Перейти до змісту

Секс за гроші

Темний Лицар

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незнаю чи мені бракує сміливості, чи ще акась є причина но я навіть нікоши нецілував дівчину в свої 20 :( . Підкажіть де можна скуштувати цього "плоду"(я про секс) а то з мене вже всі знайомі сміються...

Може хтось користувався цією послугою скиньте номер панянки легкої поведінки.

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Даааа, негоже померать девственником. А осталось не так уж и много. Всего-навсего каких-то 8 дней.

Годний вброс.

Пішов за попкорном.

до панянки? Захвати і мені. Попкорн. Панянку теж. Її ми з`їмо.

Опубліковано

Годний вброс.

Пішов за попкорном.

вот-вот зараз будете мене критикувати .....

а жодної поради нормальної так ніхтл і ненапише

Опубліковано

Незнаю чи мені бракує сміливості, чи ще акась є причина но я навіть нікоши нецілував дівчину в свої 20 :( . Підкажіть де можна скуштувати цього "плоду"(я про секс) а то з мене вже всі знайомі сміються...

З дівчатами ніколи не знайомився?)))

Опубліковано

так ти що хоч, нецілувавшись зразу оп оп і в дамки?

так не роблRть, тишто, а як любов, чувства, канфєти і букєти?

Опубліковано

була одна гуляли по телефону говоррли по пів години додому проводжав... і все сміливості навіть за руку потремати нехватило. І в один прекрасний момент - Я занята, в мене немає часу, Я втомилася я тебе похерила...

Опубліковано

так ти що хоч, нецілувавшись зразу оп оп і в дамки?

так не роблRть, тишто, а як любов, чувства, канфєти і букєти?

ой ну перстань. Не той час ))).

Є попит відповідно буде пропозиція.

Я думаю таксисти тобі порадять, або конкретно в саунах нашого Доброзичливого і комфортного міста

Опубліковано

Я занята, в мене немає часу, Я втомилася я тебе похерила...

бо

і все сміливості навіть за руку потремати нехватило.

От тобі і відповідь.
Опубліковано

Зайди вечером , скажімо в ,,Шайбу,, і тримай в руці (щоб було видно) 50 ,для швидшого ефекту 100 грн.

До тебе підійдуть і реалізують всі фантазіїї, лише платити встигай.....

Опубліковано

подивися кіно "Достучаться до небес"- зроби висновки)) не треба відкладати на завтра те, що ти хочеш зробити сьогодні. Піди на дискотеку познайомся з дівчиною і відразу БЕРИ ЗА РУКУ (представ що сьогодні останній твій день) а потім поцілуночки і ех...... любовввввввв

Опубліковано

мені бракує сміливості

Згадався старий анекдот:

-Поручик, как вы добиваетесь такой популярности у женин? Какие комплименты говорите? Какие подарки?

-А мы-с без комплиментов и подарков. Подхожу к даме и говорю, мадам, пойдёмте потрахаемся.

-Позвольте, за это ж можно и в харю получить.

-Было и такое. Но, чаще соглашались.

Опубліковано

НАйпростіший варіант. Часто-густо буваю в "Золотому драконі". Там завжди купа дівчат і немає хлопців. Заваліться туда з пацанами і там вже по ходу познайомитесь і т.д. Було колись що гуляв день народження своєї дитини. До швагра підійшла дівчина прикольна у всіх відношеннях і ні з того ні з сього запропонувала відразу в сауну після першого танцю. Дівчата там бувають різні. Одні просто проводять час інші шукають хзлопця інші сексу.

Вали в любий бар і там знайомся..

Опубліковано

і відразу БЕРИ ЗА РУКУ

і получи по щям від кавалєра, який нечаяно вдруг танцював збоку

)

вовка боятись- в ліс не ходити

Опубліковано

була одна гуляли по телефону говоррли по пів години додому проводжав... і все сміливості навіть за руку потремати нехватило. І в один прекрасний момент - Я занята, в мене немає часу, Я втомилася я тебе похерила...

ну про поцілував би

або відповість взаємність або ляпаса получіш)))

а так в світі 3дівчини на одного хлопця припадає

все в тоїх руках головне впевненість

Опубліковано

А народу то тему читає ...

phantom*, agentik, oyoyoy, Davids, Foross, MANJAK11, Темний Лицар, Masik, Deemon, igorgame, Pr0ektant, Mykola81, seregacher, Facebook (2), IIIRAM, denymen1996, Dream, Zevs_Isver, VadimM, Woman2

Опубліковано

Підходиш після 22.00 до любого таксиста, кажеш, що треба їхати по кохання.

Він або хтось з його колег робить дзвінок типу "альо, наташа? сьогодні працюєш... везу клієнта". їдете в готель чи в сауну, по дорозі забираєте Наташу...

Опубліковано

То ж цікаво, прикольно... А то ДТП, ВР, політика, продам-куплю - треба ж і розслабитись трохи перед сном, а потім "у нічну"!:)

Опубліковано

То ж цікаво, прикольно... А то ДТП, ВР, політика, продам-куплю - треба ж і розслабитись трохи перед сном, а потім "у нічну"!:)

От панчнки які в нічну зміну працюють моглиб і відписати...

Да ... Без образ, але по назві теми можна подумати що це ти пропонуєш секс за гроші ...

от чого тут так багато читачів...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...