що "зато они свои, с раена", "бизнесмены, хозяйственники не то шо эти оранжевэе" і таке подібне. а тут раз- і "свої пацани" прижали гірше чужих. ручечка грабельок уже відірвалась від землі;-)

Немає гарантій, що будь-яка політична сила є панацеєю для держави.

Але ж не потрібно перекручувати - ті всі "хозяйствєнікі" зі сходу довели свої "хозяйства" до ручки, а

до влади прийшли тільки завдяки пропаганді, в основному антиукраїнській, ну і значну долю підтримки

забезпечили їм такі самі, тільки під іншими прапорами.

А про гівна его ітд - сам придумав?

Списал с коммунистической энциклопедии

Візьми на поличці пряника.

Дідусь Ленін мабуть зі стіни тобі усміхнувся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от про що подумав , український народ дуже добрий і терпеливий , такі як тролік обливають про - українську силу брудом , силу яку вже підтримує навіть більшість цього форуму ... Але впевнений що нажаль в особистому спілкуванню все це сходить таким тролікам з рук

А от якби українці які підтримують свободу , оголосили ігнор таким тролікам , їм би залишилось спілкування тільки з камуністами і іншим збродом , можливо це саме те що і треба ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от про що подумав , український народ дуже добрий і терпеливий , такі як тролік обливають про - українську силу брудом , силу яку вже підтримує навіть більшість цього форуму ... Але впевнений що нажаль в особистому спілкуванню все це сходить таким тролікам з рук

А от якби українці які підтримують свободу , оголосили ігнор таким тролікам , їм би залишилось спілкування тільки з камуністами і іншим збродом , можливо це саме те що і треба ?

Настільки якісний стрибок в свідомості українців малоймовірний.

І не потрібно сприймати все настільки серйозно - такі дискусії як зарядка для розуму, розминка для пальців :_07:

Хай собі ідуть в синагогу, ребе їм дасть настанови як далі тролити в інтернетах :_07: "Свободу" і її прихильників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про всех не скажу, но лично тебе, думаю, думать вредно... :)

А що так, є якийсь негативний власний досвід?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я знаю навіщо топікстарт! Так визначаються претенденти в групу "Тролли" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я знаю навіщо топікстарт! Так визначаються претенденти в групу "Тролли" :)

Уже ж один вырисовывается. Скоро у гетто будет своя армия

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже ж один вырисовывается. Скоро у гетто будет своя армия

Не факт.Відстоювання,чи доведення своєї позиції не є приводом для "репресій". Кожен свою думку доводить/висловлює,це ж форум.на те він і створений (ИМХО)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаю періодично статті Дубинянського.

Моє особисте враження - такий собі троллінг з ліберально-інтелігентним душком. Чимось він мені нагадує Корчинського, тільки більш поміркованого.

Так, у Дубинянського трапляються цікаві думки. Є навіть те, з чим іноді погоджуюсь. Стиль написання - однозначно цікавий, незанудний.

Проте в основному статті Дубинянського будуються так - вкинути кілька провокативних тез, на них нанизати раціональне обгрунтування і спостерігати, як починають гризтися в коментах над статтею. Чудово :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи після всього цього прочитаного у мене складається думка про те що тут зібрались лише одні палкі прихильники ВО "Свобода" які абсолютно не сприймають іншу точку зору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи після всього цього прочитаного у мене складається думка про те що тут зібрались лише одні палкі прихильники ВО "Свобода" які абсолютно не сприймають іншу точку зору.

Тобто проблема в тому, що ніхто з прихильників "Свободи" не вмикає задню, не визнає це об'єднання

фашистським а себе фашистами?

Чи, можливо, проблема в заангажованості критиків "Свободи"?

Я теж не вірю в месію з політики, не вірю в те, що хтось крім нас з вами в цій державі наведе порядок.

Проте "Свобода" єдина з опозиційних сил є послідовною і не зраджує своїх виборців, яких стає таки більше рік від року. І єдина, яка робить щось, щоб припинити той антиукраїнський шабаш у ВР.

