Перейти до змісту

Де купити приймач цифрового телебачення Т2 ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Породьте де краще купити приймач цифрового телебачення Т2. Можливо хтось вже купляв і може порадити конкретну модель. Буду дуже вдячний за інформацію. Приймач потрібен в відалену сільську місцевість , а саме Волинська область, Шацький р-н, с. ПУльмо

Опубліковано

Всі вони майже одинакові. Не знаю, як в Пульмо, в Шацьку прийом нормальний і нашого Т2, і польських некодованих цифорових каналів. Можливо, і білоруські будуть прийматися. Купити можна в любому магазині електоніки, або в інтернет-магазинах.

Рекомендую купити тут. http://notix.com.ua/...-2012hd-dvb-t2/

Дуже гарна ціна.

Опубліковано

лучше взять Strong 8502 или Thomson THT 702 (процессор STI 8502 - функционал и картинка лучше),

модель 8500 снимается с производства и ее уже не будут выпускать.

Обзор Thomson THT 702 : http://pctuner.ru/pa...son_tht702.html

Опубліковано

коментар на youtube.com до останнього відео

Цитата
По поддержке видео/аудио кодеков Trimax 2012, такой же. Но при просмотре ТВ-передач и видео можно менять формат кадра. Поэтому, Trimax 2012, получается лучше.

Опубліковано
  Цитата
К сожалению, на сегодняшний день большинство ярких надписей на коробке остаются просто надписями, вводя в заблуждение потенциального покупателя. Никакой кристально чистой картинки в высокой четкости нет, во всяком случае пока. Все каналы транслируются в стандартной четкости 576p, с соотношением сторон 4:3. Электронная программа передач на большинстве каналов отсутствует.
  Цитата
цифровое вещание в Украине на данный момент происходит в формате стандартной четкости - SD, к новым телевизорам приставку желательно подключать через порт HDMI, чтобы экранное меню отображалось в высоком разрешении.
  Цитата
Программное обеспечение Thomson THT 702 идентично Strong SRT8502. Из отличий заметил новый режим формата экрана - "Комбинированный". В этом режиме изображение частично обрезается с сохранением пропорций, но все равно по сторонам остаются черные полосы.

http://pctuner.ru/page-al-thomson_tht702.html

Опубліковано
  Цитата
На данный момент в продаже присутствуют четыре модели телеприставок, одобренных оператором Зеонбуд для приема цифрового эфирного телевидения в формате DVB-T2, закодированного Irdeto CCA. По сути это четыре модели являются модификациями двух типов стандартных схемо-технических решений, разработанных и произведенных в КНР.

Отличия между моделями минимальны. Но всех их объединяет умышленно ограниченная функциональность. И эта "новая" приставка, поставляемая компанией Strong Украина под торговой маркой Thomson, не стала исключением. Очевидно, что решение использовать троговую марку Thomson - это шаг нацеленный на создание иллюзии выбора.

Учитывая неблагоприятную для покупателя, искусственно созданную ситуацию на рынке я бы рекомендовал не торопиться с приобретением подобных устройств. Не исключено, что до 2015 года, когда планируется отключение аналогового вещания, будет принято решение отказаться от кодирования национальных мультиплексов. Да и уровень распространения альтернативных способов просмотра телевидения к тому времени станет еще выше

http://pctuner.ru/page-al-thomson_tht702.html

Опубліковано

нажаль нічого інформативного із вашого коментаря я не почерпрнув.. у сусідів біля моїх батьків в селі стоїть Trimax 2012hd. Батьки говорять, що якість картинки гарна. навіщо переплаучувати 100 грн. я так і не зрозумів. та й телевізор на який буде під'єднано приймач стариенький, без сучасних наворотів))) це якиби зараз в Луцьку я собі брав приймач то так, це було б вирішальним фактором, а батьки навіть на знають що таке HD, HDMI. Для них критерій лише один, аби гарно показувало.

