Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Na`Vi — чемпион мира!

А ещё это значит, что все игроки РУ-региона смогут получать удвоенный опыт за каждую победу с 11 по 14 апреля! Виват победителям!

Оце буде кач! :)

Оце раків вилізе ... :0095:

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Na`Vi — чемпион мира!

А ещё это значит, что все игроки РУ-региона смогут получать удвоенный опыт за каждую победу с 11 по 14 апреля! Виват победителям!

Оце буде кач! :)

Знаю одного з їх команди, колись разом в гонках приймали участь. Ось на сімрейсовсьокому форумі і хвастається, каже 800к голди дали )))
Опубліковано

Тепер по російському "гебельс" ТВ скажуть, що "бендеровці" проникли в world of tanks і там знищують їхні танкі. А тепер по суті: на днях получив бан за нікнейм post-6258-0-73319900-1396816620_thumb.jp , граю з 11.02.2011 по цей день проблем з ніком не виникало, а тут на тобі. ,чомусь думав що це білоруська гра, а виявилось по факту, що ні. Ось тепер і думаю, що робити , видалити гру чи змінити нік на " Путін- Х........ЛО". Що ви на це скажете?

Опубліковано

Podorozhniy, вони скоро ще й порозпускають клани з тегом "UA" й по IP почнуть банити

нік зміни, акк продай, забудь ті танки як страшний сон :)

Опубліковано

Вже давно забив на цю гру.Правда шкода трохи грошенят,що закинув.Три према в ангарі,з ТІПом.Думаю (ап"ять) продати,хоч за щось.Якщо і надумаю грати,то створю акаунт на Евросервері.Не хочу бачити і чути тієї хамовитої і безкультурної,кацапської нечисті.

Опубліковано

Тепер по російському "гебельс" ТВ скажуть, що "бендеровці" проникли в world of tanks і там знищують їхні танкі. А тепер по суті: на днях получив бан за нікнейм post-6258-0-73319900-1396816620_thumb.jp , граю з 11.02.2011 по цей день проблем з ніком не виникало, а тут на тобі. ,чомусь думав що це білоруська гра, а виявилось по факту, що ні. Ось тепер і думаю, що робити , видалити гру чи змінити нік на " Путін- Х........ЛО". Що ви на це скажете?

в тех підтримку писати толку немає?

Опубліковано

Ось тепер і думаю, що робити

та то це в якогось проросійського модератора бомбанулллло

напиши в тех підтримку і нехай пояснять, що саме порушує твій нікнейм

Опубліковано

и в мене київстар був пінг 35-45 , тепер 55-65. на деяких серверах до 80

пакет 175 гр.

вот і в мене Київстар, намутили шото пацики :)

Оце раків вилізе ...

мені здається що вони нікуди і не залазять ))

Опубліковано

Ось тепер і думаю, що робити

та то це в якогось проросійського модератора бомбанулллло

напиши в тех підтримку і нехай пояснять, що саме порушує твій нікнейм

та не гоніть. забанили його тому що багато людей (до 16 років) почали кидати жалоби, от і все

що порушує? всі знають як відрізняється історія в підручниках українських і російських. тут можна спорити до посиніння.

фіг що доб'єшся. навіть якщо розблокують то жалоби знову почнуть сипатись і все повториться

думаю що тут WG безсилі, все через клятих москалів...

Опубліковано

Вже давно забив на цю гру.Правда шкода трохи грошенят,що закинув.Три према в ангарі,з ТІПом.Думаю (ап"ять) продати,хоч за щось.Якщо і надумаю грати,то створю акаунт на Евросервері.Не хочу бачити і чути тієї хамовитої і безкультурної,кацапської нечисті.

Я тобі давним давно казав продавати ак.

Якщо замутиш окрему тему з продажем, повір, клієнти будуть, хоча б за 260-300 грн продаси. Бо Тіп то сцуко рідкість, лєгєнда, рарітєт :)

Мене донімали з продажем і через пів-року після цього продажу, переважно люди які понаписували по 2,5 пости на борді.

Опубліковано

Ось таку відповіть отримав з центру підтримки користувачів проекту.

