Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

ну і ніде не написано що madkot паляє голдою по замовчуванню - на скріні результат перемогі і пальби звичайними снарядами (урона нанесено не мало)... але навіть настрілявши стількі при поразці - буде вже гарний мінус...

Погоджуюсь, щось я переплутав. Хоча на любому танку мінус 50 тисяч це йо_аний стид.

Далі обговорювати ці нюанси не буду ібо варнінг постом вище кагбе намікаєт.

Я розумiю, що потрохи Варгеймiнг вже всiх напрягае бо *закручуе гайки* до такоi степенi, що на вищих левлах без према та прем танкiв жити майже не можливо

коли бачиш що за обидві команди грає 15-20 премів найкраще розумієш масштаби жадібності ВГ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Т34, перемога , 11 пострiлiв, 9 попаданiй, 7 пробiтiй , 1957 урона, що я роблю не так ?

буває каже що пробив а дамагу 0 наніс.

щойно на Т34 перемога, 8 пострілів, 7 пробітій і 2413 урона..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормально катнувся.

Якесь падло,чи заваляне,чи накурене зі своєї команди розізлило.Почало мене мочити,три плюхи в "сіську "зарядило.Два рази попередив,один огризнувся в башту.

Майже 3К дамагу.

post-11231-0-59547900-1356555121_thumb.j

post-11231-0-36863100-1356555131_thumb.j

post-11231-0-44812300-1356555140_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ничья

Бой: Редшир 26 декабря 2012 г. 22:02:43

Танк: T34

Получено опыта: 585

Получено кредитов: 57 126

7 прямих,урон-2592

Правда-по вашим данным десь 1500 нанесено урона

Фіг його знає як воно рахує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось хоче на новий рік рубанути в комп. клубі в роті? Ну чіпси, пиво і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т34

7 пробiтiй , 1957 урона, що я роблю не так ?

T34

7 прямих,урон-2592 Правда-по вашим данным десь 1500 нанесено урона Фіг його знає як воно рахує

Т34

7 пробітій і 2413 урона..

може залежить від того кого пробиваєш - 1 набій може по Маусу дати менше дамагу ніж по арті, також можливо залежить яку відстань пролетів снаряд до пробиття і скільки мм броні прошив. Плюс імовірні підпали танків і підриви БК.

Може хтось хоче на новий рік рубанути в комп. клубі в роті? Ну чіпси, пиво і т.д.)

а тобі вже можна пиво? :0032:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тобі вже можна пиво?

а що, є?)

І взагалі то неп'ющий, тільки колу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть Wargaming заморозив ГК на новорічні свята, а ти хочеш підбити народ "позадродствувати" ?? Я думаю є цікавіші місця для проведення новорічних свят :)

Мля.... ото вчора непруха була на Т-62А... 11 зливів підряд... вже і сервери міняв (танці з бубном)... і це при тому, що мінімум настрілював 1500 дамага, а так від 2000 до 3000... я хоч і не статист, але впасти на Т62-А до 45% це я постарався :_07: . Буду сьогодні рівняти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В интервью Сергея Буркатовского (SerB) была анонсирована замена танка Т-50-2. Собственно вот на что его будут менять.

Инженеры Ф.Ф. Городков и А.И. Стародубцев работали на заводе №200 (Челябинск), который обеспечивал ЧТЗ/ЧКЗ корпусами КВ, ИС и других боевых машин, которые выпускали в Танкограде. Нет ничего удивительного, что при проектировании своего танка они взяли за основу КВ.

При общей безумности самой идеи нельзя не отметить, что проработан МТ-25 очень подробно. Городков и Стародубцев даже провели расчет боевой массы, в полном соответствии с тем, как просчитывались проектные работы на ЧКЗ. По боевой массе это уже был не совсем чтобы легкий танк, но при этом МТ-25 вполне неплохо вписывался в требования на легкий танк, которые военные выдвигали с середины 1943 года. Конечно, 47-мм пушка выглядит диковато, но ЗИС-5 и другием 76-мм пушки в трехместную башню влезли бы вполне спокойно. По габаритным размерам МТ-25 также очень близок к легким танкам — Т-50 короче всего на 10 сантиметров.

Схема подвески и привода на опорные катки. Русские смогли в шахматы, причем "Тигра" еще к тому моменту не скурили в полном объеме. Да и вряд ли создатели МТ-25 могли его видеть на момент создания своего детища. Тут скорее наблюдается определенное влияние немецких полугусов.