Розплющте очі і вийміть голову з радянської агітації - націоналізм і патріотизм це нормально!

Хіба хтось проклинав би ПР і "проффесора", якби мовне питання і питаня УПА вони підіймали не однобоко

перед тим вирішивши соціальні проблеми. Хіба була б тут така полеміка, бійка у Верховній Раді, якби всі партії

в парламенті були проукраїнськими, не залежно від кольору прапорів відстоювали наші з вами інтереси?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эта болезнь называется подростковый солипсизм-когда лезут прыщи, болит попа за Бандеру, все вокруг пи****сы, а Бандералуцьк Дартаньян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эта болезнь называется подростковый солипсизм-когда лезут прыщи, болит попа за Бандеру, все вокруг пи****сы, а Бандералуцьк Дартаньян.

Це називається хамство : )

Якщо в тебе за когось попа болить - будь розважливий в знайомствах.

Відносно соплізму - так висякайся і піди за це в мами цукерочку попроси.

Не перенось свої проблеми на когось і, можливо, виростеш доброю людиною.

Тисяча чертей!!! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене складається думка про те що тут зібрались лише одні палкі прихильники ВО "Свобода"

палкими прихильниками ВО "Свобода" невільно стає більша частина населення України, все тому що ця партія на фоні решти балаболячої опозиції хоч щось почала робити, або ж вміло створила видимість діяльності. Звісно що час покаже, і все розставить на місця, побачим як портфелі поділять, як голосування відбуватимуться. В людей такий рівень зневіри та огиди до влади що кожен ляпас по писку Колесніченків, Чєчєтових, Царькових викликає одностайне схвалення. А зайди туди з вогнеметом і ти миттєво національний герой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я люблю людей, які гребуть всіх під одну гребінку ^_^

sarcasm_sign.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене складається думка про те що тут зібрались лише одні палкі прихильники ВО "Свобода"

палкими прихильниками ВО "Свобода" невільно стає більша частина населення України, все тому що ця партія на фоні решти балаболячої опозиції хоч щось почала робити, або ж вміло створила видимість діяльності. Звісно що час покаже, і все розставить на місця, побачим як портфелі поділять, як голосування відбуватимуться. В людей такий рівень зневіри та огиди до влади що кожен ляпас по писку Колесніченків, Чєчєтових, Царькових викликає одностайне схвалення. А зайди туди з вогнеметом і ти миттєво національний герой.

Якщо у результаті дій цієї партії нам з вами стане легше жити, тобто не платити карколомні ціни за комунпослуги, не думати що завтра прийдуть та відберуть твій бізнес, тощо то я тільки за. Й Тягнибок буде тоді найкращим президентом усіх часів та народів.

Але якщо ця партія тільки й буде говорити про "клятих москалів", "комуняк", вказувати людям якою мовою їм спілкуватись, яку музику їм слухати, чи вважати неукраїнців людьми другого чи третього сортів, то така партія далеко не заїде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пей много зеленки, авось вавка в голове разсосется і виростеш доброю людиною.

Як я люблю людей, які гребуть всіх під одну гребінку

За годы существования борды, здесь побывало много пидрастков, которые били себя пяткой в грудь, проявляли онлайн патриотизм и называли всех коммуняками. Но ничего-переросли, переосмыслили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пей много зеленки, авось вавка в голове разсосется і виростеш доброю людиною.

Те, що ти мене провокуєш, ще не означає, що я тобі буду погрожувати.

Яким чином твоя неприязнь до мене має відношення до цієї теми?

Маєш якісь питання особисто до мене - приват відкритий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у результаті дій цієї партії нам з вами стане легше жити, тобто не платити карколомні ціни за комунпослуги, не думати що завтра прийдуть та відберуть твій бізнес, тощо то я тільки за. Й Тягнибок буде тоді найкращим президентом усіх часів та народів.

Але якщо ця партія тільки й буде говорити про "клятих москалів", "комуняк", вказувати людям якою мовою їм спілкуватись, яку музику їм слухати, чи вважати неукраїнців людьми другого чи третього сортів, то така партія далеко не заїде.

