Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

А я грав на ньому і майже постійно рикошети від башти були...хз, було з рік назад...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

san4ez1 справа в тому що в бою ти постійно рухаєшся. до того ж, часто, знаходитесь, при перестрілці, на різній висоті. від того шанс рикошету дуже виростає...

Cherman я потрачу свободку і буду на топовому грати ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив Armored Warfare, поганяв трохи. В принципі -- досить цікаво, геймплей динамічніший, ніж в WoT, графіка непогана. Але дуже бісить дві речі. По-перше -- "Игровой центр@mail.ru" (люто ненавиджу будь-які згадки про mail.ru, а особливо коли якийсь софт від них завжди намагається висіти в запущених процесах), а по-друге -- постійний акцент на стандартній москальській "озабоченості" нафто- газопереробною тематикою і політичний підтекст -- організація "Інтернаціонал" як один з основних ворогів явно натякає на НАТО і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зарегався на буржуйському , буду чекати там

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто не хватило боєкомплекту. Писав в чат що в мене 2 фугаси залишилось, а чувак на Т34 пише "У меня они вообще деревянные не пробивают". Він 4 рази ис-3 не пробив, я його трохи обкидав ху"ми і пішов робити ромашковий чай.

a39dc6146f3b.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як ссилку на ютуб добавити сюди, бо щось нейде в мене по старому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в https прибери s з адреси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки строго не судіть, з мовою рос вмене не так все добре того вийшло "упорото", ще й монтаж робив 1 раз. Руку набив, інші відео будуть ще краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все норм. і пофіг на тих кілька помилок з "языком". найбільша твоя помилка - те що ти читаєш текст з листочка, тому голос у тебе монотонний.

але нічого, ще навчишся. молодець! так тримати! кидай нові відео сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, та так і було, без листка мене заносить, починаю на інші теми говорити) Про арту.. про старі часи коли тільки 3 топа було і всі були щасливі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nexy,Лучанин і в віртусах? ніфіга собі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мо зробимо клан Луцьк в AW?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки строго не судіть, з мовою рос вмене не так все добре того вийшло "упорото", ще й монтаж робив 1 раз. Руку набив, інші відео будуть ще краще.

Класне відео вийшло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніяк ТТ12 не пройду (витанкувати 6450 і надамажити 3к) :(

DEzJy.th.jpg

тут все йшло чудово поки союзний ІС4 не вилетів на ворогів і наші їх почали розбирати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dimon

EZ ТТ-12, правда без відзнаки:

post-10995-0-47180000-1442513678_thumb.j

Робив на Т-55, але і на 260го зайшло б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я, коли на 55а робив то теж на 260 перевиконав.ю а зараз не виходить. арта бісить! завжди дістане

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dimon,майже всі ТТ шні на танкування робив на льготах.. ех, ось він бій без арти і ЛБЗ на 260

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взяв Т28 Прототип... в стоці - жах... я розумію, що всі стокові танки - це ге, але це особливий ужас... кидає до 9-10 рівнів постійно, там тією нещасною пухою нікого пробити не можу... а якщо команда тащить, то я не встигаю доповзти до двіжняка і хоч одне попадання зробити... плюс до того, що пуха в стоці крива... гірше, як в совєтів

розкажіть, як він далі буде... з двигуном, трансмісією, пушкою? і яка пуха краще - 105, чи 120 мм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в топ комплектації (проти раків(напевно) нагинав їх так, що аж ржав, на середній/дальній дистанції супер пт....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При "нормальному світлі" - це прикольна арта.

post-16025-0-38035000-1442689621_thumb.j

post-16025-0-38693300-1442689628_thumb.j

post-16025-0-31062400-1442689636_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://coub.com/view/7he4x

бляхамуха не можу нормально куб вставити, хто може з модерів - допоможіть і відредагуйте)

<iframe src='http://coub.com/embed/7he4x' width='640' height='400'></iframe>

http://coub.com/view/7he4x

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Історія про те як робив собі два дня према на Сталінграді, САУ-13. Артбатарея (лично/взвод). (ОСНОВНАЯ ЗАДАЧА Лично (или суммарно взводом) нанести противнику не менее 30% от суммарного урона игроков своей команды.)

d1fdc4f61501.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті

post-16025-0-38307400-1442755953_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...