0985c34d3d.jpg

0985c51434.jpg

0985c2887d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи варто розвивати Т-34-85, чи кататись і дальше на Т-34?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Катайся на т-34

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна зробити висновки що качати (кому ще не пізно)

Статистика неофициальная за последние 4 недели (26.11.2012 — 25.12.2012).

image.png

Статистика неофициальная и собрана за последние 2 недели (21.10.2012 — 05.11.2012).

ujnekhfo.jpg

Статистика неофициальная за последние 2 недели (11.11.2012 — 26.11.2012).

image1.png

Статистика неофициальная за последние 2 недели (03.12.2012 — 18.12.2012).

image2.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і як з цього всього робити висновки що качати ?

Катайся на т-34 :)

а краще на БТ-2 :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну думаю, ИС-4, ИС-7,Т-62А - зараз не кращий варіант для вкачування (купівлі). :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т-62 фановий , але бажано прем мати або премтанк . Затрати досить великі , ремонт дорогий , снаряди дорогі , дамаг невеликий , а скорострільність висока ( я собі заточив перезаряд на 5.45 сек --- братство+ досил+вентилятор )

При програші без прему --- значний мінус .

І дуже затягує порстріляти кумулятивами по ТТ10 в лоб :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага - він гарний танк підтримкі та добивання, особливо у взводі :). Вчора вигулював його - три боя, три перемогі ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і як з цього всього робити висновки що качати ?

Катайся на т-34 :)

а краще на БТ-2 :_07:

я поради питав, але зрозумів що не там питаю..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, Ну ето, вибач за юмор, але якщо ти хоч просуватись по гілці далі, то звичайно потрібно розвивати Т-34-85. Але якщо тобі не хочеться Т-43, Т44, Т-54, Т-62-А, то канєшно катай на Т-34, смисл щось розвивати :)

Вчора вигулював його - три боя, три перемогі ....

угу, значить я не там вигулював вчора :_08: , зате позавчора 15 боїв - 10 перемог :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи варто розвивати Т-34-85, чи кататись і дальше на Т-34?

Варто, зараз маю його в ангарі (хоч вже давно стоїть Т-54 і відкритий Т-62А). Т-34 і Т-34-85 - варті уваги однозначно.

Як на мене одні з кращих СТ. На Т-34-85 я провів найбільше боїв, Т-34- п'ятий в списку.

Для глибшого аналізу

На Т-34-85 провів 913 боїв, 52 % - перемог, сер. дамаг - 630, сер. фрагів 0,91

а на Т-34 провів 605 боїв, 52,5 % - перемог, сер. дамаг - 384, сер. фрагів 0,90

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене поперла Су100М1 - навіть стокова здатна тащити. Стата за близько 15 боїв - 60-75%.

Було діло пів команди на заполяр"ї вперлися в стоячу в дефі нову прем-пт АТ-15а з непробиваємим лобом (як для бою 7 левелів), так ця малютка фугасами по 100-150 хп знімала і продавила оборону, а потім таким же чином з відстані 400-500 м догризла Черча-7.

АС МLE 46 - непагано танкує лобом, + швидкість + пробиття + часто потрапляє в топ

Т1 Хеві - коли в топі - рашу без роздумів і частенько досягаю мети - лоб пробиває мало хто, чомусь намагаються цілити в НЛД а туди хрєн проб"єш, + перезаряд. Радий що взяв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fantom, lerov

дякую!

що й хотів почути:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

До цього можна було й самому доперти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробую відповісти як на духу:

т-34 маєш полюбому мати в гаражі. НЕ ПРОДАВАЙ. він непогано фармить і показники класні, як для свого рівня (тільки топ пуху невздумай ставити).

т-34-85 - потужніший від попередника як по броні так і гарматою. Динаміку майже не втратив і, як на мене, він універсальний ст.

МОЯ ВІДПОВІДЬ: качай т-34-85 і т-34 не продавай

А ось на питання т-43 чи кв-13 дійсно варто думати і питати поради у досвідчених танкістів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т-43 продав выдразу, а от КВ-13 не продам - не знаю чим він мене зачіпив, але танк гарний... здається його вже навіть понерфили троха з моменту коли я його вкачав :)

в гаражі для фану стоять Тетрарх, Т-34 з дироколом, Т-34-85, КВ-13 та КВ-2

пару днів назад допомагав знайомому прокачати 5 лвл - вечір гри на Т-34 = 0,5 ляма срібла в плюсі і купа фану :)

VadimM мені теж сподобалась СУ-100М1, головне зрозуміти стиль гри на ній :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...