Так про те ж і говорилось - немає критики за конкретні дії, а є тільки боязнь тоталітаризму і надуманого фашизму.

І наведи приклади вказування свободівцями якою мовою розмовляти не чиновнику?

Де такі самі приклади вказування на друго-третьосортність інших націй?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я прокомментировал твою ярую любовь к партии. Твои посты типичны на 146% для тех подростков коих на просторах борды было овер 9000 . У меня были точно такие же взгляды в 16-18 лет, когда я шатал мнения других и с пеной у рта доказывал свою правоту.

Хамством это было бы если в профиле стоял бы возраст, превышающий подростковый период, но так как либо ты не подвластен времени или просто скрываешь свой возраст, пришлось делать выводы на основе твоего контента.

Я тебя не провоцировал, ты сделал это сам, своими глупыми и поверхностными постами.

Неприязни нет, есть только непонимание настолько радикальных позиций и нежелания пересмотра и анализа. Так же постоянное желание перечить другим и доказывать их неправоту-это так же характерно для интернет-поцреотов.

ПС

Кстати дикий бугурт детектед-мои последние посты заминусованы. Ах как я дико расстроился

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часом не Фаріон вказувала дітям у дитсадку які імена правильні і які неправильні?

Часом не Фаріон змусила звільнитись людину, яка включила у маршрутці радіо з росіськими піснями? Й потім заявила що "ця істота більше тут не працює"

Часом не Фаріон казала про те що "на якому говні виросла російська мова?"

Що ж це як не неповага до людей іншої національності?

Цікаво б яка була б ваша реакція як би Ви б були скажемо росіянин (я не знаю це), й вам би сказали що ваша мова виросла на говні. Щоб Ви сказали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я прокомментировал твою ярую любовь к партии. Твои посты типичны на 146% для тех подростков коих на просторах борды было овер 9000 . У меня были точно такие же взгляды в 16-18 лет, когда я шатал мнения других и с пеной у рта доказывал свою правоту.

Хамством это было бы если в профиле стоял бы возраст, превышающий подростковый период, но так как либо ты не подвластен времени или просто скрываешь свой возраст, пришлось делать выводы на основе твоего контента.

Я тебя не провоцировал, ты сделал это сам, своими глупыми и поверхностными постами.

Неприязни нет, есть только непонимание настолько радикальных позиций и нежелания пересмотра и анализа. Так же постоянное желание перечить другим и доказывать их неправоту-это так же характерно для интернет-поцреотов.

ПС

Кстати дикий бугурт детектед-мои последние посты заминусованы. Ах как я дико расстроился

Перш за все - яке відношення до віку має повага до співрозмовника?

Друге - яке ти маєш право судити мою думку, якщо з аргументів в тебе тільки хамство і спроби образити?

По-третє - хто ти в біса такий, щоб вказувати мені що робити з моїм профілем?

Четверте - за твої слова, тоді, коли мені було 16, ти б ходив би вже без зубів, і десь дворами в супроводі дільничого.

П'яте - я заперечую тільки те, з чим не погоджуюсь і принаймні намагаюсь бути аргументованим.

Шосте - за невідомої мені причини я мінусувати не можу, а на форумі в мене немає відомих мені прихильників.

І останнє - чи ти сліпий, чи недолугий - ця тема про "Свободу", якщо маєш запитання - в приват.

Часом не Фаріон вказувала дітям у дитсадку які імена правильні і які неправильні?

Часом не Фаріон змусила звільнитись людину, яка включила у маршрутці радіо з росіськими піснями? Й потім заявила що "ця істота більше тут не працює"

Часом не Фаріон казала про те що "на якому говні виросла російська мова?"

Що ж це як не неповага до людей іншої національності?

Цікаво б яка була б ваша реакція як би Ви б були скажемо росіянин (я не знаю це), й вам би сказали що ваша мова виросла на говні. Щоб Ви сказали?

Може й часом, я не вкурсі - це без сарказму.

МОжна лінки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...