Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

варто продавати су-100 щоб купити су 152? чи оставити 100))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

нє, ну капєц, собі шоль мишу купити під танки :_07:, коврик вже притарив, а хто безпровідною грався в танчики ? можна ганяти ? чи все таки купляти з шнурком... :_02:

а то стара вже доходяга стала :).

Теж граю бездротовою,але заліпає постріл буває,щось показую на міні карті і як бабахну зразу,відвожу дуло щоб не зачіпити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене вертикальне від Джова - без нарікань.

залиш, а то 152 не всім подобається, особливо поки не топ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі з фугаскою проходив - так і не освоївся на цій пт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варто. Правда су152 повільніша за 100-ку, але ваншоти фугаскою дуууже радують. а там не так і далеко до ИСУ з Бл10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз на фугасницях на Су-152 возять золоті снаряди . Прилітає просто ппц , до 1000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бродив по Варшавці і забрів в Нотікс , що в Каравані . Залишив майже 300 грн .

Вийшов з новим гризуном і килимком .

http://hard.rozetka....ody_v3/p248006/

http://hard.rozetka....characteristics

Мишку вже спробував в танках , дуже сподобалася рухається плавно і чітко , надіюсь , буду гнути більше :_07:

Загалом задоволений , тепер в мене все з серії Х7 -- клава , мишка та килимок .

Хааа прикол, я там же купив собі точно цей самий набір!!!! Прикольно було читати пост таке враження як дежавю)))

Я собі налаштував більшу чутливість на У осі і меншу на Х. Три рівня чутливості які переключаються боковими клавішами. Коли на арті перевожусь використовую максимальну швидкість, для точного прицілювання в два кліка переходжу в повільний режим. Фану від мишки море, особливо функціонально-програмовані клавіші, програмуєш хоч переключення треку в АІМПІ)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когось з наших сьогодні грохнув :)

post-3074-0-47129400-1366648360_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз на фугасницях на Су-152 возять золоті снаряди . Прилітає просто ппц , до 1000

та часто бачу як на фугасницях возять голду, з кв5 600 знімає тіки так...

день фарму закінчено, 5 лимонів набито) До покупок готовий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я з налаштуваннями чутливості миши грався, грався.... і так і не зрозумів - чи то я такий повільний, чи миша занадто швидка. Тому встановив для танків лише одне налаштування - 600*600 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені оптимально виявилося 1000 чутливості по обох осях .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, другий раз підряд на 212 не можу з Маліновки Воїна вивезти. Жаднічають, самознищуються,але не дають 6й фраг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з кв5 600 знімає тіки так...

В мене колись був ваншот КВ-5 від ИСУ-152 (ще й в лоб), при чому як я десь тільки-тільки купив КВ-5. Ото я був здивований... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки що пробив е75 два рази по 500, а через бій кв -1 400))) ех та фугаснится то як карти) невідомо який урон пролетить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене колись був ваншот КВ-5 від ИСУ-152 (ще й в лоб), при чому як я десь тільки-тільки купив КВ-5. Ото я був здивований... :)

Пам"ятаю цей випадок )))) На той момент су-152 в мене вже був проданий, а зіграв я на ньому лише боїв з 30. Ну ніяк не йшов!!! Після того випадку су-152 собі повернув і трішки змінивши тактику, танк попер. Спочатку тішився ваншотами на фугасниці, потім радів точності топ пухи. Зараз качаю на бл-10 :)

Також раджу качати альтернативну вітку, су-100м і су-101 доволі такі цікаві машинки. Правда остання ще в мене не топ, тому не знаю що буде далі, але і на разі доволі цікаво, хоча мою улюблену тактику "тільки спереду" приходиться поки підмінювати "тільки ззаду" ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пам"ятаю цей випадок )))) На той момент су-152 в мене вже був проданий, а зіграв я на ньому лише боїв з 30. Ну ніяк не йшов!!! Після того випадку су-152 собі повернув і трішки змінивши тактику, танк попер. Спочатку тішився ваншотами на фугасниці, потім радів точності топ пухи. Зараз качаю на бл-10 :)

Також раджу качати альтернативну вітку, су-100м і су-101 доволі такі цікаві машинки. Правда остання ще в мене не топ, тому не знаю що буде далі, але і на разі доволі цікаво, хоча мою улюблену тактику "тільки спереду" приходиться поки підмінювати "тільки ззаду" ))

а на яку тактику змінив якщо не секрет?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ha3aP, по другій гілці ПТ СРСР СУ-122-54 для мене фанова машина, особливо в ТОП-стані.... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пощастило 110Е3 --- ваншот на 2050 без підриву БК і пожежі .

post-9119-0-00048300-1366690920_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на яку тактику змінив якщо не секрет?)

Я не люблю сидіти в кущах, завжди валю вперед з криком СУКАУРА ))

А потім почав чуть більше ховатись, не лізти вперед, і стриляти тільки фугасами. Впринципі і весь секрет )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже писав якось - СУ-152 тільки з фугасницею. фану море. на 122мм в мене снаряди не завжди окуповуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чуваки що за хня така

поставив зборку джова з детальною панелькою дамагу...писало "попаданий" "захват базы"і т.д

поставив до цього всього оленемір і все стало кубиками... шрифти шукав ставив непомагає

переставив зборку вроді помогло потім знов

які шрифти тре шоб його прочитало?

з оф. форума (http://forum.worldof.../page__st__1940)

ті щ онаписано скачав поставив ефект той самий

post-19948-0-78458900-1366726285_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

D.I.M.A, зборкі ЗЛО! пошукай все те саме, але авторське, і встанови по одному моду. Можливо в тій збірці щось свариться с XWM....Я ще ні разу не ставив збірки, але вже наслухався негативу про них достатньо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чуваки що за хня така

поставив зборку джова з детальною панелькою дамагу...писало "попаданий" "захват базы"і т.д

поставив до цього всього оленемір і все стало кубиками... шрифти шукав ставив непомагає

переставив зборку вроді помогло потім знов

які шрифти тре шоб його прочитало?

з оф. форума (http://forum.worldof.../page__st__1940)

ті щ онаписано скачав поставив ефект той самий

від джова теж поставив, але з проблемами. в скріптах щось сварилося. переставив всі моди по одному - ОК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще й знайшли вiд кого збiрки ставити, вiд укурка Джова, який лише лiпить умняка й збирае посереднi збiрки, якi здатен збирати кожен другий гравець, який хоч трохи знае, якi е популярнi моди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до зборки претезнзій 0

на 0.8.4 також ставив оленя було те саме

в чому біда не пойму...

киньте хто конфіг xvm в когоє.... попробую може в самому файлі що не так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...