Уважаемый пользователь, Ваш никнейм "Banderacool" нарушает Раздел 1 Пункт 18 Правил Игры:

Запрещены следующие варианты никнеймов: "1) прямо или косвенно связанные с организациями, а также историческими или политическими деятелями, прежде всего с теми, кто осуждён международным трибуналом за преступления против человечества и, соответственно, вызывает негативную реакцию у большого количества людей, а также деятелями и наименованиями террористических организаций, в том числе активно действующих на данный момент;

5) каким-либо образом наносящие оскорбление определённой этнической или расовой группе;".

Для снятия ограничений с игровой учетной записи Вам следует выбрать другой никнейм и прислать его нам.

Обращаем Ваше внимание, что Администрация проекта переименовывает пользователей, чьи никнеймы нарушают Правила игры, бесплатно.

Благодарим Вас за обращение.

С Уважением

Илья Койотов

Сотрудник Центра поддержки пользователей проекта

Команда Wargaming.net

Впринципі іншої відповіді годі було від них очікувати .

Думаю далі їм щось писати на зразок: ви не праві , у вас росіян навіть історія не така, як у нас Українців, і герої різні і таке інше, не має сенсу щось доводити,

всерівно на різні запитання відповіть одна і таж.

Опубліковано

Arden, попросять паспорт відсканувати. Спитають чи не його діда-прадіда всі бояться і т.п. :)

Нажаль не вдасться відмазатись і клюбом шанувальників Антоніо Бандераса... оце ж якась сволота подала жалобу на цей нік, і не одна...

нажаль треба змінювати нік :(

Опубліковано

Уважаемый пользователь, Ваш никнейм "Banderacool" нарушает Раздел 1 Пункт 18 Правил Игры: Запрещены следующие варианты никнеймов: "1) прямо или косвенно связанные с организациями, а также историческими или политическими деятелями, прежде всего с теми, кто осуждён международным трибуналом за преступления против человечества и, соответственно, вызывает негативную реакцию у большого количества людей, а также деятелями и наименованиями террористических организаций, в том числе активно действующих на данный момент; 5) каким-либо образом наносящие оскорбление определённой этнической или расовой группе;".

Якщо йдеться про прізвище Бандера, то воно в нікнеймі спотворене.

Хіба Бандера чи ОУН засуджена міжнародним трибуналом за злочини проти людства, чи це террористична організація?

А те, що нікнейм викликає в якогось школяра негативну реакцію, це вибачте ... Так само можна інтерпретувати на любий нік.

Опубліковано

Arden, попросять паспорт відсканувати. Спитають чи не його діда-прадіда всі бояться і т.п. :)

Нажаль не вдасться відмазатись і клюбом шанувальників Антоніо Бандераса... оце ж якась сволота подала жалобу на цей нік, і не одна...

Виродки. Ніків "Stalin" в грі навалом, і банити ніхто не збирається незважаючи на "а также историческими или политическими деятелями, ... вызывает негативную реакцию у большого количества людей", а Бандера - то таки да, терорист-вбивця. Рашистські подвійні стандарти в дії.

Опубліковано

попросять паспорт відсканувати

можна нафотошопити шохош. Не вірю, що будуть пробивати через міліцію і паспортний стіл, чи це справжній паспорт

Опубліковано

Виродки. Ніків "Stalin" в грі навалом, і банити ніхто не збирається незважаючи на "а также историческими или политическими деятелями, ... вызывает негативную реакцию у большого количества людей", а Бандера - то таки да, терорист-вбивця. Рашистські подвійні стандарти в дії.

та кажу ж. ніхто просто так не банить. треба кидати жалоби...

мобілізуймося. якщо хтось побачить нік типу "сталін", "путін" і т.д. зразу жалоби кидаємо

P.S. ну якщо буде "путін-лох", або "хутін-пуй" - не треба ;)

Опубліковано

не можу не похвалитись кого зловив в рандомі...був з ним ше Arti25 але не хватило 2 сек на нього....взяли нашу базу

EyW9I.jpg

Опубліковано

Мені одному не цікаво хто це?

І чим "Він" так заслоговує твоєї похвали?

Не лякай мене)

Опубліковано

w1se, чемпіон світу по WoT, гравець команди Na'Vi

чемпіон команда, а не він сам,(якщо я не помиляюсь) сам він може не дуже тащіти. ВОт це командна гра як не крути.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...