Тим не менше дякую за ваш інтерес до цієї теми.

Опубліковано
  В 09.12.2012 в 12:13, Damask сказав:

....та й телевізор на який буде під'єднано приймач старенький, без сучасних наворотів..... Для них критерій лише один, аби гарно показувало.

От виходячи з цих умов, переплачувати дійсно нема ніякого змісту.

А якби телевізор був сучасний, з всіми понтами, то наше Т2 позорне навіть близько не видає сигнал, з якого той телевізор розкрив би всі свої можливості. Так що на село і кінескопний 21" телевізор вистачить з головою і Трімакса, а на нормальний сучасний телевізор треба супутниковий HD- ресивер.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Змінилось щось з тими тюнерами Т2 на сьогоднішній день?

Колега хоче придбати... Тому шукаю, де придбати дешевше. І який7

Опубліковано
  Цитата

Нотікс в каравані на Варшавці. Файний магазин, приємно мати справу з ними

Купую в них постійно.Сервіс,гарантія на висоті ...і ціни на Т2 досить приємні )

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Купив мамі тюнера в Слоні - 555 грн Тюнер за такі гроші - чудовий.

Тільки ціни на антени у них - просто скаженні.

За звичайну антену до цифрового телебачення просять 378 грн.

Виникає питання. Де можна купити нормальну антену? І яка саме вона має бути? Від форм та розмірів - голова пухне.

Антена буде встановлена у м Рожище.

Опубліковано

Thorgalll, залежить від антени, для цифрового ТБ треба дециметрова антена. Якщо "Польська" сітка то тут 50/50 як повезе, залежить від умов прийому.

Опубліковано
  В 21.10.2013 в 10:39, Lisovic сказав:

Thorgalll, залежить від антени, для цифрового ТБ треба дециметрова антена. Якщо "Польська" сітка то тут 50/50 як повезе, залежить від умов прийому.

У мене там, жодної антени немає. Тільки супутникова збоку на стіні приватного будинку присобачена. Так яку саме антену мені потрібно купувати? Підкажіть please.

Опубліковано
  В 21.10.2013 в 11:08, Kaktus1990 сказав:

У мене там, жодної антени немає. Тільки супутникова збоку на стіні приватного будинку присобачена. Так яку саме антену мені потрібно купувати? Підкажіть please.

А в сусідів подивитися , на що приймають ?

Чи ви там піонер цифрового телебачення ?

Опубліковано
  В 21.10.2013 в 11:13, Mykola81 сказав:
  В 21.10.2013 в 11:08, Kaktus1990 сказав:

А в сусідів подивитися , на що приймають ?

Чи ви там піонер цифрового телебачення ?

В тім і справа, що піонер . . . У сусідів було кабельне, але його відімкнули по всьому місту. (Шабашники незаконно використовували шару НТВ+ та роздавали по всьому місту кучу каналів по кабелю) Круті хлопці в масках приїхали і трішки побесідували з цими спецами. І тепер нічого взагалі немає :-)

Чи дійсно потрібно купувати спец антену DVB T2

Знайшов такі штуки:

http://satmaster.kiev.ua/products_pictures/large_uhf-43el.jpg

http://satmaster.kiev.ua/products_pictures/large_uhf-262.jpg

Опубліковано

З власного досвіду: на звичайну "польську з сіткою" антену в 35 км від Ковеля ловить цифру добре, тобото всі 32 канали з хорошим рівнем сигналу/якості.

Опубліковано
  В 21.10.2013 в 12:39, LANser сказав:

З власного досвіду: на звичайну "польську з сіткою" антену в 35 км від Ковеля ловить цифру добре, тобото всі 32 канали з хорошим рівнем сигналу/якості.

То есть в Дерно (26 км от Луцка, 36 км от Ровно), на обыкновенную дециметровую антенну должно тянуть? :0141:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...