Перейти до змісту

Реконструкція готелю "Лучеськ"

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А з іншої сторони - привернуть увагу до міста і це знову потягне ціни на все догори!

Та в Луцьку й так ціни - ого-го !!!

неее, по сравнению с Киевом еще не особо высокие...

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я в прямом смысле, где он расположен?

Ты серьезно??? :D

Возле обласной детской больницы, самолета.

Опубліковано

"Чим би "дитя" не бавилося, аби .... " дерева не зрізали, галявини з травичкою асфальтом не закладали і тротуари не захоплювалися

Опубліковано

Цікаво чи нічого базарчику біля Лучеська не загорожує. Вже не раз було бажання його забрати. Приватбанку це не вдалось, а тепер?

Опубліковано

Приват явно нікуди переїзджати не буде, надто добре він розвинений і адаптований у прибудові ИМХО. А от те, що "Колібріс" закрили, це не добре.... вже звичка була туди пройтись і знайти, те що потрібно, і не шукати по базарчику.... побачим, що вони там "набудують" =)

Опубліковано
Приват явно нікуди переїзджати не буде, надто добре він розвинений і адаптований у прибудові ИМХО

Имхо имхом, але це офіційна інфа, і таки переберуться в Імідж.

В новому приміщенні, не буде нераціональних 100500 кабінетів, їх місце займе open space офіс..

Опубліковано

на рахунок офіційності, не скажу... але знову ж таки в відділенні є call centre, його також в open space офіс перенесуть??))) сумніваюсь (ось з чого моє имхо), окрім того, надто багато кабінетів, які не використовуються клієнтами пб, а лише працівниками))

Опубліковано

Власні думки і догадки це, безумовно, класно, проте інформація з вуст людей, котрі там працюють, більш переконлива.

Якщо готель продали, це готель, а не 6-11 поверхи, чи готель пішов, а call центр залишився.

Пройде рік часу, і побачим що, куди пересунолось і як змінилось ;)

Опубліковано

А чьо не в Рованцях чи Боратині?

А чьо Адреналін не в Жабці?

Нууу Адреналін в нас поки один-єдиний, а цих ТРЦ з незаповненими торговими площами валом. Тому я за те щоб наступний побудувати в Боратині :)

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Схоже, що з реконстрйованого Іміджу ... вкрали незавершений дах.

post-6584-0-53262700-1366996188_thumb.jp post-6584-0-70768500-1366996208_thumb.jp

от і мені цікаво, вже дах був, навіть квітка стояла, а тут взяли і розібрали

Десь на борді писали, що на 3-му поверсі мав бути розважальний центр для дітей, невже передумали?

Опубліковано

Схоже, що з реконстрйованого Іміджу ... вкрали незавершений дах.

його ніхто не крав, просто власник вирішив кинути контору яка робила ферми на дах, контора вчасно спохватилась і забрала те що їй належить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...