Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ПТ-ха дійсно імба. :0155: Нічого не робив,просто їхав і пуляв.2 бій,екіпаж 76 %. Тільки досил.

Здайотся мені,що бульбаши будуть нерфити і то конкретно.

post-11231-0-44658700-1362939210_thumb.j

Опубліковано

Незнаю,я шось не бздю на ньому,пру як дурний.От і в цьому, 4 бою весь час тримав на фланзі Квас,він в топі був.Ще й навішав йому не хіло.Ну попутно і роздав.

Опубліковано

Хмм, поки першого тигра не мав, то думав шо він найгірший на 7-му рівні тяж, так як на Т29 чи на ИС ніколи не було проблемою вбити тигра. А як сів на нього з топовою гарматою то прозрів чесно кажучи, знищує все шо рухається. Вчора глянув, а мені ше 19 тисяч досвіду до КТ, і вчора його ж і дослідив, взагалі не напрягаючись, реально найкращий ТТ 7-го рівня.

Опубліковано

епiчна битва, 8 трупiв, сам проти трьох, останнiм снарядом останнього танка, адреналiн зашкалюе :)

w400_e72f7431c9b91f3e4c5ffa5a46398803.jpg

звернiть увагу що опит одинарний :) правда в *достiженiях* ще чомусь не обновилось

Опубліковано

Стрім рота. "3 Степана"

http://ru.twitch.tv/weplaywot/new

Роздаємо голду.

Ром, а де є якийсь опис правил і т.д.? А то в мене швидше очі повипадають чим я на моніторі побачу на якому ви сервері і хто створював роту

• Адміністратори
Опубліковано

Стрім буде щотижня.

Катаємо на ру2, заголовок роти "3 Степана" Формат Чемп.

Правила прості. За перемогу над нами голда. Якщо рота яка проти нас в курсі про стрім і напише в чат про це. :)

В кінці стріму, набириаємо людей які присутні в чаті "три степана".

Опубліковано

Стрім буде щотижня.

Катаємо на ру2, заголовок роти "3 Степана" Формат Чемп.

Правила прості. За перемогу над нами голда. Якщо рота яка проти нас в курсі про стрім і напише в чат про це. :)

В кінці стріму, набириаємо людей які присутні в чаті "три степана".

ну припустимо знаю я про стрім, зібрала роту і що далі?

Як вас розпізнати? Чи тільки по паралельно включеному відео?

І ще - перемога над вам, то перемога над ким саме? Цікаво з кого ті три Степана складаються

• Адміністратори
Опубліковано

Нас розпізнати? :)

Рота 15 танків, нестандартний сетап. + Відео.

Степани складаються, ну..... Важко сказати, інтернаціонал. :)

З слідуючого тиждня будем писати що це ми.

Опубліковано

це що таке з картою?Оо

В мене те саме, кожен раз використовуючи альт+таб. Це через ХVM, а точніше через файл battle.swf. (Принаймні в мене так)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...